sâmbătă, 16 august 2014

Digisport 2 HD România a fost temporar FTA ( necriptat )

Sâmbătă 16 august 2014, ora 13:00 - Televiziunea românească DigiSport 2 HD este transmisă necriptat prin satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest.

Nu stim cat timp va rămâne acest canal necriptat prin satelit ( probabil puțin timp ), dar abonatii Focus Sat si pasionații receptiei satelit ce detin un receptor HD il pot receptiona in acest moment.

Frecventa de receptie este 11823, polarizare orizontala, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK, FTA.

UPDATE Joi 21 august 2014, ora 17:00 - Digisport 2 HD România a fost criptat prin satelit, la Digi Tv Romania.


25 de comentarii despre subiectul „Digisport 2 HD România a fost temporar FTA ( necriptat )”:
Anonim

fain
sunt curios cat ramane cred ca o jumatate de ora asa necodat

Anonim

merge beton......de 3 min.....nu se stie cat va sta

Anonim

Super merge si acum ! :-) Se vede super !

Anonim

ms mult se vede si acu

Anonim

Ce rezolutie,full hd!

Anonim

s-a stricat criptelnita ?

Anonim

cu ceva timp in urma era fta Digi WORLD HD HU si cred ca a stat asa saptamani bune

Anonim

Anonim 17 august 2014, 02:27
orcum se va cripta

Anonim

Oricum acum e necriptat, asta conteza de fapt in acest moment. Deja e o zi de la primul comentariu care zicea ca va tine necodat doar o jumatate de ora si Digisport 2 HD e tot necriptat si acum. Poate ca RCS vrea sa arate si altora calitatea imaginii la canalele lor HD.

Anonim

Degeaba arata "calitatea" atat timp cat nu au posibilitatea de a dezvolta o grila buna de canale HD pe satelit ... Iar calitatea este oricum similar cu oferte similiare prin satelit sau cablu. Calitatea cea mai buna au cei de la FocusSat, insa si acolo numai pentru ca canalele HD sunt in simulcrypt cu nordici, canalele in simulcrypt cu maghiari sunt iarasi aceeasi calitate ca la restul ofertelor de la noi. Iar DigiSport a pierdut prea multe competitii, ceea ce ma doare cel mai mult este Formula 1 si competitiile suport ...

Anonim

Anonim
16 august 2014, 15:12:

Nu este Full HD este 1080i. Nu exista transmisie 1080p pe satelit la nimeni, nici la noi nici in ofertele din strainatate.

Anonim

Vor sa arate calitatea imaginii la canalele dig HD...este o gluma..au doar 4 canale romanesti (protv digisport 1 si 2, si NGHD..plus 2 unguresti)...nimic mai mult .......

Anonim

Pentru cine nu pricepe limba romana, calitate nu inseamna cantitate. La ora actuala, canalele Digisport HD de la Digi Tv satelit au cea mai buna calitate a imaginii si cel mai mare bitrate per canal.

Pentru cine nu stie, 1080i inseamna Full HD. Full HD este denumirea generica atat pentru 1080i, cat si pentru 1080p:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Televiziune_cu_rezolu%C8%9Bie_%C3%AEnalt%C4%83

Anonim

Nu ma intereseaza ce scrie o pagina wikipedia in limba romana, care poate fi editat de oricine. Uita-te la definitiile tehnice. FullHD este 1080p. 1080i nu este rezolutie FullHD.
http://whatis.techtarget.com/definition/full-HDTV-ultra-HD-true-HDTV-1080p

Si inteleg prea bine ca calitatea nu inseamna cantitate, insa daca vrei sa vi cu o oferta HD serioasa, atunci o oferta de 4 canale HD nu este o oferta reala. Imi pare rau, insa daca vreau un serviciu cu canale HD, aleg UPC pe cablu sau Orange pe satelit (Orange mai ales pentru oferta de canale documentare, ca la sport si film stau cam prost), si nicicum Digi pentru cateva canale de unde au pierdut o mare parte din ce inseamna sport cu audienta. Digi era mai atractiv daca macar in loc de ProTV si NGHD urcau DigiFilm HD si poate HBO HD ...

Anonim

Nici pe mine nu ma intereseaza un articol de pe un site oarecare pe care l-ai dat tu exemplu, scris gresit si care se contrazice intre doua fraze consecutive, inventand pentru Full HD niste termeni care nici nu exista. Auzi ce spune articolul ala:"Full HDTV, also referred to as ultra-HD, true HDTV, and 1080p".

Pai aia in prima fraza confunda Full HDTV cu Ultra HD, care este 4K. :-))) Ce credibilitate are acel articol, facand o confuzie de amatori? ZERO.

Ia vezi, si astia de la Wikipedia US tot mincinosi sunt? Si culmea, tocmai la articol despre 1080p :-))))

http://en.wikipedia.org/wiki/1080p

"The term usually assumes a widescreen aspect ratio of 16:9, implying a resolution of 1920x1080 (2.1 megapixel) often marketed as Full HD."

Deci orice flux video cu raport al imaginii 16:9 si rezolutie 1920x1080 este Full HD, indiferent ca e progresiv sau intercalat.

Si oricum, cred ca stii ca nu exista canale 1080p prin satelit, decat unul sau doua, in toata lumea. Deci nici nu are rost comparatia sau atacul impotriva canalelor Digisport ale RCS in aceasta privinta, cand toate DTH din toata lumea ( inclusiv Orange Tv, Romtelecom DTH sau Focus Sat ) transmit la maxim 1080i, dar uneori cu bitrate de toata jena.

Si mi-ai rastalmacit vorbele. Eu am spus "Poate ca RCS vrea sa arate si altora calitatea imaginii la canalele lor HD."

Ce e gresit in asta? Am spus ca au calitate la imagine canalele lor HD prin satelit. Nu am spus ca sunt multe si nici ca au o oferta extraordinara HD. Este chiar o oferta slaba. Dar calitatea acelor canale Digisport este cea mai buna. Despre asta am scris, te rog sa nu intepretezi dupa bunul plac, scotand din context si deviind discutia despre acest canal Digisport 2 HD, care arata clar calitatea, si denaturand discutia catre oferta HD a Digi Tv, care este una slaba cantitativ. Sunt doua lucruri diferite, calitatea unui canal care acum este FTA si cantitatea de programe oferite de acest Digi Tv, care e foarte slaba. Sper ca acum ai inteles diferenta despre care vorbesc, dintre calitate a imaginii, care probabil vor sa o arate prin acest canal lasat FTA si cantitate, adica nr de canale, care sunt putine.

Anonim

Inca este necodat, deja sunt 3 zile de cand e necodat :-)))))

Abac

Pentru anonimul care crede ca a inventat apa calda: Full HD = 1080p
Cred ca ai mari carente la limba engleza daca tu crezi ca in link-ul postat de tine se intelege undeva ca 1080i este o rezolutie Full HD, este doar o alta rezolutie HD, nicidecum una Full HD

1080p (aka Full HD/ FHD and BT.709) is a set of HDTV high-definition video modes characterized by 1080 horizontal lines of vertical resolution[1] and progressive scan, as opposed to interlaced, as is the case with the 1080i display standard.

Anonim

Carențe ai tu, dar de logică, de intelegere si chiar de limba engleza: "as opposed" nu inseamna "in contradictie", ci "spre deosebire". In fine, nu mai discut cu tine, e clar ca esti troller ca sa distragi atentia de la faptul ca Digisport 2 HD e transmis necriptat acum. Nu scoate din context acea propozie citata, ci citeste tot acel articol de pe Wikipedia. Dar ce interes am eu sa te lamuresc pe tine?

Anonim

Ba da ce oameni sunteti cate unii, ce treaba are postarea asta cu rezolutia voastra, aici e vorba ca DIGISPORT 2 HD e transmis liber, ce mai conteaza daca e 1080i, sau 1080p, cand multi dintre voi nici nu au televizoare FULL HD ci doar un HD ready sau nici macar atat, ori plasme... E HD si e liber, sau a fost, ca acum nu stiu daca inca il mai vedeti.. Concetrati-va mereu pe subiectul titlului, nu pe ce va trece prin cap, asa nu trebuie sa va mai injurati unii pe altii..

Anonim

Gata,a fost codat azi 21-08 la 16.34!



Anonim

Exact la sfarsitul meciului Steaua-Ludogoret(reluare)l-au criptat!

Anonim

L-au codat sau nu mai e semnal? Ca eu acum nu mai am semnal pe frecventa asta.

HD Satelit România

Digisport 2 HD România a fost criptat prin satelit, la Digi Tv Romania.

Anonim

Pe un tv Full HD /HD ready e suficient achizitionarea/inchirierea unei cartele smart introdusa pe port CI+ sau trebuie sa reorientez antena? Sunt abonat rcs SD prin satelit

DTH Fan

RCS nu ofera CAM CI+ pentru satelit, ci doar pentru Cablu tv.
Pentru receptia Digi Tv satelit, trebuie cumparat sau inchiriat receiverul lor + smarcadul lor imperecheat cu receptorul, nu functioneaza in acest moment doar cu televizor si CAM CI+ plus smarcard.
Antena trebuie sa fie orientata pe satelitul Thor 6/ intelsat de la 0,8 / 1 grad vest, unde este transmis acum Digi TV.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile