luni, 14 iulie 2014

"Dan Diaconescu în direct" la România Tv, din 15 iulie 2014. Vezi promo emisiune ( video ).

Emisiunea talk-show "Dan Diaconescu în Direct" revine pe micile ecrane din 15 iulie 2014, dar nu la OTV, ci la România Tv.

"Au trecut 532 de zile de când nici nu știi ce pierzi.", anunță Romania Tv.

"Mâine e momentul să aflii. Se intoarce Dan Diaconescu în direct cu dezvăluiri senzaționale și interviuri incendiare în transmisiuni maraton 7 nopți din 7", mai precizează promoul Romania Tv, care își invită telespectatorii să nu rateze mâine "Dan Diaconescu in direct", cu completare a moderatorului emisiunii, în final: "... pentru că nici nu știți ce pierdeți".

Interviul cu Dan Diaconescu, despre motivatia realizarii emisiunii la Romania TV,  gasiti AICI.

Update 16 iulie 2014, ora 10:00 - OTV emite din nou prin satelit, pe vechea frecvență. Detalii AICI.

Update 16 iulie 2014, ora 15:40 - După ce Laura Georgescu, preşedinte CNA, a declarat miercuri dimineaţă că la postul România TV "este încălcată legea" prin retransmisia emisiunii realizate de Dan Diaconescu la OTV-ul italian, postul de televiziune a emis un comunicat în care precizează că în cazul acestei emisiuni sunt respectate cu stricteţe legea audiovizualului şi reglementările impuse de legislaţia în vigoare. "Dan Diaconescu realizează o emisiune pentru România TV", anunţă postul TV într-un comunicat citat de către EVZ. "Emisiunea domnului Dan Diaconescu se numeşte OTV live şi a început să fie produsă din dată de 15.07.2014. Eventualele abateri din emisiunea lui Dan Diaconescu pe care CNA le va sesiza vor fi preluate de reprezentantul România TV de la CNA şi vor fi rezolvate conform legii."


12 comentarii despre subiectul „"Dan Diaconescu în direct" la România Tv, din 15 iulie 2014. Vezi promo emisiune ( video ).”:
Anonim

sa vezi amenzi de la cna...

Anonim

:)) Revine șoricelul atomic? De acum să vezi iar incultură!

Anonim

La televiziunea unde este invitat permanent regele satrarilor, si romica puceanu care nu scoate doua vorbe toata emisiunea ,asta mai lipsea...

Anonim

Sper sa aiba soarta OTV-ului!

Nicola

Nu stiti ce vorbiti. Dan Diaconescu va face audienta importanta pentru Romania Tv, care a luat o decizie curajoasa si inteligenta. In lumea televiziunilor de astazi nu conteaza ca pierzi 10.000 de oameni inteligenti si castigi 1.000.000 de oameni de alt nivel. Bani sa vina, in urma audientei. Asta e miscarea inteligenta a acestei televiziuni Romania Tv, care nu e un post cultural non-profit, ci o televiziune comerciala.

s0rin

Nicola are perfectă dreptate. În România merg toate prost deoarece se investeşte în cantitate şi nu în calitate. Sunt promovate produse de proastă calitate pentru oameni de slabă "calitate". Implicit emisiunile TV, serviciile, administraţia, etc. sunt în acest trend. Atâta timp cât votul unui analfabet are aceiaşi valoare ca votul unui academician nu vom progresa niciodată. Este muuult mai uşor pentru un incompetent ca Ponta să convingă 7milioane de proşti să voteze cu el decât să se chinuie să facă ceva concret pentru ţară şi să atragă simpatia intelectualilor.

Anonim

Prostimea a-si vrea portia de prostie.Daca mai punem la socoteala ca Danut va activa la televiziunea lui Ghita prieten bun cu Ponta avem tabloul complet.Avantajul e ca daca vorbeste ce nu trebuie despre ponta a-si pierde subit emisiunea.
Sa intelegem ca Ponta nu mai e ciocoi ?

Anonim

La ce ora incepe?

Anonim

"Prostimea a-si vrea portia de prostie............... ponta a-si pierde.".Gramatica limbii romane stimabile !Altfel te incadrezi fara probleme in sintagma expusa de dumneata,la inceputul comentariului !

Anonim

Incepe la ora 23:00, in fiecare seara.

Anonim

Pentru anonimul cu gramatica: nu am instalat tastatura in limba romana si nici nu am de gand sa o fac.Ori citesti asa cum scriu ori nu mai citi ca nu se supara nimeni.

Anonim

Cine zice de tastatura in limba romana ? Isi vrea nu a-si vrea ! Stii cantecul cu cratima. I/a se pune exclusiv in interiorul unui cuvant.Nu se incepe un cuvant cu "ancepe"

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile