sâmbătă, 16 august 2014

5 televiziuni Digisport în Cehia și Slovacia

Televiziunile din familia Digi Sport se extind in Cehia si Slovacia la un numar de 5 stații.

În plus față de televiziunile DIGI Sport 1 în cehă și slovacă si Digi Sport 2 în slovacă, au fost lansate canalele Digi Sport 3 ( HD si SD ) și Digi Sport 4 ( SD).

De asemenea, se va lansa si Digi Sport 5, care va transmite in principal meciurile de fotbal din Premier League.

"Transmisiile sportive sunt o operațiune complexă. Au fost cumpărate unele drepturi de televizare fie pentru doar teritoriul ceh, fie doar pentru Slovacia. Din acest motiv am creat două noi programe slovace, respectiv Digi Sport 3 și 4, care vor difuza, în plus față de Liga Campionilor, hochei si fotbal international, și meciuri din campionatul slovac, pentru care Digisport doreste sa cumpere drepturile de difuzare. Digi Sport 5 va difuza de asemenea partide din Liga Campionilor", a declarat Marcel Šatánek, CEO-ul DIGI Slovacia.

Canalele mentionate transmit si fotbal italian și francez, tenis, reportaje, emisiuni și documentare sportive etc. Dintre competitiile difuzate amintim UEFA Champions League, Serie A, Ligue 1, Liga Campionilor, Copa Libertadores, Campeonato Brasileiro, EHF Champions League, ATP 250.

RCS & RDS a vândut in anul 2013 operatiunile DTH pe care le detinea in Slovacia si au existat unele zvonuri ca doreste vanzarea si a operatiunilor DTH din Cehia.

Parametrii tehnici de receptie vor fi urmatorii:

Digi Sport 3 inlocuiește Digi Champions League 1, iar Digi Sport 4 inlocuiește  Digi Champions League 2: Satelit Thor 6 de la 0.8 ° Vest, frecvența 12053, polarizare orizontala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.

Digi Sport 3 HD: Satelit Thor 6 de la 0.8 ° vest, frecvența 11977, polarizare verticala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.

Digi Sport 5 / Digi Info: Satelit Intelsat 10-02 de la 1 ° vest , frecvența 12607, polarizare vericala, SR 26666, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.


8 comentarii despre subiectul „5 televiziuni Digisport în Cehia și Slovacia”:
Anonim

La slovaci transmit campionatul national la noi nu. Rusine.

Anonim

Pai poate ar fi transmis si in Romania, dca nu erau atatea manevre cu dedicatie. Oricum , RCS se lupta in continuare sa transmita, dar in conditii RCS, cum era si inainte, cu licitatie.

George

la Digi Sport 4 si Digi Sport 5 in curand romania.

Anonim

Campionatul sin Slovacia costa foarte putin!!! Fotbalul acolo nu este o "mare afacere" ca in Romania. Au alte sporturi la care se uita...

Nexxus

Canalele DigiSport inca apartin RCS sau au fost si ele vandute catre Slovak Telekom ?

Anonim

Mi se pare ca doar cel care este pentru Slovacia au fost vandut. Cel care este pentru Cehia exclusiv este al RCS. Despre cele care sunt si pentru Cehia si pentru Slovacia simultan, nu stiu.

Anonim

Nu-I asa ca o sa bage la rcs rds Digisport Hu 1 , sa vedem meciuri Premier League la rcs rds ? O sa fie bagat si la Dorohoi si la Strehaia, nu=I asa ? Nu-I asa ercesisti ca si restul tarii, in afara Ardealului este respectat de voi ?

cristi7

Digisport Hu 1 nu mai este transmis pe teritoriul Romaniei. A fost candva, acum nu mai este, nici chiar in Ardeal. De asemenea, vezi ca aici e vorba despre canalele Digisport pentru Cehia si Slovacia, nu pentru Ungaria, faci confuzie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile