vineri, 27 iunie 2014

Youtube va lansa upload și redare de videoclipuri la 1080p 60fps

YouTube va deveni din ce in ce mai performant, oferind tot mai multe caracteristici noi.


Una dintre acestea este viitoarea posibilitate de a adauga clipuri care sunt redate la 48 și 60 de cadre pe secundă, o caracteristică foarte utilă de exemplu pentru capturile de gameplay din jocuri video, încărcate de pe PlayStation 4 sau Xbox One, dar si pentru orice alta filmare la 1080p60, care va tinde să devina regula viitorului apropiat.

Când noua caracteristică va fi lansată, va fi necesar să alegeti la videoclip 1080p60 pentru a beneficia de framerate mai mare, atunci cand il uploadati sau redati.


3 comentarii despre subiectul „Youtube va lansa upload și redare de videoclipuri la 1080p 60fps”:
Anonim

Ma bucur pentru asta. Dar tv-ul meu din living samsung interpoleaza deja cadre (clear motion la 800Hz) si obtine mai multe. Dar intr-adevar un cadru interpolat (aproximat) nu e acelasi lucru cu cel real.

Anonim

Nu confunda FPS ( cadre pe secunda ) cu frecvența redarii unei imagini. Chiar si la 800 Mhz, tot 30 de cadre sunt redate. Doar ca sunt redate de mai multe ori, intercalate cu unele cadre prezise, care nu sunt similare 100% cu cele care ar fi fost filmate in realitate.

Ce spui tu ( cadre prezise ) au mai multe televizoare. Insa una este calitatea redarii unui videoclip cu cadre native mai multe si alta e cel cu cadre prezise, care creaza fie neplacutul efect de soap-opera, fie efect de ghosting.

Anonim

Anonim (27 iunie 2014 13:50) si eu ce-am zis? Ai repetat cu mai multe cuvinte ce am spus si eu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile