marți, 22 iulie 2014

Firma de tv cablu care oferă toate canalele de sport din România: Digi Sport, Dolce Sport, Look Tv, Look Plus, Eurosport, Sport.ro

Poate nu e ușor de crezut, dar există o firma de tv cablu care oferă toate canalele de sport romanesti importante sau care transmit evenimente sportive de interes ori localizate in limba română: Digi Sport, Dolce Sport, Look Tv, Look Plus, Eurosport, Sport.ro ( conform comunicatului firmei ). Oferta va fi valabilă începând cu 1 august 2014.

Firma se numeste SC DigiNet SA Botosani si opereza sub marca CityNet. Oferă servicii de internet, televiziune prin cablu si telefonie si are aproximativ 75 de angajati. Din păcate firma respectiva nu are acoperire nationala, ci doar in Botoșani, unde opereaza oferta principala. Mai are clienti și in Dorohoi, Târgu Neamt, Săveni, Flămânzi si Suceava.

Recent, City Net a anuntat ca a semnat contractul de retransmisie a televiziunilor LOOK TV si LOOK PLUS, abonatii avand posibilitatea sa urmăreasca meciurile din Liga 1, începand cu 1 august 2014.

Cele doua canale vor fi incluse in pachetul digital “DIGINET Plus”, pentru abonatii City-Net, incepand cu luna august. Aceasta optiune va costa 9 lei ( TVA inclus ), incepand cu 1 septembrie 2014, iar activarea se va efectua doar la solicitarea abonatilor, in casieriile din Calea Nationala 105 si Carrefour.

Canalele Digisport sunt in grila grație unui parteneriat cu RCS-RDS, care are ca scop operarea in comun a retelelor de comunicatii din Botosani, Dorohoi si Targu Neamț.

Oferta firmei locale din Botoșani este cu siguranță un exemplu ce ar trebui multiplicat pe plan național, dacă se urmăreste asigurarea de servicii complete pentru abonați, asa cum trâmbițează majoritatea furnizorilor de servicii de televiziune cu plată.


21 de comentarii despre subiectul „Firma de tv cablu care oferă toate canalele de sport din România: Digi Sport, Dolce Sport, Look Tv, Look Plus, Eurosport, Sport.ro”:
Anonim

bravo lor !

s0rin

Şi dacă consiliul de administraţie decide creşterea abonamentului la 150lei pe lună? Ce avem în acea zonă este un monopol asupra unor clienţi captivi. Faptul că în acest moment este armonie între cele două părţi este bine dar nu există nici o garanţie că situaţia nu se schimbă în viitor. Democraţie înseamnă dreptul de a alege aşa că cazul ideal este o zonă cu mai mulţi furnizori. Tot tam-tam-ul acesta se datorează unor afacerişti fără scrupule (Mitică, Gino, Sandu) care se dau reprezentanţi ar unor sportivi dar pe care nu-i interesează decât banul. Să se dea meciurile pe TVR şi să vadă toată ţara. Sa ajuns sportul naţional să fie vândut de nişte bişniţari notorii şi pe nimeni nu interesează aceste abuzuri (mă refer la politicieni). Da, cluburile sunt firme private dar în acest caz de ce folosesc denumiri de oraşe şi încasează bani publici? Şi tâmpiţii de la primărie au vina lor.Dar na... seunt multe de spus... prea multe...

Anonim

Ce legatura are ce spui tu sOrin cu faptul ca o firma ofera toate canalele de sport? Tu nu vezi ca aici e vorba nu doar de Look Plus si Look TV, ci si de Dolce Tv si Digisport, ce vor fi difuzate la aceeasi firma ( sau sunt deja ) ?

Anonim

am un operator cablu tv=internet la bajocura 50 lei luna internet 50mbps 50 programe analogice 96 digitale din care 25 unpluturi look tv lipsa digi sport lipsa , dolce sport 1 si 2 dar nu e cine stie ce .

Anonim

pai stai bine la noi in jud. Braila e o firma jalnica ,net de la 2-10Mbps si tv NU le mai enumar ca e jale 10 muzica,10 adventisti la pretul de MARE ATENTIE ,65ron

Anonim

In Suceava nu exista firma asta ...pe site-ul lor numai prostii sunt...scriu aiurea

Anonim

Daca firma respectiva e mai micuta asa si nu are acoperire mare, puteti incerca cu varianta Upc, ofera tot aceleasi servicii, chiar si unele in plus. Si na, au si cultura brand-ului :)

Anonim

Daca voi ziceti ca Dolce Sport nu e nu stiu ce, atunci nu stiti ce inseamna fotbalul de calitate.

Anonim

Asa ar fi normal cel putin la firmele de cablu sa putem urmari toate programele de sport dar la noi nu se vor intalege niciodata

Anonim

Anonim 22 iulie 2014, 11:42
firma asta e in judetul sibiu ,te cred ca la voi e mai scump si programe tv jalnice, noi inainte aveam toate programele sport la pret 50 ron cu internet cu tot digi sport1 digi sport 2 dolce sport 1 , si2 dar cand au observat cei de la rcs au solicitat sa iese din grila , acest operator e 10 km de mine dar e un oras destul de marisor si nui lasa pe cei de la rcs sa ne cableze , asa ca 96 programe digitale de care20 umputura gen mooz hd toate variantele t, mooz dance ,n-tv germania si multe altele naspa, firma CityNet parerea mea preturi ok si programe pe placul tuturor

Anonim

Ar mai fi o firma de cablu tv sat 2002 care opereaza in partea de sud-est care transmit aceste posturi!

bogdan

Au intrat Look TV si Look plus din 25.07.2014, gratuit pana pe 01.09.2014

Anonim

Stirea nu mai este de actualitate. City-net Botosani preluand grila de programe de la RCS-RDS. Adica acum au in grila doar digi sporturile, nu mai au si dolcesporturile si nici look tv-urile. Si au schimabat si tehnologia din dvb-t in dvb-c. Deocamdata este o mare teapa

Anonim

Cum adica au schimbat de la dvb-t la dvb-c? Adica inainte emiteau digital terestru ????

Anonim

Da inainte avea tehologie digital terestra si de astazi 1 august au schimbat la tehologia digitala prin cablu si emite exact grila de la RCS-RDS.

Anonim

Interesant. Pai si pe ce canale emitea terestru ? FIF sau UIF? Aveau astia licenta sa emita terestru digital ? Ca nu auzisem de un astfel de emitator in zona acolo, mai ales cu atat de multe canale. Sau cum faceau ? Ca nu inteleg. Ca nu poti transmite DVB-T prin cablu, e contradictie in termeni. Nu exista DVB-T prin cablu. http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-T

Anonim

Canalele pe care emite terestru erau intre 35 si 59 parca. De 35 sunt sigur dar nu mai stiu ultimul canal. Nu stiu daca aveau licenta pentru asa ceva, dar la o scanare automata a programelor cei de la city-net te indrumau sa o faci pe antena nu pe cablu(la cea digitala)

flatron

Ma scuzati ca intervin si eu, dar cum adica emiteau terestru pe canalele intre 35 si 59 ? Nu cred asta, nu are nimeni licenta pentru asa ceva in Romania, nici chiar locala. Eu zic ca faci o confuzie de termeni, cum ti-a spus celalalt anonim. Televiziunea digitala terestra se receptioneaza prin eter, aerian, folosind antena Yagi montata pe casa sau pe bloc sau antena de camera. Daca nu foloseai antena cu unul sau mai multi elemeti, inseamna ca nu emiteau digital terestru, ci emiteau prin cablu tv, dar folosind tehnologii digitale terestre, ceea ce mi se pare o absurditate tehnica ineficienta.

DTH Fan

DVB-T transmis prin cablu este mult mai putin eficient decat DVB-C transmis prin cablu, din cauza ca DVB-T ofera mai putina banda decat DVB-C, exact prin acelasi cablu. Eu asa stiu. Poate la un hotel sau pensiune, cu o grila mai mica, poti folosi si DVB-T prin cablu, ca nu transmiti atata de multe canale de la un sistem de receptie propriu, dar la o retea de cablu tv cu mii de abonati si unde e necesara grila mai mare de canale, nu are rost sa faci astfel de compromisuri cu DVB-T prin cablu in loc de DVB-C. Poate daca nu e reteaua de calitate, DVB-T fiind mai "rezistent".

Anonim

Am Internet de la City-Net BT(Pardon ! Nu o sa mai am!)
Incepand de azi 7August 2014 Rcs-Rds cupleaza clientii City-Net.ro , cu japca in reteaua lor .
Te trezesti cu un mesaj pe Desktop ca tre sa suni la rds sa-ti dea user si parola pentru acces la net.
Imediat dupa PPOE ai ip dinamic de rds si o viteza de caca.
Televiziunea de la CityNet nu era chiar cine stie ce... Am preferat de un an sa ma abonez cu TV-ul la UPC.
Am pastrat doar serviciul internet de la City-Net pentru ca era cel mai bun din Botosani.
IP Fix , 33RON /luna 40MB Download + 40MB Upload inclusiv banda externa .
Acces net pe baza de MAC si alocare ip static dhcp.
Au cerut abonatii conexiuni gigabyte si nu au putut oferi .
Actionarii DigiNet(City-Net.ro) nu s-au mai inteles la investitii
De acolo a pornit vanzarea catre RCS-RDS.
Grila cu toate canalele de Sport a fost valabila doar 2-3 saptamani pana s-a finalizat Tranzitia catre RDS.
A fost doar o strategie de scurta durata sa atraga clienti pe ultima suta de metri (Vanzarea s-a calculat per abonat)

Diferenta de calitate la serviciile de Internet si Televiziune este enorma. Nu sunt multumit deloc de
serviciile oferite de RDS-RCS in Botosani .
Nici macar 10% din ce aveam la City-Net
Cred ca ma abonez urgent la Internet de la www.bronxnet.ro

Anonim

Pana la urma City-Net nu a facut chiar un parteneriat cu RCS-RDS deoarece doar cei de la RCS vor avea servicii de internet si televiziune, iar City-Net urmand doar a ramane cu televiziunea doar ca un anumit nuar de programe bineinteles ca fara cele de la RCS cum ar fi NG HD, Eurosporturile HD si inca cateva. O mare minciuna pana la urma cu City-Net. Si dolce nemaiexistand de aproape 1 luna va fi disponibil daca esti abonat la televiziunea de la City, daca vrei sa te abonezi la RCS nu poti beneficia de dolce, look si discovery.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile