vineri, 9 mai 2014

ID Xtra Europe HD a început emisia prin satelitul Thor 6 ( unde emite Digi TV și Focus Sat )

ID Xtra Europe HD a început emisia prin satelitul Thor 6 ( unde emit și DTH-urile romanesti Digi TV și Focus Sat ).

Canalul are și sunet in limba engleza si pid de subtitrare in limba română.

Accesul la canal este realizat doar cu receivere Scientific Atlanta, cu acces conditionat Power Vu, asadar este destinat redistributie catre operatorii de cablu tv si tv prin protocol IP.

Frecventa este aceeasi cu cea prin care sunt distribuite si celelalte canale ale Discovery:

12303, polarizare verticala, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK


ID Xtra, noul canal al familiei Discovery, a fost lansat în versiuni SD și HD pe 1 aprilie 2014, atât pentru Europa Centrală și de Est, precum si pentru Orientul Mijlociu și Africa.

"Există o creștere a cererii pieței pentru canale factuale si de mister, iar noi avem deja experiența și capacitatea de a oferi continut din nișă respectivă. Din aceste motive, avem planuri ambițioase si dorim sa lansam ID Xtra chiar din anul 2014, pe cât mai multe piețe din cele 105 ale regiunii CEEMEA. Mulți dintre cei mai mari operatori de servicii de televiziune cu plată din diverse țări au semnat deja pentru a oferi acest canal abonatilor săi, astfel incât ID Xtra îi va invita să arunce o privire mai atentă asupra misterelor nerezolvate", a declarat la momentul lansarii Paul Welling, șef de canale la Discovery Networks CEEMEA.


2 comentarii despre subiectul „ID Xtra Europe HD a început emisia prin satelitul Thor 6 ( unde emite Digi TV și Focus Sat )”:
Anonim

La Focus Sat nu se vede inca :(

Anonim

Pai unde scrie ca ar trebui sa se vada la Focus Sat ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile