sâmbătă, 10 mai 2014

Proprietarii sistemului de criptare Nagravision au confirmat că nu vor desființa Conax

La o lună si jumătate după semnarea acordului definitiv pentru achiziționarea companiei de securitate, într-o afacere 250 milioane dolari, Grupul Kudelski ( care detine sistemul de criptare Nagravision ) a confirmat longevitatea brandului Conax, pe care acum îl deține, infirmând astfel speculațiile că a efectuat achizitia unui concurent pentru a-l inchide ulterior.

André Kudelski, presedinte & CEO al Grupului Kudelski, a relevat faptul că sistemul de criptare Conax nu va dispărea și că societatea din Oslo isi va păstra identitatea, care este "recunoscută și respectată în industrie".

Kudelski a mai declarat că firma sa nu a avut in plan să schimbe sau sa inchidă Conax si nici locatiile actuale ale birourilor, deși acesta a specificat că își rezervă dreptul de "a examina cu atenție toate posibilitățile de a crea sinergii de la caz la caz".

Kudelkski va lăsa la conducerea echipei Conax managementul existent, cu CEO-ul actual Morten Solbakken. André Kudelski a adăugat că în săptămânile următoare cele două echipe de management vor defini o strategie comună și își vor organiza activitatea comună, astfel încât să rezulte "o aliniere strânsă" a celor două companii.

Kudelski a precizat următoarele motive ale achizitionarii Conax: " Inca din anul 2011, una dintre prioritățile noastre principale a fost extinderea și influența in piețele emergente. În acest context, decizia de a achiziționa Conax a fost una logică, fiindcă sistemul de criptare Conax are soluții care sunt potrivite chiar și pentru operatorii medii sau mici, completând perfect portofoliul nostru de produse."

La rândul său, CEO-ul Conax, Morten Solbakken, a adăugat: "În peste 20 de ani, Conax a câștigat o reputație puternică, prin dezvoltarea și livrarea unui sistem de criptare cu costuri reduse și ușor de implementat. Aștept cu nerăbdare ca sistemul de acces conditionat Conax să joace un rol important, ca parte a grupului Kudelski."

Baza de clienti Conax va beneficia astfel de portofoliu larg al unor produse de înaltă clasă, inclusiv de OpenTV5, solutii multiscreen / Over the Top, dar si de modulele de acces condiționat ( CAM-uri ) SmarDTV ale Grupului Kudelski.

Sistemul de criptare Conax este folosit in Romania de către operatorii DTH Focus Sat ( UPC ) si Freesat Romania, iar sistemul de criptare Nagravision este utilizat de catre Digi Tv Romania ( RCS-RDS ).


Un comentariu despre subiectul „Proprietarii sistemului de criptare Nagravision au confirmat că nu vor desființa Conax”:
Anonim

o veste buna.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile