vineri, 23 mai 2014

DTH-ul Freesat Romania lansează oficial accesul și prin cartele Conax

După o perioadă de teste în simulcrypt Conax - Viaccess, Freesat România a anunțat că oferă clienților posibilitatea să aleagă smarcarduri din două tipuri de sisteme de criptare, în functie de compatibilitatea receptorului pe care îl deține telespectatorul.

Astfel, începand de luni, 26 mai 2014, serviciul Freesat România va fi disponibil si prin intermediul sistemului de criptare Conax, DTH-ul amintit oferind oficial smartcarduri care functionează pe baza acestui sistem de acces conditionat.

Pentru a activa această posibilitate de alegere este folosita aceeasi tehnologie simulcrypt, în continuare fiind la dispozitie si cartelele Viacces.

Freesat este un serviciu de distributie a posturilor de televiziune prin satelit de tip DTH (eng. Direct-to-home), adica direct la tine acasa.


 Freesat este diferit prin faptul ca:
- nu ai perioada contractuala si nici factura lunara, platesti o singura data pe an, ai posturile romanesti preferate incluse in pachet si poti avea acces la peste 500 de posturi internationale.
- nu ti se impun: contract, un alt serviciu pentru preturi convenabile, echipamentul de receptie

Pentru a utiliza serviciul Freesat ai nevoie de echipamentul de receptie compus din:
- Antena de satelit (diametru recomandat de 80cm) cu un LNB. Poti folosi antena de la un alt operator sau poti sa ti-l achizitionezi de la unul dintre parteneri
- Receptor de satelit compatibil (MPEG4/DVBS2 cu Viaccess). Daca nu ai unul, poti sa ti-l achizitionezi de la parteneri sau modelul Amiko 8140CXE, direct de pe site, aici.

Serviciul este asigurat prin intermediul satelitului Eutelsat 16A.

Freesat functioneaza cu o cartela preplatita (cartela Freesat) pe un an de zile. Pentru anul urmator e suficient sa iti reactivezi cartela.

Cartela costa 60 lei (se plateste o singura data) iar serviciul Freesat pentru un an, 99 lei.
In cazul in care detii o cartela TVR, poti sa activezi serviciul Freesat online sau la distribuitori, pentru 99 lei.

Echipamentul de receptie nu este impus, poti folosi orice antena de receptie si receptor compatibil (MPEG4/DVBS2 cu Viaccess).

Mai multe detalii pe websiteul freesat.ro.


17 comentarii despre subiectul „DTH-ul Freesat Romania lansează oficial accesul și prin cartele Conax”:
Echim Ion

Luni 25 mai ? Pai astazi este 25 mai adica duminca. Greseala sau pacaleala ?

detrax

Ionica, ai descoperit esentialul :))) Ma bucur ca ai priceput esenta acestui articol. Data era importanta si nu faptul ca s-a adaugat si Conax la criptare ( de fapt s-a adaugt de peste o luna, deci nu prea mai are importanță data calendaristica ) :))))))))))))))))))))))) Unii comentati ca sa nu va plicitisiti ?

Anonim

Bravo detrax, ai descoperit esentialul! Mă bucur că ai priceput esenţa acestui articol. Faptul că sa adăugat şi Conax la criptare era important şi nu faptul că în sfîrșit se vor şi pune în vânzare cartele Conax. Unii comentaţi ca să nu vă plictisiţi?

detrax

Adevarul ca nu esti in stare nici sa formulezi un comentariu si imi copiezi ca papagalul exprimarea.
Dar ma simt fericit ca sunt model pentru unii care au capacitati de comunicare mai diminuate.

Anonim

Cea mai tare scula Freesat.Platesti 159 ron(card+abonament) ,mai scoti din buzunar 300-400 ron pentru un stb si ai facut afacere !Daca dupa doi ani se defecteaza stb-ul ,iei altul,alta investitie !
La Focus sat platesti 419 ron,vizionez 7 luni si apoi nu te obliga nimeni sa platesti un an.Platesc 27 ron o luna pe an si atat !Am garantie nelimitata la stb atata timp cat am platita subscriptia pentru luna in curs.Vine echipa il schimba in max. 72 ore.La freesat daca se defecteaza stb-ul,il pui la curier,platesti transport dus intors,poate dura reparatia si o saptamana.Asa a patit un amic de-al meu.S-a lipsit de freesat !Daca se defecteaza de doua ori intr-un an,esti cel mai tare !
Un fas !

Anonim

Nu stiu cum platiti voi atat. Eu am avut receptor HD si card de TVR si am platit doar abonamentul pe 1 an. Cu activare si abonament cu tot am platit 99 lei, pentru 1 an intreg. Pentru cei care au echipamente, pentru acestia e foarte avantajos Freesat, nu ati inteles? Scuzati-ma, dar e mare diferenta intre 99 lei in varianta mea la Freesat si peste 500 RON cat ma costa la Focus Sat.

Anonim

Ca si client nou, la Focus Sat numai activarea cartelei te costa 75 de lei. Si alta minciuna, nu e adevarat ce spune anonim ala: la Focus Sat, Pachetul Familia trebuie păstrat activ timp de 24 de luni consecutive de la semnarea contractului, nu doar 7 luni.

Anonim

La Focus Sat, dacă ai optat pentru achiziție sau HD, costul serviciului de instalare este de 124 de lei (TVA inclus) :)) Ha aha, ce mai oferta la Focus Sat, doar costuri peste costuri.

got

Mda, asa se intampla cand se deviaza de la un subiect: unul face reclama offtopic la alt operator pe subiectul altui operator si apare imediat contracararea si scoaterea in evidenta a defectelor operatorului cu care a fost spamat subiectul. Ar trebui sa incercati sa respectati regulamentul comentariilor si sa nu mai discutati offtopic, ca obtineti exact invers efectul dorit. In loc de promovare, obtineti antipromovare, prin respectivele comentarii offopic.

detrax

Corect, niciunul din comentariile de la articolul acesta nu sunt utile pentru cine e interesat de subiect, si anume despre faptul ca acum se ofera oficial cartele Conax la Freesat. Ar trebui sterse toate aceste comentarii, e balast inutil la o informatie utila.

Anonim

Tare Freesat balarie asta. Daca esti mai fraier si n-ai pe ce da banii degeaba, ii dai la astia ca sa vezi 3 canale pentru mosi si babe. A, scuze, au bagat si ei boomerang. Ce sa spun? Zero barat!

Anonim

Foarte bun pentru mine la tara, unde merg doar sambata in weekend si mai ales ca am deja echipamentul de satelit si vad ca o sa platesc la Freesat intr-un an cat platesc la altii intr-o luna. Ma voi abona, mie imi convine.

Anonim

Ideea este si ce vezi, nu numai cat platesti. Daca vrei sa te uiti mai mult la cele free, atunci iti faci un sistem multifeed si ii saluti pe toti freesatii si pe altii din mers. Parerea mea este ca astia nu fac nici cat o ceapa degerata, la cat ofera. Dar fiecare face ce doreste cu banii lui. Daca vrea, ii si arunca.

Anonim

de unde cumpar cartela conax pentru freesat.

Mircea

De la orice magazin specializat in antene satelit.

Anonim

Ai in josul paginii http://www.freesat.ro/vreau-freesat un formular de contact, precum si instalatori, in functie de judete. Le ceri cartela Conax ( nu Viaccess )

Anonim

mi-e dor de nagravision 2.....:((((

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile