joi, 14 august 2014

AIMP Audio Player - Download

A fost lansată versiunea v3.60 Build 1416 Beta 1 a AIMP, o alternativă interesanta pentru playerele audio, mai ales pentru bass-ul ceva mai puternic, dar totusi "curat", pe sisteme audio cu performanță mai slabă.

Aceasta versiune poate fi descarcată de AICI. Din acelasi link poate fi downloadata si versiunea stabilă, pe care o recomandăm momentan.

AIMP (Artem Izmaylov Media Player) este un audio player gratuit pentru Windows. El a fost creat de programatorul rus Arteom Izmailov, iar în prezent lucrul asupra proiectului e continuat de o întreagă echipă de programatori - AIMP development team. Conceptul a fost bazat pe librăria audio BASS, dar începând cu versiune beta 3.00, AIMP posedă propriul său motor audio.

Proiectul a fost început încă de când Arteom învăța la școală, inițial el fiind doar local, ulterior însă a apărut și pe Internet. Arteom Izmailov a lansat prima versiune de AIMP, sub denumirea "AIMP Classic" pe 8 august 2006.

Există si versiune de AIMP pentru Android, dar este doar in faza de testare ( download de AICI ).

AIMP poate reda mai multe tipuri de fișiere, printre care MP3, Advanced Audio Coding (AAC), Dolby AC-3, Ogg Vorbis, Opus, Speex, Windows Media Audio, Apple Lossless, FLAC, WAV and CD-DA. AIMP mai poate reda și multe alte formate precum Monkey's Audio(APE), Tom's lossless Audio Kompressor (TAK) și TTA; DTS, MP1, MP2, Musepack, OptimFROG, WavPack, MIDI, Impulse Tracker, MO3, MOD, MultiTracker Module, S3M, and Fasttracker 2 Extended Module.

AIMP suportă interfețele audio DirectSound, Audio Stream Input/Output și WASAPI, și el folosește procesarea audio pe 32 de biți pentru egalizatorul său de 18 benzi și efectele sonore integrate (Reverb, Flanger, Chorus, Pitch, Tempo, Echo, Speed, Bass, Enhancer, Voice Remover). El mai are un navigator de radiouri pe Internet, și poate reda de la Icecast sau stații radio personale. De asemenea el mai are posibilitatea de a înregistra radio de pe Internet în formatele WAV, Vorbis, AAC, MP3, ș.a.


15 comentarii despre subiectul „AIMP Audio Player - Download”:
Anonim

lol eu il folosesc de vreo 5 ani asta ! :))))))

Anonim

L-am mai folosit in trecut dar am ramas la Winamp insa de cand a fost vandut acesta am revenit la AIMP.

Unknown

Aimp este mult peste winamp la calitatea sunetului .Peste Aimp sunt alte playere mai bune,Foobar ,Hqplayer,......

Anonim

Foobar are sunetul mai cristalin, dar nu prea are bass fain.

Anonim

Aimp-ul il consider nr.1 il folosesc inca de la aparitie.

Anonim

Excelent acest player. Am renuntat la Winamp care a devenit destul de greoi.

Anonim

Super player.

Anonim

Are si skinuri animate cu magnetofoane, casetofoane clasice si multe altele:

http://www.aimp.ru/index.php?do=catalog&id=0&sort=1&page=2

Le descarcati pe care le vreti de acolo si apoi le dezarhivati in folderul Skins, unde ati instalat playerul.

Apoi activati skinul dorit din preferintele playerului AIMP ( CTRL+P ).

Anonim

Foobar este un player mult mai complet si complex,pe lângă calitatea sunetului ireproșabilă .Are converter audio,reda DSD,DSF,SACD iso,detalii destre artist ,album ,si Lirics la melodii.

Anonim

Si AIMP face aceleasi lucruri, are diverse pluginuri si convertoare. Insa Foobar nu prea scoate bass profund ca AIMP, decat daca ai sistem audio de calitate, testat de mine. Foobar e mult mai bun pentru cine are sisteme audio adevarate, iar AIMP pentru cine are sisteme audio medii spre slabe, adica probabil majoritatea, statistic vorbind.

Anonim

Consider ca varF JRiver Media Center cu iesirea ASIO.

Anonim

JRiver acela e cu bani, nu e gratuit.

Anonim

Cautam un player de posturi online similar cu Radio Tray din Linux si am dat de Winyl. Nu mananca resurse, este elegant (NERA skin) si poate fi minimizat in systray.

Anonim

pe player-ul asta se poate asculta prohodul?

Anonim

E un player audio foarte bun, îl folosesc de foarte mult timp. Daca ai chef sa asculti, poti sa asculti si aia. Nu inteleg de ce unii scrieti comentarii la caterinca, total inutile.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile