joi, 29 mai 2014

"Digi Mobil a fost interzis în Belgravistan !", a anunțat Bogat Bogatinov :)

"Digi Mobil a fost interzis în Belgravistan !" Aceasta este stirea de pe websiteul belgravistan.com.

"Ca rezultat al unui consens complet si fără precedent între opinia publică și administrația Belgravistan, Parlamentul a organizat o sesiune extraordinară, cu un singur scop: interzicerea amenințarii denumite Digi Mobil. Un comitet special a fost mandatat pentru a investiga cum a fost posibil acest lucru și să vă asigure că nciodata aceasta nu se va mai intampla in viitor. Domnul Bogat Bogatinov, care a preluat președinția Comitetului, a declarat în mod clar în discursul său: "Stilul nostru de viață nu trebuie să fie batjocorit de această conspirație cu prețuri nesemnificative. În Belgravistan, avem standardul, nu standard și săraci!"


Sursa uite-o AICI . :) Pagina de Facebook a Belgravistanului o găsești AICI, iar pagina de Facebook a lui Bogat Bogatinov o găsiți AICI. :)

Cu siguranță poporul din Belgravistan, unul dintre cele mai bogate din lume, a fost nemultumit de oferta cu prețuri mici de la Digi Mobil Nelimitat a companiei RCS-RDS din Romania.

Ca reactie, RCS-RDS a lansat urmatorul comunicat :

Belgravistan a devenit republică independentă în 1996 și în prezent este țara cu cea mai bogată populație din lume. Zăcămintele imense de petrol, gaze naturale și diamante recent descoperite, precum și numărul relativ mic al populației au făcut ca belgravii să devină cei mai bogați oameni de pe planetă. Practic nu există cetățean al Republicii Belgravistan să nu dețină câteva puțuri de petrol și gaze și o mină de diamante. Și foarte mulți bani.

Multe companii vestice au intrat în acest El Dorado al estului. Condițiile de pricing ale tuturor produselor importate sau vândute pe piața belgravă sunt însă strict reglementate de stat, prin așa numitele legi ale Protecției Interne – ele presupun ca orice bun, produs sau serviciu, să aibă cel mai mare preț din lume, în orice moment. Dacă se dovedește că același produs sau serviciu se vinde în altă parte a lumii la un preț superior, prețul acestuia crește imediat în piața belgravă până la un nivel la care nu poate fi concurat. Însă această masură nu a fost luată vreodată, pentru că nu a fost cazul. Totuși, pentru a preveni o situație de genul acesta, legea prevede că la fiecare trimestru prețurile să se tripleze.

În 20 aprilie 2014, RCS & RDS a lansat în Belgravistan serviciul de telefonie mobilă Digi Mobil. În data de 29 Mai 2014, în urma numeroaselor plângeri ale populației privind prețul prea mic la care acest serviciu de telefonie mobilă era oferit, Parlamentul Belgrav ia decizia interzicerii abonamentelor Digi Mobil și înființarea unei comisii care să ancheteze modul în care acest preț a ajuns pe masa consumatorilor.

„Considerăm că interzicerea ofertei Digi Mobil în Belgravistan a fost o decizie radicală și insuficient analizată. Sperăm să ni se dea posibilitatea de a explica atât autorităților, cât și cetățenilor belgravi, că nu am dorit să aducem nicio ofensă prin prețurile extrem de mici. Desigur, înțelegem specificul culturii locale și, de asemenea, faptul că prețurile trebuie să fie mari pentru a fi acceptate. Totodată, îi asigurăm pe români că vor beneficia în continuare de cele mai bune oferte la abonamentele Digi Mobil.”a declarat Florin Nemeș, Coordonator & Marketing Comunicare.

Trimisul special al HD Satelit in Belgravistan a aflat urmatoarele:

Campania de promovare a Digi Mobil, “Interzis in Belgravistan, Optim în România” este rezultatul colaborării dintre RCS & RDS și agenția Papaya Advertising. Aceasta va avea mai multe execuții, prin care va fi promovat Digi Mobil, iar vehiculele media vor varia de la o campanie la alta, incluzând TV, online, outdoor și radio. O campanie publicitară cât se poate de originala, mai ales ca a fost creat un website special pentru aceasta... :)

Update ( dacă mai există nelămuriți, deși nu prea aș crede... :) ) Acest articol este prezentarea unei campanii publicitare pentru telefonia mobilă a RCS-RDS, promovare pe care am considerat-o inedită. Statul Belgravistan, precum și personajele și faptele prezentate în articol sau pe websiteul și pagina de Facebook a Belgravistanului sunt fictive ( imaginare ).

Campania publicitară de mai sus este asociată cu oferta de telefoane si abonamente Digi Mobil, despre care găsiți detalii în articolul de AICI.


93 de comentarii despre subiectul „"Digi Mobil a fost interzis în Belgravistan !", a anunțat Bogat Bogatinov :)”:
Anonim

Buna asta. bine le-a facut. Am fost si eu in Belgravistan, o pâine de cam 20 de euro acolo. La magazin nu gasesti decat icre negre, dar nu gasesti o costiță de porc să pui la gratar. Normal ca nu le-a convenit o oferta asa ieftina, e jignire pentru ei. Pai acolo e de la 1000 de euro in sus pretul la cablu, pentru vreo 1500 de canale HD.

Anonim

nu va suparat unde e belgravistanu asta??? e o insula sau e prin africa???

Anonim

E langa dubai, o insula. da ce mama lor au mai ajuns si pe acolo la arabii aia care au masini de aur si diamanete cum avem noi bolovani ?

Anonim

Mai, nu sunt arabi in Belgravistan, Sunt niste bosniaci sau sarbi din Belgrad, care au vandut sisteme de operare Vista la arabi si apoi le-a hackerit conturile din bănci si acum sunt sârbiii la putere in Belgravistan. Uitati-va si la poze pe site, ca se vede ca nu sunt arabi. Ei au mai colaborat cu RCS cand aveau Digi Servia si Croatia si i-au lasat sa lasneze oferte acolo si acum nu le mai convine.

Anonim

:))))) ahahhaahhahah pai nici nu exista Belgravistan !lol e doar publicitate si una chiar inventiva :)))) am ras de numa cand am vazut la tv :)))))) oricum au super preturi la abonamente acuma sa vedem si calitatea :D

Anonim

Eu zic ca si-a bagat coada Romtelecomu sau Vodafone in faza asta. Din sursele mele interne vor sa isi lanseze ei acolo oferta.

Anonim

@robert dud, ce publicitate, daca eu am fost in Belgravistan ? Pai tu stii cat costa acolo minutul d epublicitate? De la 1 milion de euro in sus ? Crezi tu ca dadea atatia bani RCS-ul ??

Anonim

o lucrat nevastamea la aia acolo la hotel da n-avea nevoie nici de salar ca le fura clanțele de aur cu diamante de la usi si le trimitea in Romania, am facut două vile pe clanțe de astea !

Anonim

Oferta aceea cu 1500 canale HD e de la GDC ( Golden Diamond Cable ) sau e de la RCS ( Rich Cable Star ) ?

Anonim

Am sunat eu pe fratemiu e la munca la ei, pune felii de lămăi in cockteiluri. Cica nu aveau cum sa plateasca factura, ca trebuiau sa plateasca in monede si aia nu au monede acolo, platesc doar in diamante si aur si nu prea avea cum sa le dea rest. Intradevar, ceva reusit din partea RCS. A dat lectii de promovare. :-)

Anonim

fiti sinceri unde e blegradistan asta ca n-am gasit pe vikipedia ???

Anonim

Aici era, dar au sters-o la cererea Parlamentului, sa nu afle multi emigranți de țara asta:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Belgravistan

Anonim

lasa ma ca aflai era o reclama

Anonim

Nu e reclama, bre , e reclamatie a Parlamentului din Belgravistan. Uite aici articolul pe siteul oficial:

http://www.belgravistan.com/digi-mobil-finally-banned-in-Belgravistan.php

Anonim

astia si elicopterele le au de aur de ce nu mos fi nascut si io acolo

Anonim

Si defapt totul este o reclama. Va agitati degeaba.

Anonim

Chiar sunt surprins ca sunt oameni care nu isi dau seama ca glumim sau ca asta e o campanie de promovare.

Anonim

Stai linistit, de aia suntem asa cum suntem in tara noastra, ca e plina de prosti care nu isi dau seama cand e o gluma sau o campanie de promovare.

Anonim

da ma ma prinsai ca e campanie de asta !

Anonim

Ține-te bine să nu cazi :-))

Anonim

nu exista Republic of Belgravistan pe Google Maps...o_O ????

Anonim

este pe facebook --> http://goo.gl/AFMqRq
este scris rusesc

Anonim

E vecin in Tajikistan

Alexyss

Mori de ras....nu se poate sa avem asemenea....oameni care pun botul la o reclama!

Anonim

va explic eu ce si cum: Belgavistan nu exista ca tara, "decripteza" mesajul pe care a vrut sa il transminta....ei in clip arata totul in bogatie si in romania e invers totul din cauza politicienilor, e cu substrat clipul ;)

calul

poza cu orasul si elicopterul si bla bla este de fapt o poza de la univeristate din Bucuresti, evident editata, se vede stpiatlu coltea in stanga , universitatea in dreapta , caldirea bcr de la statuie, strada, rondul tot, iar aia cu cladirea parlamentului e casa poporului editata :))

Anonim

Dar voi nu mai știți de glumă ? :))) Prea crispat poporul român....

Anonim

Asa este. Si mai e ceva. Pe langa cei 30% crispati, mai sunt cam 10 % cei care au crezut ca stirea Digi 24 e pe bune.... E idee foarte tare aceasta promovare, dar fac pariu ca RDS nu s-a gandit ca sunt unii mai reduși care o sa creada stirea cu Belgavistan ca adevarata....

danyrolux

Ce v-a scapat e faptul ca au fost lansate abonamentele Complet 2 si Complet 3
http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2014/05/in-sfarsit-rcs-rds-lansat-la-nivel.html

Anonim

Pe cine mai intereseaza ofertele alea, cand ai oferta Digi Mobil nelimitat ? :)

Anonim

FAKES

Anonim

Oferta cu Varzechistan sau Digivarzastan asta este completa? Mascaricii astia de la Digi au luat premiu pentru titlul de fraieristan sau cum? Nu de alta, dar asta este o reclama pentru inapoiati sau redusi mintal. Ciao Papagalstanilor de la Digi!

Anonim

Hai ca-mi place aici. Reclame pentru retardati.

Anonim

Ba nu e pentru retardati, te contrazic, ci facuta de retardati. Bani aruncati pe reclame de doi bani. Mai bine mai ne bagau un post doua in plus decat sa iasa cu reclame rasuflate. Am uitat sa rad.

Anonim

Unii au lucrat in Buldochistan asta,cica. Si eu. Le urez celor de la Digi sa se extinda numai in republici din astea imaginare pentru ca sunt cei mai tari. Hai mai ca am ras cu lacrimi, iar unii au pus botul.

Unknown

Este vrajeala..cum puteti sa ziceti ca o lucrat nevastat fratetu acolo :)) astia de la digi chiar o fost tari au facut si site la republica asta belgravistan http://www.belgravistan.com si daca cautati acolo la cine e presedinte o sa vedeti ca e un fost jucator de fotbal rus :))) unde ati mai vazut voi elicoptere de aur..sa mature de pe jos numa euro :)))si sa nu afle nimeni de tara asta pana acuma...nu pot sa cred ca uni chiar cred in reclama asta ca exista țara aceasta :)))

Anonim

Păi au comentat si ei la glumă, pentru atmosferă. Pe de altă parte, probabil nu toata lumea a citit articolul complet. La finalul articolului scrie clar: "Statul Belgravistan, precum și personajele și faptele prezentate în articol sau pe websiteul și pagina de Facebook a Belgravistanului sunt fictive."

Anonim

Adevarul ca multi sunt injectați ca nu s-au gandit altii la o campanie publicitara de asta ca a RDS-ului.

Anonim

@Unhnown, cum sa fie vrajeala ? Daca nu crezi, e treaba ta. :) Eu merg in concediu acolo, pentru ca oricine lucreaza la ei are dreptul la 5 bilete gratuit de o luna pentru membri de familie sau prieteni si m-a chemat fratemiu pe mine si pe nevasta mea si cele trei amante ale mele pe la el, sa ne distram gratis pe cheltuiala Belgravistanului.

Anonim

cad pe jos de la commenturiile astea=))))

Cornel

Va citeaza si hotnews! Bravo !

http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-17009744-rcsrds-isi-extinde-acoperirea-retelei-mobile-printr-acord-roaming-national-vodafone-valabil-pentru-2-ani.htm

Anonim

Hai mai baieti de la Digi, nu mai pierdeti timpul cu vrajeli ieftine. Asta este o reclama pentru aia care au doua clase si n-au facut nici macar doua ore de geografie. S-ar putea ca nici cei care o facut aceasta reclama sa nu aiba prea multe, daca ei chiar cred ca o sa aiba succes cu asa ceva. Mai bine spuneau ca au semnal national pe reteaua Varzafone (care nu prea este national pe 3g), bla, bla, bla. Dar asta este o reclama pentru redusi mintal.

Anonim

E o reclama funny. E grav daca tu crezi ca antevoribitorii de mai sus au comentat serios. Tu chiar nu iti dai seama ca sunt comentarii puse in spirit de gluma si ca nimeni nu crede ca exista Belgravistan ??? :-)))))

Anonim

:-) In Blegravistan asta faci bani daca vinzi bonurile de masa, ca sunt din aur si au vreo 10 grame. Dar cea mai tare afacere e sa furi aur vechi ( cum avem noi fier vechi, astia au aur vechi ) :-) Oricum, buna campania, distractive comentariile :-))))

Anonim

E cat se poate de simplu: o recla,a publicitare plictisotoare. Nu exista acea tara, totul e o fictiune.

Anonim

Nu e asa simplu, bre: Belgradistan EXISTĂ ! Chiar acum sunt eu acolo. Si probabil si tu. Nu ai inteles anti-metafora ? Trebuie sa iti deseneze cineva ?

Anonim

Pai se vede si pe harta ca există. Unii nu vor insa sa priceapa :)

Anonim

pai si une e belgravistan pe wiki ??

Anonim

::facepalm::

Anonim

Bv anonim 18:25, ai decriptat mesajul :)

Anonim

Reclame de doi bani.

beny

Imi faci si mie o reclama de asta? Am deja cei 2 bani pregatiti sa iti dau. Sau ai mintit si nu e de doi bani reclama ? Ca daca e de 2 bani , fa-o cu 2 bani. Am 1 leu , doresc sa comand 50 de reclame de astea la tine.

Anonim

Ma lesi. Digi rules, retea pentru saraci, dar de minte.

beny

Nu ocoli raspunsul. Imi faci si mie o reclama de asta cu 2 bani? Vreau sa comand 50 reclame de astea, anonim. Dar sa fie la calitatea asta de 2 bani, ca in videoclip. Am leul pregatit pentru tine.

Anonim

daca e adevarat belgravistan unde e la belgravistan localizare pe harta ? si unde e trecuta la belgravistan valoare zacaminte ? belgravistan unde se afla pe harta ? harta aia cu romania ?? ieu nu prea cred

Anonim

Republica Belgravistan unde se afla ? În Romania, anonim. E o reclama, nu intelegi ? Degeaba cauți Belgravistan pe harti geografice, că nu există, așa cum nu există nici locuri de muncă în Belgravistan și ce au glumit antevorbitorii mei. Deci nu există țara Belgravistan. Digi a inventat o țară numită Blegravistan, pentru a realiza o reclamă ingenioasă.

Anonim

In visele lor umede. Reclama pentru cei care n-au cunostinte geografice.

Anonim

lol frate ce e asa greu de inteles, au facut o reclama invers decat e societatea romaneasca, adica saraca, prostita, infometata si R. BELGAVISTAN e fictiune ;)

Anonim

Cu exceptia a 1% care nu au cunostiinte geografice, 99% dintre cei care au vazut reclama au inteles ca este o ironie. Voi, cei care comentati crititc neconstructiv la adresa acestei reclame RCS, fie nu ati inteles ironia, fie sunteti de la concurenta si faceti flame. Ca a treia explicatie nu există. Decat poate ca să aveti satisfactia că jigniti in continuare. Iar jignirea si flame-ul nu sunt o dovada de inteligență, se stie...

Anonim

1% nu au cunostinte geografice? Tare gluma, nu? Aici chiar m-ai facut sa rad! Reclama e varza, dar m-ai facut pe bune sa rad ca doar atat la suta nu stiu geografie.

Anonim

Ce "e varză" la reclama aceasta? Mie imi place. Probabil fiindcă sunt mare fan al preparatelor culinare si salatelor din varză, pe care le consider exceptionale ? :)

Anonim

Deja românii incep sa ma plictiseasca: sunt plini de invidie si de răutate. Intradevar, foarte multi sunt inculti, dar această stare nu le scuză răutatea si criticismul neargumentat, ci doar le generează.

Anonim

Nu e vorba de rautate, e vorba de interese economice, sunt angajati la concurenta, fani ai unor operatori concurenti sau platiti sa faca asta. Sau poate o fac din rautate sau convingere constienta sau inconstienta, sub pretextul libertatii de exprimare. S-a ales praf si de subiectul asta, din cauza flamerilor.

Anonim

FOARTE TARE RECLAMA BRAVO RCS ! SUNTETI CEI MAI TARI !

Anonim

da chiar apropo de reteaua digi mobil,are semnal reteaua asta k ma bate si p mine candul sa ma portez pe digi?

Anonim

Are semnal de la doua retele: de la Digimobil si de la Vodafone. Cand nu e pe Digi mobil, trece automat pe Vodafone. Au ei intelegere si e activa de ceva timp. Deci, reteaua asta are acoperire de semnal cel putin la fel de mare ca Vodafone.

Anonim

Undeva, la tara, am vazut pe cineva care avea jucaria Digi mobil, iar semnal avea de la firma canci. La Vomafone este semnal, dar persoana asta era tare mahnita ca doar firma aia ii livra semnal. Io va sfatuiesc sa le dati mai scurte cu retele din astea subterane ca in afara de reclama, nu e nimic de reteaua asta. Un fel de cacao.

Anonim

este semnal full si la tara,test facut astazi 40 km de oras

geo

Anonim 2 iunie 2014, 17:18 , eu comentariu mai ilogic ca al tau nu am vazut pana acum pe internet. Conteaza ca scrie pe ecranul telefonului DigiR ( Vodafone ) si nu scrie Digi Mobil, dar ai semnal full si de calitate si poti vorbi perfect ???

Anonim

http://www.youtube.com/watch?v=gQfVi-nwJP4 epic :)))

Anonim

deci eadevarat pina laurma

beny

Nu e adevarata decat oferta, nu si Belgravistan, care e o parodie, o metafora, un gluma, o reclama. Cum nu intelegeti frate chestia asta? :-))))

Anonim

Iar ati dat-o in Balaristan asta? Pardon, reclama Cacanistan. Ca si reteaua.

Unknown

"THE COUNTRY REFERRED TO ON THIS WEBSITE IS FICTIONAL. ITS LOCATION, POPULATION, AS WELL AS ANY OTHER FEATURES APPEARING ON THIS WEBSITE ARE IMAGINARY

Anonim

vreau in belganistan ^^

Anonim

Stim ca reclama e pura fictiune, dar si reteaua in multe locuri.

Anonim

La fel si Orange sau Cosmote, si reteaua lor e pura fictiune in multe locuri. Eu am Cosmote si nu am semnal la 10 km de centrul orasului.
Digi Mobil RCS are semnal in alte locuri 5 linii, Cosmote doua linii.
Digi Mobil RCS e singura retea cu doua semnale de la doi operatori, deci are cea mai mare acoperire posibila a unui operator de telefonie mobila din Romania.

Anonim

Doi operatori care sunt mai slabuti. Iar pentru cel care il plictisesc romanii, poate sa plece cu Digi in Belgrabalariestann asta si sa-i laude cat poate. Ei sunt fomisti , cu datorii pe la toti si fac reclame cu cladiri si elicoptere de aur? Haoleo, nu cumva e imprumutata de la ,,ai nostri"" din Indiavistan?

beny

Pe acelasi principiu, atunci Orange si Romtelecom sunt super fomiști. Habar nu ai ce vorbesti si nu cunosti capitalul Vodafone. Compania Vodafone a cumpărat Kabel Deutschland, cel mai mare operator de televiziune prin cablu din Germania. De asemenea, Vodafone a vândut in toamna anului trecut participatia sa de 45% din Verizon Wireless SUA partenerului său Verizon Communications. Astfel, Verizon a platit un total de 130 miliarde dolari americani. Miliarde, băiatule :) Constientizezi ca suma asta acopera datoria externa a Romaniei si relanseaza economic patria noastră? Asadar, mai e slabuță firma Vodafone ? :-)))))

Anonim

http://www.youtube.com/watch?v=9LPyWqa00u8 noua reclama, e ce-a mai tare =))))

Anonim

distractiva campania,,... distractive comentariile... dar nu -s pt. poporul saracaprostan.. care traieste si fara monezi... ca nici de alea un mai sant... fura lalele ca sa si cumpere o paine.... sa ca sa un mai existe monezi o baga la puscarie...

Anonim

http://www.youtube.com/watch?v=GV7wq6PPjbE new ;)

Anonim

Taceti din gura cu polemicile :)))) Distrati-va cu ideaa lu' astia, ca e mortala reclama :))))))))))))))))))

Anonim

Eu ma refeream la acoperire, nu la banii Vodafone. Nu contest ca gigantii Orange si Vodafone sunt cei mai tari, dar acoperirea Vodafone este cea mai slaba din tara, in comparatie cu Orange si Cosmote. Si Digi s-a aliat cu ei pentru ca vor fi inghititi in curand. Tot de Vodafone.

Anonim

Pai si atunci de ce unde locuiesc eu, la 10 km de centrul orasului, am doua linii de semnal la Cosmote si 5 linii de semnal la Vodafone ?

Anonim

Tu nu esti toata tara. Daca te mai documentezi, o sa observi ca de curand a inceput o colaborare intre Orange si Vodafone pentru extinderea acoperirii pentru ca Vodafone e in pom. Orange sta in general mult mai bine, iar Vodafone incearca sa se resusciteze. Digi vor fi inghititi cu totul in curand in oceanul numit Vodafone.

Anonim

Pe mine ma intereseaza semnalul la mine in zonă, unde locuiesc eu si unde folosesc serviciile respective. Că tu CU MINE vorbești aici, nu cu țara. Sau scuză-mă dacă tu vorbești cu țara, iar eu vorbesc cu nimeni, desi credeam că vorbesc cu tine.

Anonim

Vorbeam cu tine, dar ma refeream la nivelul intregii tari, nu in particular, unde sunt convins ca ai dreptate. Digi si Vodafone cam gafaie in multe zone.

Anonim

In urma cu cateva zile, am citit un anunt pe Google precum ca un olandez organizeaza o deplasare cu un numar de participanti, care vor sa colonizeze Belgravistanul, Problema deplasarii este inca in discutie , pentruca necesita costuri foarte mari de participant, iar pe de alta parte, vehiculul de transport inca nu este terminat. Din aceste motive, deocamdata olandezul strange banii participantilor numai pentru calatoria de dus. Inca o problema ar fi ,ca spatiul de acolo este prea ingust si nu ar putea intoarce vechicolul pentru a face calatoria de intoarcere. Harta Belgravistanului , o va publica pe Google, plecarea ar fi propusa pentru anul 2035, destinatia: planeta Marte.

Anonim

Sunteti tari, ieftineilor :) E grav rau in Belgravistan

Anonim

Bai ce-mi place reclama asta. Ne caracterizeaza pe noi ca natie, de nu se poate. Ieftin si prost e pretutindeni. Sigur, e bine ca nu e scump si prost. Ideea este ca nu poti scoate din ecuatie cuvantul ,,prost" sau mai bine zis, servicii de foarte proasta calitate. Bogatilor nu le place ieftin? Aia sunt mai zgarciti decat saracii. Bine, reclama e tare in sensul ca e facuta pentru unii saraci cu duhul.

Anonim

Belgravistan zici? Da, ar fi bine sa-i trimitem pe toti pudichistanii acolo. Si avem multi. lasand gluma la o parte, ar fi bine ca pe alte planete sa-i trimitem pe iubitii nostri conducatori si sa fie fara drum de intoarcere.

Anonim

http://www.youtube.com/watch?v=OcsGwU1ndmI new, pensionarii ^^

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile