joi, 29 mai 2014

Vom plăti cu Bitcoins factura de televiziune prin satelit sau cablu ?

Cel puțin in SUA se pare că intrebarea are un raspuns afirmativ. Operatorul Dish Network se pregateste sa devina primul furnizor important de servicii de televiziune care va permite clienților să își plătească facturile cu moneda virtuala Bitcoins, incepand cu al treilea trimestru al anului 2014.

Bitcoins nu va înlocui cărțile de credit sau de debit tradiționale sau utilizarea de conturi bancare pentru a efectua plăți, a adaugat Dish.

Dish a incheiat un parteneriat cu Coinbase pentru a procesa plățile clienților. Potrivit companiei, Dish utilizează Exchange Instant Coinbase pentru a converti imediat plățile Bitcoin in dolari americani, la cursul din momentul tranzacției .

Bitcoin s-a indreptat din ce in ce mai mult spre legitimitate, datorită popularității sale la nivel mondial. În anumite perioade, un singur Bitcoin a valorat chiar peste 1000 de dolari. În acest moment, rata de conversie a unui Bitcoin este de aproximativ 568 dolari .

Tehnologia din spatele Bitcoin este complexă, dar scopul ei destul de simplu: să elimine posibilitatea de a determina care este de fapt moneda de tranzactionare. Din această cauză, Bitcoin nu a fost privit cu ochi buni de marile companii, care erau ingrijorate că nu vor fi în măsură să identifice persoanele care fac plățile.

Bitcoins a primit o lovitură puternică la începutul acestui an, atunci când Mt. Gox exchange, la acel moment cea mai mare "casă de schimb" Bitcoin din lume, a fost hackerită.

Acest incident, împreună cu anonimatul inerent Bitcoin, au atras atentia guvernelor din întreaga lume. Diverse companii au studiat aceste tranzacții, în timp ce altele au solicitat o mai puternică reglementare. China a fost probabil statul cel mai activ în privinta regulamentul pentru Bitcoin, hotărând ca moneda virtuală să poată fi utilizată doar de către persoane fizice, dar nu și de către bănci.


2 comentarii despre subiectul „Vom plăti cu Bitcoins factura de televiziune prin satelit sau cablu ? ”:
Anonim

foarte tare , modena virtuala , pana va ajunge in ro va trece ani buni

Anonim

Poti sa faci afaceri si din Romania cu ea, e internationala de mult timp. Ca nu poti plati la magazin, e altceva.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile