duminică, 31 august 2014

HBO Comedy HD, Cinemax HD și Cinemax 2 HD, subtitrate în română, la iNES

Furnizorul de servicii de televiziune cu plată în sistem tv prin protocol IP iNES oferă o grilă de programe inedită, mai ales după ce a introdus, începând de astăzi, televiziunile HBO Comedy HD, Cinemax HD și Cinemax 2 HD, subtitrate în limba română.

Operatorul menționat a introdus în grila de programe televiziunea HBO Comedy HD, cu subtitrare și EPG in limba română. Filmele si emisiunile sunt aceleași cu cele de pe HBO Comedy România SD, dar transmise în rezolutie High Definition.

iNES a introdus în grila de programe si televiziunile Cinemax HD și Cinemax 2 HD, de asemenea cu subtitrare și EPG în limba română.

Canalele mentionate sunt exclusiv la iNES tv prin protocol IP, nefiind prezente în format High Definition în grila de programe a niciunui alt operator din țara noastră, în acest moment.

UPDATE 2 septembrie 2014: Oficial, de 1a 1 septembrie 2014, televiziunile HBO Comedy HD, Cinemax HD și Cinemax 2 HD, subtitrate în română, sunt disponibile in Romania, pentru operatorii care doresc să le distribuie. Detalii găsiți AICI.


10 comentarii despre subiectul „HBO Comedy HD, Cinemax HD și Cinemax 2 HD, subtitrate în română, la iNES”:
Anonim

deocamdata... in grila lor de programe, intr-o era a digitalizarii in maxim 5 ani toate posturile or sa emita HD iar formatul SD o sa fie pentru posturile mici

Anonim

Cine nu îi lasa si pe RCS, UPC, Orange si Romtelecom sa le introduca de azi si la ei? Le doresc si eu in HD ! Altii mai mici pot, altii mari nu pot ? Vorbe multe spun unii, vreau sa vad si fapte, au deja exemplu astora de la ines !

Anonim

asteptam la dth aceste programe

Jipa Mihail Gheorghe

stati linistiti urmeaza sa le introduca si ceilanti mari operatori de cablu:RDS,UPC,TELECOM s.a.!!!!!!!

Anonim

niciodata !

Anonim

DTH-ul se limiteaza la un SD mizerabil!

cristi7

Generalizezi gresit... Exista pe DTH-urile din Romania canale HD la bitrate de peste 7 MB/s. Fara sa mai vorbesc de DTH-urile din occident, unde sunt sute de canale HD la calitate super.

SI chiar daca ar fi partial adevarat, pe cablu tv au banda destula, de ce nu le introduc alti operatori ?

Anonim

hai sa vedem ce se intampla in urmatoarele 10 zile la unul din operatorii de cablu...

Unknown

Adica????

claudiu

Vrea sa spuna ca poate introduc acesta canale in viitorul apropiat si alti operatori.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile