marți, 1 iulie 2014

Look Tv și Look Plus, la Focus Sat și UPC

Televiziunile Look Tv si Look Plus au început sa fie emise (probabil in format SD, în teste) prin satelitul Thor de la 0,8 grade vest, printr-un transponder cu provider ESS.

Frecventa de receptie este 12456, polarizare verticala, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK, criptat.

Norma de criptare folosita este Conax, CAID 0xb02, aceeasi folosita de catre Focus Sat Romania.
Nu a fost activat inca Look Plus pentru receptie de catre abonati.

Canalele sunt prezente si in grila UPC, conform informatiilor primite de la cititorii nostri.

Reamintim ca Focus Sat este deocamdata singurul DTH ( televiziune cu plată prin satelit ) care a confirmat oficial ( impreuna cu UPC pe cablu si iNES prin tv prin protocol IP ) transmiterea celor doua televiziuni in grila de canale, începand cu 1 iulie 2014.

La inceputul lunii iunie 2014, Robert Redeleanu, CMO UPC Romania, anunța “Suntem incantati ca le putem oferi clientilor nostri aceasta veste excelenta: la UPC si Focus Sat vor putea urmari meciurile din cele mai importante competitii fotbalistice din Romania. Am ajuns la un acord cu grupul care detine drepturile pentru Liga 1 și Cupa Ligii si vom transmite meciurile in perioada 2014 – 2019. In afara zonei de acoperire UPC, cele doua canale vor putea fi urmarite la nivel national prin platforma de satelit Focus Sat”, declara Robert Redeleanu, CMO UPC Romania.

UPDATE 1 iulie 2014, ora 10:00 - Conform informatiilor primite de la unii cititori, Look Tv si Look Plus sunt in grila Nextgen ( o companie Romtelecom ), iar Look Tv si Transilvania Live sunt gasite in continuare si in grila Romtelecom DTH ( fostul Dolce TV), la scanarea frecventelor satelitului Hellas Sat 2. Nu exista deocamdată un comunicat oficial al Romtelecom in privinta continuității difuzării acestor canalele in grilele proprii.


UPDATE 1 iulie 2014, ora 17:30 - Conform cititorilor HD Satelit, Look TV si Look Plus sunt transmise in continuare la Romtelecom DTH ( fostul Dolce Tv ).

UPDATE 2 iulie 2014, ora 11:30 - Conform unui cititor al HD Satelit, Look Plus a transmis ieri miră la Romtelecom DTH ( fostul Dolce Tv ), o scurta perioada de timp, până pe la ora 19:30, după care a revenit transmisia.

UPDATE 2 iulie 2014, ora 13:30 -  Opinie personală: Se pare ca Look Tv si Look Plus au toate șansele să rămână la Romtelecom, altfel ar fi fost eliminate din grilă până acum. Probabil incă se negociază, de aceea nu a fost publicat un comunicat oficial in acest sens.

UPDATE 2 iulie 2014, ora 18:00 - Se pare că se confirma posibilitatea ridicată a unor negocieri in plină desfașurare Romtelecom - Intel Sky, pentru preluarea celor două posturi. Detalii AICI.

UPDATE 2 iulie 2014, ora 19:20 - Compania UPC România a remis către HD Satelit o informare de presă, în care ne precizează că în pachetul de bază de televiziune UPC se vor difuza aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1. Detalii AICI.

Update 23 iulie 2014: UPC: Pachetul Fotbal va fi tarifat doar cu acordul prealabil, clar și explicit al clienților. Detalii AICI.

UPDATE 9 august 2014, ora 22:00 - Romtelecom a ajuns la un acord cu Intel Sky, pentru difuzarea canalelor Look TV și Look Plus. În extraoptiunea "Extra Liga 1", la prețul de 9,5 lei, vor fi incluse Look Tv și Look Tv HD. Look Plus este inclus în abonamentul de bază. Mai multe detalii gasiti AICI.


30 de comentarii despre subiectul „Look Tv și Look Plus, la Focus Sat și UPC”:
George

Look Plus incepe emite de la Romtelecom. Satelitul Hellas Sat 2 (39.0°E).

Anonim

La Orange?

Anonim

La orange nu sunt deocamdata. Vedem azi sau maine, ca le-au tot scos si apoi bagat la loc si iar scos... La scanare apar, dar nu au imagine.

Anonim

Deci Romtelecomul merge doar pe satelit? Fara IPTV?

Anonim

Merge peste tot la Romtelecom ( IPTV, Nextgen si Dolce Tv satelit ).

Anonim

Pe IPTV se receptioneaza bine?

Anonim

daca sunt SD nici nu se merita a fi scanate. cred ca sunt numai macroblocuri

Anonim

Ar merge un update din ora in ora sa vedem daca Romtelecom a ramas cu canalele sau si le-a retras ? De abia e 1 iulie.

Anonim

Rog cititorii sa transmita imagini recente si legat de IPTV si NextGen.

Anonim

Si iata pretul pentru cele 2 posturi http://www.upc.ro/televiziune/canale-tv/pachete-tematice/

Anonim

Nu se merita 10 lei doar pentru liga 1

Anonim

AU disparut de pe mapamond cu exceptia FOCUSSAT,findica ei sunt singuri care au facut contract cu LOK TV

Unknown

Sunteti nebuni. Merge perfect look plus la romtelecom DTH. Cred ca v-a mintit acel ,,cititor'' ;)

HD Satelit România

Am contactat respectivul cititor si mi-a reconfirmat ca Look Plus a transmis ieri miră la Romtelecom DTH ( fostul Dolce Tv ), o scurtă perioadă de timp, până pe la ora 19:30, după care a revenit transmisia, iar acum transmite normal. E greseala mea, ca nu am dat importanta orei si datei la care au fost trimis mesajul. Am modificat updateul, pentru a fi corect, prin adaugarea acestei informatii. Multumesc pentru sesizare.

Unknown

Nu-i nimic. Se mai intampla...

Unknown

Romtelecom este în discuții pentru retransmisia Look TV și Look Plus

Sursa: http://www.paginademedia.ro/2014/07/romtelecom-in-discutii-pentru-retransmisia-look-tv-si-look-plus/

Anonim

Smecherie Upc Focus Sat Orange tv se mandreste cu doar doua noi canale de sport pe care de curand nu aveu niciun canal de spot in alt pachet tematic look tv si look+ la doar 10, 11 lei suplimentar contra cost pe luna. care nici macar nu se poate compara cu programele de sport Digi sport1 HD, Digi sport2 HD, si Digi sport3 HD RDS RCS, in pachetele de baza fara niciun cost suplimetar bravo celor de la RDS RCS HD.

Anonim

da chiar asa este bravo lor celor de la RDS RCS, HD

Goguta

Ce nu intelegeti voi cei de la Digi este faptul ca la Orange tv nu te bazezi doar pe sport, asa ca la voi.Fiti optimisti, ca pana in secolul urmator o sa va mai bage ceva canale HD, cand altii se vor uita de mult la 3D. Ieftin si bun nu exista frate, scump si prost da.

Goguță

Eu ma refeream la Digi satelit, dar cu RDS cablu aveti dreptate.

Anonim

se vad sigur la dolce satelit, look tv si look plus???

Anonim

in reteaua AKTA se vot putea receptiona canalele LooK Tv si Look Plus?

Anonim

Prefer Spania, Anglia, Italia, Franta, Germania (eurosport) inaintea hotilor din fotbalul Romanesc.

Anonim

Au aparaut si pe Orange Tv canalele Look si Look Plus in format HD

Anonim

Am vorbit cu un reprezentant romtelecom care instaleaza dth si a spus ca doar romtelecom, focu sat si upc sau înteles cu look tv

Anonim

Eu dețin o antenă de la ROMTELECOM. Îmi merge look tv dar look plus nu-mi merge.Știu că este înlocuit cu TRANSILVANIA TV dar când dau pe el,îmi arată lipsă semnal.Ce e de făcut ?

Anonim

Da si tu o resetare la setarile de fabrica ale receptorului si apoi o scanare.

Anonim

Am vazut ca la Dolce era mesaj il locul postului... ca sunt in tratative pentru a ajunge la un acord pentru difizare

Anonim

Ebuna...locuiesc in irlanda, si am pachetul dolce...doar programele tv....ma intreb daca as cump pachetul tv plus internet...ar merge internetul aici in irlanda?ms

Anonim

Nu cred. Poate doar daca au contract de colaborare cu vreo firma de internet din Irlanda, dar nu cred.... Sanse 0,000001%....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile