joi, 8 mai 2014

România s-a calificat în finala Eurovision 2014

România s-a calificat în finala Eurovision 2014, care are loc la Copenhaga. România a fost reprezentată în a doua semifinală de Paula Seling si Ovi, cu melodia “Miracle”.

Cei doi au devenit primii artişti calificaţi pentru a doua oară în faza internaţională a concursului. Piesa a intrat in concursul din Copenhaga în a doua semifinală, pe 8 mai 2014, iar evoluția interpreților români a putut fi urmărită în direct la TVR, TVR HD, TVR International si TVR+.

Cei doi artişti au fost notaţi aseară la cea de-a doua repetiţie cu costume, de către juriul de specialitate.: „Paula şi Ovi au cântat excepţional. Sperăm că juriul a acordat note mari pentru prestaţia României aseară. Aşteptăm astăzi la ora 15.00, la repetiţia de dinainte de semifinală, încă nişte retuşuri, încă nişte lucruri care nu au fost la parametrii pe care îi doream. Însă spectacolul începe să arate aşa cum am sperat”, a declarat în această dimineaţă Liana Stanciu, şeful delegaţiei României la Eurovision.

Finala Eurovision Song Contest 2014 se va desfășura pe 10 mai 2014, de la ora 22:00.

Paula şi Ovi au câştigat finala Eurovision România 2014, după ce au obţinut cele mai multe puncte în urma cumulării votului publicului şi al juriului. Pe atunci, cu emoţii în glas, Paula şi Ovi au mulţumit tuturor celor care au făcut posibilă împlinirea acestui vis: „Vă mulţumim tuturor, suntem onoraţi, aţi pus o mare povară pe umerii noştri şi nu sperăm decât să vă facem mândri în mai la Copenhaga”, a spus Ovi imediat după aflarea veştii. „Se întâmplă miracole, se întâmplă momente ca acestea. Vă promitem că vom face tot ce ne stă în suflet şi în puterea noastră”, a promis şi Paula.

Update 11 mai 2014: Eurovision 2014 a fost câștigat de Conchita Wurst din Austria.



Un comentariu despre subiectul „România s-a calificat în finala Eurovision 2014”:
Unknown

Am stiut din totdeauna, Paula Seling e artista de talie mondiala.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile