miercuri, 23 iulie 2014

UPC: Pachetul Fotbal va fi tarifat doar cu acordul prealabil, clar și explicit al clienților

Compania UPC a anuntat ca pachetul Extra Fotbal, ce include si Look TV, televiziunea care va difuza meciurile din Liga 1, va fi tarifat doar "cu acordul prealabil, clar si explicit al clientilor săi", incepand din luna august.

Inițial, pachetul a fost oferit gratuit clientilor de televiziune digitala ai UPC in luna iulie si trebuia sa fie oferit contra cost, in mod automat, incepand din august, iar cei care nu erau interesati de acest pachet ar fi trebuit sa ceara sa nu-l primeasca si, deci, sa nu-l plateasca.

"Pentru clienţii pasionaţi de fotbal, care doresc acces la toate meciurile şi la variantele HD ale celor două posturi, UPC a creat un pachet opţional – Extra Fotbal. Acest pachet opţional este oferit gratuit în luna iulie tuturor clienţilor de televiziune digitală, pentru ca ei să se poată familiariza cu noul conţinut oferit de Look TV şi Look Plus.

In urma consultarilor cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (A.N.P.C.), pe marginea sesizarilor primite, si din dorinta de a veni in intampinarea intereselor consumatorilor, venim cu urmatoarea clarificare.

Pachetul optional Extra Fotbal va fi tarifat de UPC doar cu acordul prealabil, clar si explicit al clientilor nostri. Dupa expirarea perioadei gratuite, UPC nu va aplica tariful de 10 lei pe luna, TVA inclus, decat in cazurile clientilor care si-au manifestat dorinta de a avea aceasta optiune in abonament. In ceea ce priveste clientii care nu isi manifesta interesul explicit pentru optiunea Extra Fotbal sau ne comunica faptul ca nu doresc acest pachet, acestia vor avea aceeasi valoare a facturilor. "

UPC mentioneaza ca "postul Look Plus, care va difuza aproximativ jumatate din meciurile din Liga 1, a fost adaugat in grilele de televiziune analogica si digitala, acest lucru insemnand ca toti clientii nostri se pot bucura de o parte din meciuri."

Astfel, după expirarea perioadei gratuite, pe 1 august, UPC nu va aplica tariful de 10 lei pe lună, decît în cazurile clienţilor care şi-au manifestat dorinţa de a avea această opţiune în abonament. În ceea ce priveşte clienţii care nu îşi manifestă interesul explicit pentru opţiunea Extra Fotbal sau comunică faptul că nu doresc acest pachet, aceştia vor avea aceeaşi valoare a facturilor. Surse: gsp.ro, hotnews.ro.


28 de comentarii despre subiectul „UPC: Pachetul Fotbal va fi tarifat doar cu acordul prealabil, clar și explicit al clienților”:
Anonim

Eram sigur ca se va lua decizia corect si a fost luata.

Anonim

Si trebuiau sa faca circul asta? Sau a fost gandita de la bun inceput pentru reclama? In ziua de azi nici apa nu mai este apa.. Orice e posibil

Anonim

Nu s-au asteptat sa sara toti ca lupul pe ei. Si n-au avut incotro...
Le convenea cati bani ar fi castigat din comoditatea abonatilor (eu unul l-as fi pastrat chiar daca nu ma uitam.. cu gandul ca daca-mi trebuie vreodata, ce fac, stau sa sun sau sa ma duc sa-l cer?).
Dar ai si tu dreptate totusi, ca (intentionat sau nu) acum nu e nimeni care sa nu fi auzit de pachetul asta buclucas de la UPC si cine are nevoie stie despre ce e vorba,

cusnir daniel

eu am trecut de la rds la upc (special ptr fotbal cu extra optiune cu tot)

Anonim

Si eu astept ca fraierul, poate le vine mintea la cap celor din rcs. Sau macar sper....treziti-va baaa...ca va injura lumea peste tot

Anonim

Cred ca UPC a facut special asta...putina publicitate gratuita nu strica. Acum a aflat toata lumea ca ei dau LIGA 1.

Anonim

S-a facut DREPTATE. Oricum nu ma interesa ca eu vroiam pachetul. Ba e chiar mai nasol acum ca trebuie sa fac cerere. Banuiesc ca pot sa fac direct prin MyUPC.

Anonim

la upc e ok dar la focus sat au cerut 12 lei pe un singur program si e si SD , si obliga clienti sa incarce familia obligatoriu daca vor sa vada pachet fotbal , dar eu am cablu bine nu de la upc sau digi , e un operator care nul intereseaza de noi abonati si e o firma mica de cablu , eu am focusat dar nu pot incarca si familia sa vad pachet fotbal , mai bine optiune separata , gen filmbox, mozaic cinema.

Anonim

Adevarul este ca nu ma intereseaza fotbalul dar sunt alte emisiuni pe canalele respective pe care le urmaresc si o sa optez pentru acest pachet. Insa acum mi-e lene sa caut nr. de tel. al UPC si apoi sa selectez o gramada de optiuni ca raspunde robotul dupa care astept o ora ca toti operatorii sunt ocupati si apoi sa ma identific ca abonat (trebuie sa o fac dupa CNP ca strada mea contine litera â si mereu am probleme cu identificarea ca abonat). Era mai simplu daca eram sunat si intrebat. De oare n-or apela la metoda asta? Vor castiga mai multi care vor accepta optiunea asta zic eu. Si cont la myupc nu mi-am facut inca. Sper sa citeasca cineva mesajul meu si sa sune abonatii sa-i intrebe daca vor pachetul asta nou. (Vad ca UPC urmareste hdsatelit).

Anonim

Poate face si RDS-ul vreo miscare ...saptamana asta...ca incepe campionatul ...

x360

sper sa nu faca, cu banii contractati pentru liga mai bine iau full premiere league eredivisie portugalia si mai pun de un program de sport suplimentar.
Decit liga 1 mai bine championship, ofera mai mult entertainment decit turca romaneasca.

Anonim

E aceasi stire de pe Ring, preluata de toata presa si modificata. Dar cei de pe Ring nu au spus ca au ajuns la o intelegere cei de la RCS cu Look Tv, ci ca e posibil, ca nu i-ar conveni RCS-ului sa piarda clienti ( ca asa preconizeaza Dragomir ). Nicio confirmare, ci doar o stire interpretata gresit, in speranta ca se va adeveri. Si probabil ca se va adeveri, dar nimic nu e sigur si nu e confirmat acum ca au ajuns la o intelegere.

Anonim

Ba de ce nu face si rds-ul la fel? De ce ne refuza aceasta sansa de a alege ce dorim sa vedem? pana unde le merge tuperl nesimtit?

Cosmin

Vorbesti in plus anonim. Ai macar habar ca DE FAPT Look TV si Look Plus NU VOR PACHET SEPARAT ? Ei vor pachet separat doar daca le mai plateste si o taxa de 3-4 lei in plus din partea tuturor abonatilor, carora sa le bage Look Plus pe gat in pachetul de baza si apoi cine vrea si Look Tv, sa plateasca separat, sa cum zici tu. Deci ai inteles care e problema? RCS nu vrea sa mareasca cu 3-4 lei pretul tuturor abonamentelor, ca sa accepte apoi aia de la Look TV pachet separat.

Anonim

pentru Cosmin - Sunt o multime de persoane abonate rcs care isi doresc sa vada Liga 1 chiar si pentru o taxa in plus. Sa o faca optionala ca la upc, care vor sa o activeze bine, care nu sa fie sanatosi. Dar nici macar aceasta optiune nu ti-o ofera...considera din start ca nu ai avea nevoie de meciurile din campionatul intern. Comportament comunist

Anonim

Nu intelegi ce vrea sa spuna Cosmin ? Look TV si Look Plus vor o taxa de 3 lei de la toti abonatii RCS. Asa cum au facut si la alti operatori, cu Look Plus in baza. Si optiunea separata, cu alti bani, pentru cine doreste Look Tv. E un tipar care mie nu mi se pare normal. Si foarte bine ca RCS nu e de acord cu el. Eu vad astfel o relatie comerciala - Le bagi in pachet separat, fara alt taxe pentru toti abonatii. - Cat vrei bre Look pe canalele tale premium ? 12 lei? Atunci le bag cu 12 lei si imi platesti serviciul de distributie in reteaua mea. Sau le bag cu 12 lei+3 lei serviciul meu de distributie pe care ti-l ofer. Ca exemplu. Asa ar trebui sa negocieze orice operator cu ei, ca e o afacere, nu ? Nu e facere de bine. Asa crede si Look banuiesc, ca e o afacere, si nu o facere de bine.

Gigi

Cei de la Sky vor sa castige de doua ori: din difuzarea celor 2 canale si din publicitatea platita la ele. Daca LookTv va fi preluat de catre toate firmele de cablu atunci Sky va incasa sume mari de bani pentru difuzare si va avea cota de piata mult mai mare deci incasari din publicitate mai mari.Sky vrea sa vanda la toata lumea dar nu toti sunt dispusi sa cumpere.

Gigi

RDS probabil a considerat ca Sky va castiga mai mult de pe urma unui acord si a hotarat sa nu difuzeze Liga1. RDS a luat o decizie in favoarea companiei si nu in favoarea abonatilor.

Anonim

Ce firma sau companie ia decizii in favoarea clientilor ? :-) N-am auzit asa ceva.... Poate pe timpul comunismului... Sau poate vreo asociatie umanitara sau non-profit. Poate...

Gigi

Pai UPC desi nu este compania cea mai mare a reusit sa negocieze cu cei de la Sky si sa difuzeze meciurile. Cei care vor sa vada meciurile platesc o suma si primesc pachetul respectiv. Daca faceau acelasi lucru si cei de la RDS crezi ca s-ar fi suparat cineva?

Anonim

Pai UPC nu a reusit negocierea, a trebuit sa accepte marirea de abonament la toti abonatii.

DAN

In cazul in care RDS nu cumpara pachetul pentru liga1, nu ar fi normal sa scada pretul abonamentului tv cu 3,5,10 lei ?!

Anonim

Pai de ce ar fi normal asta ? Ca doar nu a marit abonamentul, spunand ca va introduce Look Tv si apoi nu le-a introdus. RCS nu garanteaza anumite canale in grila de baza si nu a garantat Look Tv si Look Plus in extraoptiune speciala.

Anonim

Dan se refera la scaderea abonamentului la Digi proportional cu scaderea costurilor prin renuntarea la liga1 pe care platea aproape 30 de milioane euro pe an...

Anonim

Pai RDS nu a marit abonamentul cand difuza Liga 1, cum au facut acum alti operatori. Daca l-ar fi marit pe atunci din cauza meciurilor de fotbal difuzate, era de inteles o scadere acum. Dar nu l-a marit atunci. A dat gratis campionatul, nu ca extraoptiune. E o cheltuiala in minus pentru operator, ca si-a asumat in acel moment pierderea respectivilor bani fara marirea abonamentului. Nu e justificata o scadere a preturilor acum, fiindca nu a existat o marire a preturilor atunci. A fost Liga 1 gratuit, cadou din partea RDS. Si o dadea si acum tot gratuit, pe cheltuiala proprie, daca se facea licitatie.

Bogdan

UPC? ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa :)) ... poate cu fraiereala aia de activare automata aveai si tu ca firma maxim nr de abonati la aberatia aia de pachet de fotbal, cine e nebun sa dea 10 lei pe un harb de campionat de 2 lei ?????????????/ :)) ... pana-n retur LOOK TV si LOOK PLUS ... or sa aiba soarta vechiului canal TELESPORT :)) adika.... FALIMENT

Anonim

am vazut la cineva pe site un commentariu care caracterizeaza intocmai situatia cu Liga1 ... "marfa proasta se vinde greu si e si scumpa" CORECT, daca era ceva de calitate se bateau operatorii CA-TV sa retransmita meciurile

Anonim

Dar au plusat nu 10 lei doar 3lei la toata lumea... fraieri mai suntem , i-am prins cu mana in buzunarul meu si raspunsul lor e ca pot rezilia contractul când vreau daca nu-mi convine.....marlanie.....mandru ca sunt roman...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile