joi, 5 iunie 2014

Slovak Telekom a semnat un contract multi-anual cu Intelsat, pentru poziția orbitală 1 grad Vest

Slovak Telekom a semnat un contract multi anual cu Intelsat, pentru a extinde serviciul său DTH. Ca parte a acordului, operatorul de telecomunicatii va utiliza mai multe transpondere la poziția 1 grad Vest.


În plus, IntelsatOne, rețeaua terestră a Intelsat, va oferi operatorului slovac un uplink în Fuchsstadt, Germania, cu aport de fibră optică de la Bratislava, precum și o rezervă pentru servicii de uplink ( pentru a fi utilizată în caz de defectiuni sau de dezastre naturale ).

Comentând cu privire la acord, Dusan Svalek, CMMO Slovak Telekom, a declarat: "Portofoliul de servicii Intelsat i-a permis să răspundă rapid cererilor noastre, oferind o soluție rentabilă. Fiabilitatea rețelei IntelsatOne a avut un rol important în decizia noastră de a muta serviciul nostru pe Intelsat. Așteptăm cu nerăbdare să consolidăm relația noastră cu Intelsat."

Jean-Philippe Gillet, VP, EMEA, a adăugat: "Decizia Slovak Telekom de a-si muta serviciile pe Intelsat demonstrează că pozitia 1 grad Vest este o locația orbitală de primă alegere pentru regiunea Central si Est Europeana. Așteptăm cu nerăbdare să le oferim capacitatea și soluțiile de care au nevoie pentru a-si crește baza de abonati din regiune."

Intelsat oferă la 1 grad de Vest servicii pentru un potențial de 17 milioane de gospodării din 17 de țări nordice, centrale și est europene.

Recent, Slovak Telecom a incheiat o intelegere cu RCS-RDS Romania, oferind abonatilor Digi TV, DTH aflat pe acelasi satelit, mai multe canale de televiziune HD în simulcrypt.


2 comentarii despre subiectul „Slovak Telekom a semnat un contract multi-anual cu Intelsat, pentru poziția orbitală 1 grad Vest”:
Unknown

Stie cineva cate canale HD au in momentul de fata RCS-RDS ...... emitere prin satelit evident :D

Laurentiu

Sunt precizate aici:
http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/05/rcs-rds-precizat-pachetul-de.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile