sâmbătă, 31 mai 2014

A fost anunțată trilogia de filme Stargate

Roland Emmerich, care a regizat și a scris scenariul pentru filmul original Poarta Stelară, va fi regizorul noii trilogii realizate de MGM si Warner Bros Pictures. La scenariu primei părți a contribuit si Dean Devlin, care va fi producător al celor trei noi filme Stargate.

In acest moment, Roland Emmerich lucrează la cele doua continuări ale filmului SG Independence Day: Forever I si II.

Filmul original Stargate, in care a jucat Kurt Russell și James Spader, a stabilit recordul pentru cele mai mari incasari in weekend-ul de deschidere și a avut încasări de aproape 200 de milioane de dolari.

Stargate (Poarta stelară) este de fapt un univers science-fiction care a început în anul 1994 cu filmul omonim. Plecând de la acest film s-a creat ulterior un univers science-fiction în care Pământul se luptă cu extratereștrii care posedă o tehnologie superioară și au puteri supranaturale. Povestea filmului este continuată cu un roman, trei seriale (Stargate SG-1, Stargate Atlantis și Stargate Universe), o serie de desene animate (Stargate Infinity) și altele.

Licența de difuzare, deținută de MGM, continuă să fie una de succes chiar și după 20 ani de la prima difuzare.

Producțiile Stargate au denumirea dupa porțile stelare, dispozitive extraterestre circulare care permite transportarea oamenilor sau a obiectelor către dispozitive similare localizate la distanțe galactice. Majoritatea acțiunilor din episoadele Stargate se desfășoară în perioada contemporană. Guvernul Statelor Unite ale Americii ține secretă existența porții stelare, așadar scenariul prezentat nu intră în contradicție cu realitatea.

În filmul original, multe mitologii au la bază evenimente care implică extratereștrii care au vizitat sau cucerit civilizații pământene în trecutul îndepărtat. În această categorie intră rasa goa'uld care au aterizat pe Pământ în Egiptul antic și, dându-se drept zei, au luat populația ca sclavi și si-au creat propria cultură și religie, utilizând poarta stelară pentru a transporta forță de muncă pe alte planete locuibile. Extratereștrii au fost forțați să părăsească Pământul în urma unei revolte, iar poarta stelară a fost îngropată până la redescoperirea acesteia la Giza, în 1928.


4 comentarii despre subiectul „A fost anunțată trilogia de filme Stargate”:
Anonim

Super știre, abia aștept!

Anonim

Multumesc pentru stirile profesionale si interesante pe care publicati pe acest site.
Excelent!!!! Asa mai de parte!!!!
satmanian

HD Satelit România

Mulțumim la fel ! :)

Unknown

(Y)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile