joi, 5 iunie 2014

UPC și Focus Sat vor difuza toate meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii, în următorii 5 ani

UPC și Focus Sat vor difuza toate meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii, în următorii 5 ani, conform unui comunicat al companiei. Operatorii telecom au semnat recent un acord de distributie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor doua canale Look TV si Look Plus.

“Suntem incantati ca le putem oferi clientilor nostri aceasta veste excelenta: la UPC si Focus Sat vor putea urmari meciurile din cele mai importante competitii fotbalistice din Romania. Am ajuns la un acord cu grupul care detine drepturile pentru Liga 1 și Cupa Ligii si vom transmite meciurile in perioada 2014 – 2019. In afara zonei de acoperire UPC, cele doua canale vor putea fi urmarite la nivel national prin platforma de satelit Focus Sat”, declara Robert Redeleanu, CMO UPC Romania.

Compania Intel Sky Broadcast Ltd. deţine în prezent televiziunile generaliste Look TV şi Transilvania Live.

Insa comunicatul UPC precizează televiziunile Look TV şi Look Plus, ceea ce inseamna că Intel Sky Broadcast Ltd. va modifica denumirea televiziunii Transilvania Live în Look Plus. La CNA nu există o solicitare de modificare a denumirii.


27 de comentarii despre subiectul „UPC și Focus Sat vor difuza toate meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii, în următorii 5 ani”:
Jipa Mihail Gheorghe

stati linistiti ca va transmite si ceilanti operatori de televiziune ,e in interesul lor sa fie cti mai multi abonati pe a vedea liga 1 cu toate ca nu prea se merita!!!!!!!!!!

Valentin

Pai si se mareste abonamentul sau fac optiune separata contra cost ?

Anonim

@mihailgheorghe, aici scrie ca UPC si Focus Sat vor difuza meciurile. Nu scrie ca nu le vor difuza si ceilalti, nu stiu cum ai dedus tu asta.

Anonim

1€ de abonat. Ar fi bine să fie un pachet extra căci pe mine unul nu mă interesează bâlciul asta în direct. Dar... mai mult ca sigur vor fi în pachetul de bază şi vor mări abonamentul la toţi.

Valentin

Si eu sunt de acord pt pachet separat , nu sunt dispus sa platesc pt circul din liga.

Anonim

De unde stiti voi ca va fi 1 euro in plus pe abonat? Exista vreun comunicat oficial in acest sens ?

Valentin

Acest contract este de exclusivitate ? rds de exemplu mai poate semna pt transmitere liga 1 ?

Anonim

Înca nu exista nici un comunicat pe site sau pe pagina de facebook în acest sens ca ar transmite Look TV si Look TV + si în ce pachet va intra sau daca vor face pachet separat si cat ar costa.

Anonim

La Orange tv nu se vor vedea?

Anonim

Tot aici pe HD satelit sa scris că RDS a încheiat contractul pentru retransmisie şi va percepe 1€ per abonat: http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/05/unde-se-vor-vedea-meciurile-din-liga-1.html

Anonim

Pai si tu nu vezi ca aia e doar inforamtie CITATĂ din Gazeta Sporturilor,e trecut la categoria Zvonuri si nu Știri, deci nu e informatie verificată ? E doa o citare din ce a zis o binecunoscuta publicatie sportiva, e adevarat, pe prima pagina.

Tot in articolul mentionat de tine se specifica mai jos ca RCS RDS a infirmat inforamatiile legate de compania sa, deci inclusiv suma de 1 euro lunar per abonat.

Anonim

Mda in primul rind FOCUS SAT le poate avea la pachetul de baza in locul la antene fara a mari abonamentul si a doua varianta le poate avea la extraoptiune,ai pachetul de baza cumpri meciurile separat. BRAVO FOCUS SAT!!

Anonim

http://www.mediafax.ro/cultura-media/meciurile-din-liga-1-si-din-cupa-ligii-vor-fi-difuzate-de-upc-si-focus-sat-in-urmatorii-5-ani-12699135

Anonim

Corect, deci informatia cu UPC e oficiala.

Anonim

DA. http://www.sport.ro/liga-1/oficial-unde-se-vor-vedea-meciurile-din-liga-i-si-cupa-ligii-romaniei-sezonul-viitor.html

Anonim

Contractul nu e in exclusivitate, oricare ceilalti pot sa ajunga la intelegeri si probabil vor ajunge la astfel de intelegeri.

Anonim

http://www.paginademedia.ro/2014/06/meciurile-din-liga-1-si-din-cupa-ligii-vor-fi-difuzate-de-upc-si-focus-sat-in-urmatorii-5-ani/

Anonim

Daca vor face o intelegere ceilalti operatori cu Intel Sky,depinde de foarte multe lucruri.
In principiu depinde financiar.
Nu se stie nimic deocamdata,cert este ca UPC "a intrat".

Anonim

dati si pe digi meciurile



Anonim

cat costa meciurile pe digi

Anonim

Deocamdata RCS-RDS nu a incheiat un contract cu Intel Sky, deci nu are nimeni de unde sa stie cat costa meciurile.

Anonim

Buna ziua,
Inteleg ca UPC utlizeaza pentru distribuirea serviciilor sale retele de cablu coaxial (atat pentru internet cat si pentru tv).Acum vin cu 2 intrebari adresate abonatilor UPC:

1.daca inchei contract DOAR pentru serviciul de internet, fiind posesor de televizor cu tuner DVB-C incorporat, pot receptiona ceva canale tv (TV analogical prin cablu sau DTV optim HD ) prin introducerea direct in tv a cablului coaxial utilizat la distribuirea internetului ?
2.daca optez DOAR pentru abonament DTV optim HD, pot receptiona posturile tv din aceasta grila FARA a utiliza un mediabox UPC sau card CI+ (pentru receptia canalelor urmand sa utilizez exclusive televizorul PHILIPS dotat cu tuner DVB-C)

Multumesc!

Anonim

UPC foloseste fibra optică.
1. Nu.
2. Nu.

Anonim

@anonim 13 iunie 2014, 11:13 spune-mi si mie te rog unde e fibra optica in documentatia de instalare a mediabox-ului UPC ? http://www.upc.ro/pdf/manuale/manual_instalare.pdf

Anonim

UPC foloseste fibra optica. Unde am scris eu ca fibra optica vine pana la tine in casa? Am scris ca foloseste fibra optica pentru distributie, nu cabluri coaxiale, cum ai spus tu.

Tu ai spus, te citez: "UPC utlizeaza pentru distribuirea serviciilor sale retele de cablu coaxial", ceea ce nu este adevarat.

Anonim

http://liga.upc.ro/?utm_source=GDN&utm_medium=728x90&utm_campaign=Liga1

Anonim

@Anonim, 13 iunie 2014, 10:30, vei putea receptiona direct cu televizorul tau cu tuner DVB-C canalele necriptate de la UPC, vreo 50-60 parca, dar trebuie sa iti faci si abonament de tv cablu, ca parca stiu ca altfel nu iti incheie UPC-ul abonament de internet.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile