luni, 9 iunie 2014

Ședințele CNA, în direct prin internet ( live )

În fiecare zi de marți și joi, de la ora 10:00, puteți viziona live ședințele CNA, cu ajutorul lui Valentin-Alexandru JUCAN, după cum anunță chiar acest membru al Consiliului Național al Audiovizualului pe pagina sa de Facebook, citat de Reporter Virtual.

Streamurile sunt transmise prin Ustream, in momentul sedintelor, AICI.


Un comentariu despre subiectul „Ședințele CNA, în direct prin internet ( live )”:
Anonim

Am vazut transmisia, felicitari lui Jucan pentru initativa. E bine sa aiba acces toata lumea imagini si informatii detaliate din sedinte, nu doar favoritii media sa primeasca informatii. Dar cred ca vor fi oprite transmisiiile.

Uite ce a scris Jucan pe pagina de Facebook: "Regret ca nu am facut asta inca de anul trecut. Am fost naiv sa cred ca pot sa schimb ceva doar din interior. Acum ca stiu ca sunteti alaturi de mine, impreuna, incep sa cred ca totusi se poate! Va rog sa imi scrieti oricand, indiferent ca ma sustineti sau ma criticati! Voi tine cont de parerile dvs si va voi raspunde mereu. "
Si mai zice:
"Din informatiile pe care le am, acum se lucreaza la o noua procedura interna (eventual modificarea Regulamentului de organizare si functionare) prin care sa fiu oprit sa va mai furnizez imagini din sedinta. Va promit ca nu se va intampla asta. Va spun si de ce: Legea audiovizualului nr. 504, art. 15. alin. 2 spune: “Sedintele Consiliului sunt publice, cu exceptia cazului in care se propune presedintele si se alege vicepresedintele"

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile