marți, 29 iulie 2014

Intact Cable, o nouă rețea de televiziune prin cablu?

Intact Satellite, parte a grupului Intact, a depus la Consiliul Național al Audiovizualului documentația în vederea obținerii aviz de retransmisie pentru o rețea de cablu. Potrivit informațiilor obținute de Pagina de Media, rețeaua va purta numele de CATV Intact Cable, iar acoperirea va fi, pentru moment, zona București.

Data lansării nu este cunoscută încă, însă Consiliul Național al Audiovizualului urmează să facă un raport de inspecție, așa cum cer reglementările.

Potrivit documentației, CATV Intact Cable are în jur de 35 de acorduri de retransmisie (inclusiv posturile din lista must carry).


7 comentarii despre subiectul „Intact Cable, o nouă rețea de televiziune prin cablu?”:
bogdan

k-lumea fiecare cu "a masii", digi cu programele lor, intactul cu antenele, mai face si protv-ul o retea prin cablu, vin si aia cu intelu si look tv si uite asa o sa stam cu 10 cabluri impuscate in usa ca sa prindem 10 canale romanesti, ffffoarte tare frate... CNA-UL CE FACE???? in loc sa incerce sa faca in asa fel incat pe orice retea de cablu din Romania sa poti avea contracost pachetele concurentiale, ei mai rau accepta sa le desparta

Anonim

s-o prinde si OTV si Antena 3? :))

Anonim

subterana sau supraterana va fi reteaua ?

Anonim

mda e de asteptat,va cere foarte multi bani la cablisti si Ei sa reziste pe piata.

Anonim

Ma bucur. Nu urmaresc antenele dar concurenta face bine la preturi. Lucrurile incet incet se aseaza se limpezesc. O sa devina valabila vorba: Spune la ce CATV esti abonat ca sa-ti spun cine esti si ce preocupari ai ce orientari politice ai, etc. Eu cred ca Antenele isi dau seama ca daca fac cerere de a iesi din mustcarry pentru a cere bani primul lucru facut de RCS-RDS va fi sa scoata toate antenele de pe cablu. Si atunci ii va concura pe RCS-RDS pe domeniul lor. Lupta se inteteste, castiga abonatii.

Anonim

e adevarat treaba aceasta trebuia facuta de mult ,daca va avea si INTERNET ,DA se marita, va fii o concurenta acerba.

Anonim

Au renunțat la aviz. CNA a retras azi avizul de retransmisie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile