sâmbătă, 31 mai 2014

RCS-RDS a menționat pe websiteul oficial pachetul de televiziune HD oferit prin Digi Tv satelit

RCS-RDS a precizat pe pagina sa oficială oferta de televiziune High-Definition prin satelit, enumerând canalele HD transmise în acest moment prin DTH-ul Digi Tv România.

"Canalele in format HD pot fi receptionate doar cu decodor HD, care poate fi achizitionat din punctele noastre de prezenta. Informatii suplimentare la 031.400.4000", precizează operatorul AICI.

Canalele enumerate in acest moment sunt Digisport 1 HD, Digisport 2 HD, Digi World HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, M1 HD, National Geographic HD si Pro Tv HD.


38 de comentarii despre subiectul „RCS-RDS a menționat pe websiteul oficial pachetul de televiziune HD oferit prin Digi Tv satelit”:
Anonim

asta echivaleaza cam cu o lansare oficala, dar fara mare tamtam, nu ?

Anonim

e in urma tare fata de ORENGE

Anonim

Dar pretul e la jumatate fata de orengeul tau.

Anonim

Pai la rds pachetul care are hd e pacetul baza care costa 24 lei+10 lei decodor hd= 34 lei / luna cu 65 canale din care 6 hd.
La portocala world hd (9.5 eur) 42 lei- 12 luni abo.gratuit = 25 lei / luna, cu 67 canale din care 20 Hd.
Deci portocala mai avantajoasa.
Chiar si daca rcs renunta la taxa de 10 lei pt receiverul hd si ramane la pretul de 24 lei, portocala ofera cu 14 canale hd suplimentare pt 1 leu in plus. Iar ca si calitate, rcs e cu ani lumina ramas in urma la transmisiunea prin satelit, fata de portocala. Testat pe propria barba, atat cu tv de ultima generatie cat si cu un tv no-name care are 14 ani vechime.

Anonim

Si din alea 20 HD cam 15 sunt de umplutura

Anonim

Văd că unii efectiv cască gura şi numesc asta comentarii ca de exemplu anonimul precedent. Păi ai făcut nişte calcule greșite în comparaţia ta. La unii bagi chiria pe decodor, la alţii bagi 12 luni de promoţie doar ca să-ţi iasă ţie calculele. După mintea ta şi 20 de eurocenţi minutul la Orange Mobile este mai bun decât 2 eurocenţi la RDS.tel. N-ai tu minte să înţelegi că toate ofertele sunt în aşa fel concepute încât să nu poată fi comparate între ele (se bagă tot felul de aşa zise scutiri şi alte taxe adiţionale încât să obţine un amalgam unic). Şi revenind la DiGi, fiţi siguri că o să urmeze introducerea DiGi 24 HD, Digi Animal, Life, World, Super One, TVR HD, etc.

Anonim

Pentru anonimul care a zis: "Dar pretul e la jumatate fata de orengeul tau."
Si loganul e la sfert fata de Audi, Mercedes, BMW. Depinde ce doresti si cati bani ai sau esti dispus sa dai pentru serviciul respectiv. Cum ziceam Digi se orienteaza spre clienti cu bani putini care urmaresc doar pretul si e logic din moment ce la oras in general exista cablu si la sate mai putin, deci e clara tinta si e logica. Faza e ca grila lor e praf in ochi. Daca azi semnez contractul grila aia nu face nici cat o ceapa degerata, maine imi scot ce canale vor muschii lor. Asa ca e doar comerciala asa praf in ochi. Sper ca autoritatile statului sa ia masuri impotriva unor astfel de practici, eu unul am vrut sa ma judec cu ei dar viata e prea scurta sa mi-o pierd prin procese mai ales ca mai avea cateva luni pana la terminarea contractului (vorbesc de RCS-RDS de chestiunea Discovery).

Cum ziceam si in alte comentarii: Urasc RCS_RDS dar ma bucur cand aud ca se misca, ca introduc canale noi, ca maresc viteza la net ori alte imbunatatiri. Ii vor forta si pe ceilalti ori sa scada pretul ori sa vina cu servicii mai bune ceea ce e bine, concurenta face bine la buzunarul clientului.

Anonim

Foarte bun ultimul comentariu.
Spunea un coleg ca sunt multe canale de umplutura la Orange si ca vor mai baga cei de la Digi. Pai de bagat, sa fii sigur ca vor mai baga si cei de la Orange. Si multe, deci Digi este tot pentru cei care vor mai mokangeala, oricat ati vrea sa spuneti altceva. Si pentru receptorul HD trebuie sa faci cereri si la Sfintii Petru si Pavel, nu?

Anonim

Anonim 23.02, daca o sa verifici oferta portocalei o sa vezi ca in cei 9.5 euro este inclus deja decodorul. Am sa fiu mai atent data viitoare sa dau mura-in-gura ca sa se prinda toata lumea. Ab.de baza este 8 euro si 1.5 euro decodorul. In calculul de mai sus am scazut pt cei 12 luni doar valoarea abonamentului de 8 euro, dar am adaugat taxa decodorului. Cursul euro folosit este de 4.45, care e mai mare decat cursul actual. Deci inainte sa dai exemple rautacioase si gandite in baie in tmp ce te scremeai, prima data verifica si dupa aceia comenteaza. Asa numai ca sa imi umble si mie gura pot si eu sa scriu ce aberatii doresc, insa datele sunt corecte si exacte. Nu tin nici cu rds si nici cu orange, sunt chiar impartial. Insa il sustin pe anonim 00:26 care spunea ca cei de la rds fura curent big time, dupa ce inlocuiesc canale, cu canale de umplutura personale.Dupa ce iau mintit pe cei de la CNA cand li sa acordat licenta pt digi world, animal....cand au spus ca nu vor scoate din grila pachetul discovery iar la nici 24 ore dupa obtinerea licentei canalele au disparut (fiind sustinuti politic) crezi ca mai merita credibilitate? Iar acest lucru va continua la ei atata timp cant au sustinere, ceea ce pt populatie e cam nasol, chiar daca oameni mai saraci accepta oferta mai ieftina asta nu inseamna ca tr sa isi bata joc de ei. Dupa ce ai semnat cu cei de la rds tr sa te milogesti si pina la 3-4 luni ca sa iti instaleze serviciile contractate, si ce sa mai zicem de mentenanta, care mai ales la serviciile prin satelit sunt ZERO!!! Se duce omu la sediul lor cu decodorul defect sau cu telecomanda acesteia, iar raspunsul lor este ca ei nu au sa le schimbe, insa sa caute clientul pe tocmai.ro ca sunt multe de vanzare. Super mega profesionalism. Deci despre ce vorbim?!

Anonim

Canalel hd de la orange de umplutura? Dar digi sant, garla, mizeria, si animal word, alea ce sunt? Canalele care au inlocuit pachetul discovery arata emisiuni inregistrate de ani de zile sau produse de altii si retransmise si de ei. Sunt documentare mai vechi ale discovery si national geografic, history, deci ....hai sa nu discutam asta ca , nu are rost. Deci omul sarac iar este tras in teapa, platesti mai putin dar ma doare-n .... de tine. Din pacate asta e adevarul.

Anonim

La partea cu receptorul ai mare dreptate. Auzi domnule, unii compara Digi cu Orange. E distanta uriasa in privinta Orange, iar preturile sunt comparabile. Digi e slabut, dar poate se resusciteaza. Oricum, la partea cu telefonia mobila e bine ca s-au umflat in pene pentru ca si ceilalti sunt nevoiti sa scada preturile. Dar la DTH, daca portocala se infoaie mai tare, ii pierd pe astia din caruta.

Anonim

In loc sa discutati despre ce canale se mai baga, stati si va certati unul cu altul care are dintre voi DTH mai bun. Pai asta ma intereseaza pe mine aici ? Daca e mai bun Orange Tv sau Digi Tv? Eu sunt abonat Digi Tv, ma intereseaza ce canale HD mai e posibil sa bage, ca asta se discuta aici, nu ca e Orange mai bun, ca oricum nu trec la ei, indiferent de oferta. Poate doar sa ofere toate canalele pe care le au acum + Digi 24 si Digisport, la acelasi pret cu Digi Tv. Asa ca nu va mai obositi degeaba.

Anonim

Daca doar futbolul este important, atunci digi e perfect. Minte multa nu se cere...

Anonim

Nici pentru Antena 3 si RTV nu este necesara multa inteligență. De aceea prefer Digi 24.
In al doilea rând, daca vei continua sa ma jignesti, te asigur că nu vei dovedi ca ai o mare capacitate cognitivă.

Anonim

Persoanele inteligente nu sunt negativiste, nu jignesc si nu injură. Autocontrolul exprimarii e o dovada de inteligenta. Insa o exprimare negativista, jignitoare, flame, critică neconstructivă, offtopic, dovedeste contrariul. :)

Anonim

Unde am jignit? Era doar un punct de vedere, ca si al tau. Digi DTH sunt slabuti, dar au oferte tari la voce si internet. Asta este adevarul.

Anonim

se pierde un amanunt important:domnilor la orange tv nu exista canalele digisport 1,2,3!

DTH Fan

@Anonim 1 iunie 2014, 13:00, lasa vrajeala . Ai jignit si acum ti-a dat seama ca te-a facut de râs anonimul celelalt, in care a scos in evidenta caracterul celor care jignesc. Ai spus ca "minte multă nu se cere" pentru fotbal, anonimului care a spus ca doreste Digisport. L-ai jignit si l-ai catalogat astfel prost, chiar daca indirect.

Anonim

Eu am spus doar daca futblolul. Ceea ce nu cred ca era cazul.

Anonim

Eu prind digi world HU HD......sint oare o exceptie...sau alti nu stiu sa scrie...??

Anonim

Nu, alta e problema: unii inteleg doar ce vor ei, ca tine. Unde scrie ca e Digi World RO ? Ca eu vad ca scrie doar Digi World HD. Nu scrie ca e Digi World Ro si nici Hu. Poate sa fie oricare dintre ele. Este Digi World Hu, nu esti o exceptie. Dar nu ai dreptate cu "sau alti nu stiu sa scrie", pentru ca am demonstrat contrariul. Asadar, e mai corect "unii nu sunt capabili sa discearnă", desi nu stiu nici sa scrie "sunt".

Anonim

....iar NGC HD este pentru cunoscatorii de limba engleza caci subtitrare..n-are....dar orice inceput este ...greu....caci la rcs-rds ..nu prea exista ...profesionalism.....vorba unei melodii "las-o ma ca merge asa"....

Anonim

Dragul meu "anonim"...SÎNT de "moda veche"...stiu cum s-a ajuns la sintagma.."sunt".la fel ca si inlocuirea lui î cu â...dupa revolutie la marea academie româna....si sincer nu am chef s-o folosesc....decit oficial...iar felul in care susti ca lipseste ro sau nu este scris hu denota ca esti un sustinator al ambiguitatii....adica nimic sa nu fie clar si concis...haos....ar fi bine sa nu mai scri in forumuri.....sau daca scri ceva scrie despre subiect..nu mai critica...

geo

Tu "susți" că "scri" corect ? :))))) Dacă tu te consideri mare jandarm gramatical, te sfătuiesc ca prima dată să observi erorile tale și abia apoi să critici posibilele "erori" de scriere. Vorba unui proverb: "Vezi paiul din ochiul altuia, dar nu vezi bârna din ochiul tău". Sau poate îți place : "Semeni vânt, culegi furtună". Încearcă să nu mai critici, gândește pozitiv și constructiv, iar apoi vei vedea că primești răspunsuri pozitive și constructive.

Daca intrebai astfel: "Eu prind Digi World HU HD la Digi Tv Romania. Voi prindeti Digi World RO sau tot Digi World HU ?", cu siguranta primeai un raspuns concret. Dar cum nu te-ai putut sa te abtii sa nu faci flame ( ca asta esti, un FLAMER, chiar dacă poate nu iti dai seama ) si ai inceput sa critici ca unii si altii nu stiu sa scrie, normal ca primesti raspunsuri de doi lei. Este vorba de Digi World HD Ungaria, ca sa incheiem discutia.

Unknown

Fratilor daca nu baga TVR HD pe DIGI SATELIT o sa fie o mare problema cu mondialul din Brazilia,sper ca ce-l ce se ocupa la RDS de platforma DIGI SATELIT sa fi-e inspirat si sa introduca acest canal in grila lor.

Anonim

Ce mare problema? Te uiti la campionat pe TVR SD, ca ala e la Digi Tv. :)

Anonim

Umbla o " barfa " ca azi 02.06.2014 o sa fie bagat TVR-HD .Dar poate e doar un zvon . :)

Anonim

Nop, altele sunt canalele ce vor fi adaugate: Sport.ro HD, Viasat Nature HD si Viasat History HD.

Anonim

Bravo Ioan Iulian Mitroi...exact asta ne intereseaza acum TVR HD......acum pt Cupa Mondiala de fotbal este cel mai important canal. Halal management din partea celor de la RDS. Foaie verde si un popas...o saptamina a mai ramas.

Anonim

Pentru ca tot a adus cineva vorba de Orange,exista la ei TVR HD.:))

Anonim

Există si la RCS-RDS, pe cablu digital. Apropo, Orange astia au cablu digital ? Au net prin fibra optica de 1 Gbps? Ca sunt interesat sa trec la ei daca au. Daca nu au, nu va obositi sa imi raspundeti.

Anonim

Ce sa faca Orange cu cablu digital.

Anonim

Sa mă aibă pe mine ca abonat, care am 5 televizoare Full HD cu tuner DVB-C.

Anonim

Te poti duce oricand spre concurenta sau poti sta aici ca mai baga si astia vreo 2-3 programe HD.

Anonim

paramount chanel?

Anonim

Paramount Channel este deja la Digi Tv Satelit RCS RDS.

Anonim

De geaba au bagat canale HD pe satelit daca decodoarele se dau la casierie numai pe sub mana.Daca suni la call center zic ca au si cand te duci la casierie nu au deloc.Bataie de joc.

Anonim

DA,aşa este,eu am sunat pt.abonament si au zis ca n-au decodoare hd pt.Gorj;cănd o să primească o să mă contacteze o echipă pt. montaj şi abonament...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile