marți, 20 mai 2014

Investigation Discovery Xtra ( ID Xtra ) la Romtelecom DTH ( Dolce TV )

Televiziunea Investigation Discovery Xtra ( ID Xtra ) a fost introdusă în grila Romtelecom DTH ( Dolce TV ), pe frecventa 12729, polarizare verticala, SR 30000, FEC 7/8, DVB-S QPSK, criptat Videoguard, satelit Hellas Sat 2 ( 39.0°E ).

ID Xtra, noul canal al familiei Discovery, a fost lansat în versiuni SD și HD pe 1 aprilie 2014, atât pentru Europa Centrală și de Est, precum si pentru Orientul Mijlociu și Africa.

"Există o creștere a cererii pieței pentru canale factuale si de mister, iar noi avem deja experiența și capacitatea de a oferi continut din nișă respectivă. Din aceste motive, avem planuri ambițioase si dorim sa lansam ID Xtra chiar din anul 2014, pe cât mai multe piețe din cele 105 ale regiunii CEEMEA. Mulți dintre cei mai mari operatori de servicii de televiziune cu plată din diverse țări au semnat deja pentru a oferi acest canal abonatilor săi, astfel incât ID Xtra îi va invita să arunce o privire mai atentă asupra misterelor nerezolvate", a declarat la momentul lansarii Paul Welling, șef de canale la Discovery Networks CEEMEA.


Un comentariu despre subiectul „Investigation Discovery Xtra ( ID Xtra ) la Romtelecom DTH ( Dolce TV )”:
Anonim

bravo romtelecom la mai mare

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile