marți, 20 mai 2014

Noi canale la Digi Tv Ungaria: televiziunea M3 prin satelit, Paramount Channel și prin cablu tv

Compania RCS-RDS și-a extins oferta maghiară de pe platforma sa Digi TV ( televiziune cu plată prin satelit si cablu). În grila de programe a DTH-ului Digi Tv Ungaria este acum inclusă televiziunea M3.

M3 este o televiziune a radiodifuzorului public maghiar MTVA. Canalul difuzeaza in special programe de arhivă si a fost lansat la sfârșitul anului trecut.

Parametrii tehnici de receptie M3: Satelit Thor 5 (0.8 ° Vest), frecvența 11.938 GHz, polarizare orizontală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK

De asemenea, televiziunea Paramount Channel Ungaria a fost lansata si in oferta de televiziune prin cablu din Ungaria a RCS-RDS.

"Scopul nostru este nu doar să oferim abonaților noștri o gamă largă de programe, dar si de a oferi canale de calitate la preturi competitive. Datorita continutului valoros pe care il oferă, am adaugat de asemenea si televiziunea Paramount Channel in oferta noastră de programe prin cablu din Ungaria", a spus Anna Maria Kallai, director de marketing Digi Ltd Ungaria.


16 comentarii despre subiectul „Noi canale la Digi Tv Ungaria: televiziunea M3 prin satelit, Paramount Channel și prin cablu tv”:
Anonim

Din 1 iunie Paramount Channel va fi introdus si pe Digi Cablu, Romania bineinteles :)

marian

Vise,vise.....

Anonim

Music Mix era deja in grila.Doar M3 si PARAMOUNT CH. au intrat in grila digitala si satelit.

Anonim

Buna seara,pentru cine stie sigur vreau sa pun o intrebare.Paramont Chanel va fi doar pe cablu digital sau si pe Digi Satelit ? Va multumesc

Anonim

Pe ambele platforme va fi in romania.In ungaria este si pe CATV digital cat si pe DTH.

Anonim

Pentru Romania sigur e doar pentru cablu (Paramount). Pentru DTH nu s-a zis nimic. Grila din Ungaria difera fata de Romania, nu trebuie tot timpul comparata. Ei au avut pana si HD mai repede

Anonim

Fiti sinceri, va rog mult: Cand va fii in grila digitala decablu din Romania, postul TV: Paramount Channel?

gean

Nu intelegi ca stirea aceasta este despre Digi Tv Ungaria si nu despre tv cablu Romania ?

Anonim

Mulţumesc mult pentru informaţie, domnule Gean. Domnule Gean: am crezut că aveţi zvonuri sau informaţii despre retransmisia Paramount Channel în grila digitală de cablu RCS&RDS din România

Anonim

Anul acesta sigur!:))))

Anonim

Da,anul acesta sigur.Nu mai vb. asa urat de RCS-RDS.Ce sunt primi care baga PARAMOUNT CH. si aku deja avem carcotasi.Da,anu asta au bagat MEGAMAX/SPORT1,PARAMOUNT CH.,TRAVEL CH.HD,EURO SPORT HD,EURO SPORT2 HD,VIASAT HD.Canale bune.Hai sa radem toti .Da anu asta baga PARAMOUNT CH.

Anonim

Cu siguranta anu l asta! Numai sa nu fie "incurand" stim ,noi ce inseamna ......

Anonim

Am postat deja: Din 1 iunie Paramount Channel va fi introdus si pe Digi Cablu RO. E primul post, totusi lumea mai intreaba de sute de ori :)

Anonim

http://dtvnews.hu/hirek/paramount-channel-a-digi-kabeles-kinalataban-is
Din 1 iunie Paramount Channel va fi introdus si pe Digi Cablu RO.

Anonim

da pe digi tv romania cand va fii?

marian

Zice un anonim chiar mai sus de comentariul tau, ca de pe 1 iunie 2014. Asa zice el.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile