duminică, 11 mai 2014

Simona Halep a fost învinsă de Maria Sharapova în finală

Simona Halep a jucat astazi de la ora 17:30 finala impotriva rusoaicei Maria Sharapova. Dacă ar fi învins, românca ar fi ajuns pe locul 4 in clasamentul singles al WTA.

A învins pe Petra Kvitova din Rusia, în semifinalele turneului din Madrid, desi primul set a fost castigat de adversara sa, cu 7 – 4. În seturile urmatoare, Simona Halep a castigat decisiv cu scorurile de 6-3 si 6-2. Simona Halep este din Constanta, Romania, fiind născuta pe 27 septembrie 1991, in acelasi oras. Are o inaltime de 1,68 metri, o greutate de 60 kg si este dreptace. Simona Halep s-a mai intalnit de doua ori cu Maria Sharapova, rusoaica invingand de fiecare dată. Simona castigat pana in prezent nu mai putin de sapte turnee, dintre care sase in 2013 (Nürnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia) si unul in 2014 (Doha). Simona nu a mai pierdut o finala WTA din 2012. Ea a fost invinsa in finalele de la Fes in 2010 si 2011 si Bruxelles in 2012.

"Sunt foarte incantata ca pot sa joc aici cea mai importanta finala a carierei mele. Ma simt bine si voi face tot ce pot ca sa inving. Iubesc acest oras si acest turneu. Nu voi uita niciodata ca aici am inceput sa joc cu adevarat bine. Domnul Tiriac mi-a oferit anul trecut un wild card si asta m-a ajutat foarte mult. Fata de anul trecut, acum am un stil de joc mai agresiv, sunt mai concentrata si lupt pana in ultima clipa. Ma simt extraordinar si ma bucur de fiecare minut petrecut pe teren. Nu ma asteptam sa ajung in finala, insa in tenis nu se stie niciodata ce se poate intampla. Sunt foarte bucuroasa acum, pentru ca este cel mai bun parcurs al meu la un astfel de turneu. Cred ca voi putea sa nu ma las coplesita de emotii si voi lupta pentru fiecare punct", a spus Simona inainte de partida de tenis.

Partida de tenis a putut fi urmarita la televizor incepand cu ora 17:30, pe canalul Dolce Sport 2 si prin satelit ( gratuit necriptat in HD ) prin canalul SuperTennis HD de pe satelitii Hotbird de la 13 grade Est, folosind urmatoarele date de receptie:

Satelit Hot Bird 13B de la pozitia orbitala 13.0° Est, frecventa 12475, polarizare orizontala, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, FTA HD.

UPDATE Ora 18:25 - Confirmarea receptiei meciului ( necriptat FTA ) prin satelit.

Simona Halep a câștigat primul set cu 6-1.

UPDATE Ora 18:45: In setul 2 Sharapova a castigat cu 6-2.

UPDATE Ora 19:05: A inceput setul final ( setul 3 ): 1 - 1.

UPDATE Ora 19:10: Sharapova se cearta cu artbitrul, publicul vociferează, dar Sharapova câștigă punctul: 2-1 pentru Sharapova.

UPDATE Ora 19:20: 3-1 pentru Sharapova, castigand un punct spectaculos la avantaj. Halep pare obosită.

UPDATE Ora 19:23: 4-1 pentru Sharapova, care pare să domine partida.

UPDATE Ora 19:27: Halep castiga un punct, reducând din diferenta: 4-2 pentru Sharapova.

UPDATE Ora 19:30:  Halep mai reduce diferenta cu un punct: 4-3 pentru Sharapova.

UPDATE Ora 19:35:  Sharapova crește iar diferența: 5-3 pentru Sharapova.

UPDATE Ora 19:38:  Match point: Sharapova castiga setul 3 cu 6-3 si o invinge pe Simona Halep.

Bravo Simona Halep, ai dovedit că se poate mult mai mult decat eram obisnuiti, chiar daca experienta lui Sharapova s-a dovedit mai eficientă.



8 comentarii despre subiectul „Simona Halep a fost învinsă de Maria Sharapova în finală”:
Anonim

Hai Simona! hai Romania!

Anonim

stie careva ce post tv transmite!!!

Unknown

dolce sport

Anonim

multumesc Mihai,HAI SIMONA

Anonim

Ce misto de astia care au antene de satelit ca prind gratis canale hd la liber si noi cu abonament la cablu in afara de Dolce nu putem sa vedem finala. :( Prosti suntem ca nu ne cumparam si noi antene de astea si dam banii pe prostii de tablete si alte nimicuri.

Anonim

Bravo Simona,esti oricum o Campioana,suntem mandri de tine.

Anonim

meciul a fost free pe satelit HOTBIRD 13 GRADE EST

Anonim

E preferatul meu SuperTennis HD. Am vazut mai toate meciurile cu Simona Halep in multe turnee.
Si vorba celui de mai sus. Cumparati-va oameni buni o instalatie de satelit. Nu costa mare lucru raportat la smartphone-uri si tablete. Eu am chiar daca am si cablu. Firma mea de cablu nu are nici un canal in care s-a transmis acest meci, am vazut pe satelit. In plus a scos BBC News, il vad pe satelit. Un canal pe care nu cred ca-l transmite vreo televiziune de cablu si pe care-l urmaresc des este NHK WORLD. Alta lume alta cultura alta civilizatie. Eu m-am molopsit de microb de cand am aflat ca tv-ul meu are si tuner de satelit incorporat. Am luat un sistem de receptor, antena LNB si cablu la 199 RON din magazin. Am adus pe cineva sa-mi regleze antena (era fixa) si apoi am pus pe televizor LNB-ul direct. Era super. Apoi am inceput sa misc antena cu mana dupa sateliti, pusesem chiar semne functie de sateliti. M-am saturat asa ca mi-am luat motorizare pentru antena compatibila cu receptorul incorporat din TV (USALS parca). Merge brici si face toti banii. Nu mai zic de canalele din Africa, India, Iran, Irak, etc. distractie la maxim. Si daca nu mai am semnal pe cablu comut pe satelit. Sunt mii de canale si nu e gluma pentru cine nu stie. E adevarat ca majoritatea sunt neinteresante dar ai senzatia ca esti in calatorie cand dai peste chestii arabesti, turcesti, indiene. Revenind la subiect rusoaica urla la intimidare. Am mai vazut-o si parca-i o matza in calduri cand da in minge.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile