sâmbătă, 9 august 2014

Romtelecom a ajuns la un acord cu Intel Sky, pentru difuzarea canalelor Look TV și Look Plus. În extraoptiunea "Extra Liga 1", la prețul de 1,7 euro fără TVA, vor fi incluse Look Tv și Look Tv HD. Look Plus este inclus în abonamentul de bază.

Romtelecom a anuntat că începând de astăzi televiziunea Look Plus este disponibilă pe canalul 259 ( în acest moment, acesta este numărul in grilă ) pentru toate abonamentele de bază la televiziunea cu plată de la Romtelecom.

Canalul LookTV va fi disponibil ( in varianta SD si HD ) pentru clienții Romtelecom la începutul săptămânii viitoare, prin abonarea la o extraoptiune specială. Prețul pentru această extraopțiune este de 1,7 euro fără TVA ( 9,37 RON cu TVA inclus, la cursul valutar de la data scrierii articolului ). Odată achiziționată, extraopțiunea trebuie menținută activă cel puțin 3 luni. Costul pentru această extraopțiune se adaugă doar dacă o comandați.

"Extraopțiunea se va numi Extra Liga 1 și va conține canalele Look TV și Look TV HD. Așa cum știți deja, conținutul HD este disponibil exclusiv pentru cei care dețin receptoare HD. După 3 luni, extraoptiunea "Extra Liga 1" poate fi dezactivată și apoi reactivată în aceleași condiții comerciale (cu perioadă minimă de menținere de la activare de 3 luni)", anunță un moderator oficial al Romtelecom pe forumul propriu.

Momentan se preiau cereri de activare doar prin call center și prin magazine, nu și prin MyAccount.

Pentru detalii și comenzi, Romtelecom își invita abonatii sa apeleze la numarul de telefon 1930 ( gratuit în rețeaua Romtelecom ) sau la Tel Verde 0800800800.

"Vă asigurăm că fără acord de retransmitere posturile nu ar fi fost în grilă. Furnizorul ar suspenda tehnic semnalul, în lipsa acordului", mai precizează Romtelecom, confirmând astfel un acord cu firma Intel Sky Broadcasting.

Update 9 august 2014, ora 22:30: Am adăugat si două fotografii, una cu anuntul ( ce contine parțial informațiile din acest articol), precum si o fotografie a transmisiei televiziunii Look Plus prin intermediul Romtelecom, canal care a fost deja introdus in grila de bază a operatorului menționat.

UPDATE 9 august 2014, ora 23:30 - Canalul Look Plus a fost introdus si in grila de televiziune cu plată a Nextgen ( companie Romtelecom). De asemenea, Nextgen a anuntat explicit posibilitatea abonarii la canalul Look Tv.

Romtelecom nu a răspuns intrebarii legate despre posibila introducere a televiziunii Look Plus HD in grila de canale, mentionand doar următoarele: "Nu putem comenta asupra ofertei comerciale. Includerea de canale HD depinde de o serie de factori tehnici, de aceea vă rugăm să mai aveți puțină răbdare - nu putem oferi un răspuns specific la acest moment."

Update 12 august 2014, ora 10:00 - Meciuri din Liga 1 vor fi difuzate și prin canalul Dolce Sport, conform unui promoțional difuzat pe această televiziune. Detalii găsiți AICI.

Update 12 august 2014, ora 19:00 - Romtelecom DTH a introdus in grila de programe Look TV HD si Look TV SD. Detalii găsiți AICI.

Update 13 august 2014, ora 11:00 - Nextgen, companie Romtelecom, a anunțat extraopțiunea Fan Fotbal. Detalii găsiți AICI.



86 de comentarii despre subiectul „Romtelecom a ajuns la un acord cu Intel Sky, pentru difuzarea canalelor Look TV și Look Plus. În extraoptiunea "Extra Liga 1", la prețul de 1,7 euro fără TVA, vor fi incluse Look Tv și Look Tv HD. Look Plus este inclus în abonamentul de bază.”:
Anonim

Tarziu ... am pleact de la ei de o saptamana.

Anonim

Intra si Look TV HD. Se pare ca vor introduce si Look Plus HD.

Anonim

Se strange latul in in jurul RDS. Nu prea mai au loc de manevre.

Anonim

Pare mai scum decat la UPC. Numai LookTV costa 1,7 euro fara TVA. Daca vrei si HD cat mai trebuie sa platesti?

Anonim

In stire scrie ca Look Tv si Look Tv HD impreuna costa 9,5 lei. Probabil nu se poate achizitiona doar Look Tv sau Look Tv HD, ci amandoua.

Anonim

Partea proasta la Romtelecom este ca nu te lasa sa faci abonament numai la tv si iti baga pe gat telefonia chiar daca nu o vrei.

Anonim

Si Look Plus HD? nu il dau? ca am vazut ca UPC il are in grila.

Anonim

Deocamdata nu s-a anuntat nimic de Look Plus HD, din cate stiu si eu, dar exista sperante.

Anonim

Partea nasoala cu aia 9,5 lei e ca romtelecom are preturile in euro ... si in cateva luni e posibil sa fie sensibil mai mult ... ca se apropie alegerile ... perioada in care leul se depreciaza

Anonim

Cred ca e acelasi pret ca la UPC numai ca la aia nu esti obligat sa iti iei si tel daca vrei numai abonament tv. Oricum e mai bine decat la RDS care nu da deloc.

Anonim

Pentru liga 1 fffff scump mai bine mă uit la premier LEAGUE ca dolce sport au acordul. Prea scumpa liga 1.

Anonim

Nu stiu de ce Romtelecom are preturile in euro cand ceilalti operatori au preturi in lei. Oricum are preturile cele mai mari dintre firmele de cablu.

Anonim

Pai sunt si in lei, adica 9,5 lei cu tva cu tot.

Anonim

nu stiu de ce am impresia ca or sa fie si la rds in grila si la un pret mai mic fata de concurenta.felicit romtelecomul ca a revenit asupra deciziei si a introdus look tv in grila.acum e randul rds-ului sa faca mutarea castigatoare.

s0rin

Preţul real este de 2,11€.
În funcţie de curs, sunt şanse să treacă peste 10lei.
Şmecherii tipice Romtelecom.

Anonim

De la 1 septembrie intra si la RDS&RCS !

Anonim

Sursa și anul ?

Anonim

Pai ei intotdeauna au fost mai cu mot. Preturile lor sunt la inaltime nu si serviciile.

Anonim

Asta a fost gura de oxigen de care avea nevoie Look. Acum poate negocia de pe o alta pozitie cu RDS. Nu cred ca le va oferi conditii diferite fata de cele oferite Rtc si UPC.

Anonim

Aia cu 1 Septembrie si RDS a fost deja negata de Look TV. Nu negociaza cu RDS. A fost un zvon si atat.

Claus

Decat Liga 1 prefer meciurile tari din Ligue 1! Un meci superb facut de SC Bastia si Olimpique Marseille 3-3 dupa ce OM a condus cu 3-1!
Numai este mult si incepe si Spania, asa ca ma doare in cot de liga 1!

Anonim

Esti expirat ma cu Ligue 1. Sa ne mai zici si noua din cand in cand ce mai e pe la francezi ...

Anonim

Claudiu mos Daca Liga 1 se vedea la RDS acum ne spuneai de Dinamo - Tg. Mures. Vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca sunt acri.

Anonim

Duminică (10 august)

DIGISPORT 1
14:15

Fotbal: Liverpool - Borussia(live)
Meci amical


18:00

MotoGP RAC (live)
Marele Premiu de la Indianapolis

DIGISPORT 2
15:40

MotoGP WUP (live)
Marele Premiu de la Indianapolis


18:00

Fotbal: Lyon - Rennes (live)
Ligue 1

20:00

Tenis ziua 7 Semifinale (live)
ATP Toronto


22:00

Tenis ziua 7 Finala (live)
ATP Toronto

DIGISPORT 3
19:00

Baschet Masculin: Slovacia - România (live)
Preliminarii Eurobasket 2015


22:00

Fotbal: Monaco - Lorient(live)
Ligue 1

Anonim

Stie cineva daca vor fi introduse si la Akta ? Multumesc !

Anonim

Este scump la Romtelecom.40 ron variat-ul,plus inca 9 ron (chirie 1 stb sd incluse).

Anonim

Bravo Romtelecom dar cam scump pretul, RDS daca il aduce il scot la 5 RON si 3 luni da gratis.

Anonim

RDS da Liga a doua de la noi. Acum o sa vina si o sa ne spuna ca e mult mai tare decat Liga1. Daca RDS va ajunge la un acord cu Look va avea aceleasi preturi. Probabil UPC si Rtc au pus o clauza de genul asta in contracte. Sau poate se va reduce tariful peste tot. Dar probabil asta nu vom afla prea curand.

Anonim

Dar ce ziceti daca portocala nu o sa ceara suplimentar pt aceste canale? Si sa ramana cu pachetele incepind de la 29 lei cum e acum :))

Anonim

Pt abonatii de la asa zisele dth celebre platiti voi in plus pt niste meciuri slabe si lasati voi rds in pace

Anonim

BRAVOOOO RCS-RDS :-D cine vrea campionat slab sa se aboneze la altiii

Anonim

Sunt surprins de non-combatul celor din RDS. Incaseaza lovitura dupa lovitura. Nu mai e mult pana la Knock-out:)))))

Anonim

Rds a vrut sa demonstreze ca fara ei nu se poate. Se pare ca nu e asa.Tare mi-e frica ca o sa persiste in ambitia asta prosteasca si nu o sa mai vedem Liga1 prea curand.

Anonim

DIGI sunt singurii care se respecta si nu baga contracost un campionat de 2 lei la pret de 10 lei si din ce am auzit mai toti cau au preluat programele Look au marit si abonamentul de baza ... exempplu UPC

Anonim

Si Rtc a marit tot cu 3 lei abonamentele si a bagat doua programe no name. Din cate se pare aceasta majorare pregateste terenul pentru taxa de stalp de la anul. Probabil va aparea si la RDS intrucat e ceva impus de guvern si nu de piata de media.

Romtelecom

Chiria se aplică pentru a susține costurile cu mentenanța receptoarelor TV în cazul clienților care dispun de astfel de echipamente vechi, a căror durată medie de viață a fost depășită. Până la acest moment aceste costuri au fost suportate de către companie, însă pe masură ce a crescut numărul de clienți care au în posesie echipamentele de peste 2-3 ani, a devenit necesară o asemenea măsură.

Claudiu

Taxa de 0.62 euro cu TVA se aplica doar abonatilor la televiziune. Nu mai spuneti minciuni daca nu sunteti abonati si nu va interesati, e o chestie de bun simt.

Anonim

Pai cine a spus ca s-ar aplica abonatilor la alte servicii decat televiziune ?

Anonim

Treaba asta cu mentenanta receptoarelor mi se pare de doi lei. Pai eu pentru ce platesc chirie la receptor? Nu ca sa acopere costurile de achizitie si pe cele de mentenanta? Nu e vina mea ca au cumparat numai chinezarii si pica foarte repede. Daca ei au luat decizii proaste de ce sa platesc eu pentru ele? In abonamentul tv oricum sunt introduse si costurile de mentenanta. Sa mai scada din profit ca oricum au cele mai mari preturi.

Claudiu

Voiam sa spun ca acea marire nu este taxa pe stalp cum sustinea un user de aici, ci doar "pentru a susține costurile cu mentenanța receptoarelor TV în cazul clienților care dispun de astfel de echipamente vechi, a căror durată medie de viață a fost depășită." Dupa cum afirma si user-ul "Romtelecom", pana acum costurile au fost suportate de catre companie. Unii viseaza la taxa pe stalp, auzi... Probabil nu se asteptau la un numar asa de mare de receiver-e defecte, in plus, multi abonati au stricat chiar ei decodoarele, nu a fost o defectiune cauzata de calitatea slaba a lor. Romtelecom inlocuieste pana si decodoarele care nu au fost sau au fost cumparate de la ei.

Anonim

La Orange va fi cel mai ieftin.Se va da la noua oferta o jumatate de an gratis liga I .Oferta intra in vigoare zilele urmatoare !
Asta va fi oferta No. one !

Anonim

ok au semnat,dar pe ce perioada ? parca upc-ul a semnat pe 5 ani,astia pe cat(i) ?

Anonim

Trebuie sa sun la ei pentru look tv? Si cand mil va baga?

Anonim

De saptamana viitoare, cel mai sigur spre sfarsitul saptamanii, suni la numerele din stirea asta.

Anonim

Eu nu am inteles de ce Romtelecom nu are Look Plus HD in oferta. Sau pe asta il baga mai tarziu si cer alti bani pentru el? La UPC am vazut ca este in pachetul de 10 lei.

Anonim

Buna seara,doresc sa va spun ca nu ma intereseaza cele doua canale tv LOOK TV si LOOK PLUS,deoarece meciurile din campionatul intern de fotbal-asa zisa LIGA 1 sunt de de doi bani ca valoare.Nici gratuite sa fie meciurile nu le voi viziona!Mentionez faptul ca sunt abonat la cablul digital RDS-RCS!!!Bravo RDS-RCS ca nu ati introdus in grila aceste doua canale tv de foarte slaba calitate!

Anonim

Alex de la RDS va transmite sa va dati pe net cu 1000 la romtelecom si upc. Cind va zbura porcul vor avea aia asa ceva la pretul asta. facem ceva pe campionatul blatistilor. la ce preturi au rds pentru telefonie, internet si televiziune trebuie sa fii tare batut in cap sa treci la romtelecom. poate nemtii sa mai schimbe ceva.

Anonim

Buna seara! Inteleg frustrarea abonatilor care sunt singurii care nu mai vad meciurile din Liga1 dar cred ca aici discutam despre cu totul altceva. Aici discutam despre cei care vad meciurile din Liga1 asa ca probabil ai gresit articolul.
PS: Daca meciurile ar fi fost la Digi sigur ne-ai fi povestit despre ele. :)

Anonim

Google transmite toate meciurile din Liga I gratuit.
Dar na, cine vrea să plătească e treaba lui ce face cu banii.

Anonim

Corect. Dar Google nu cumpara drepturile tv si da bani la cluburi. Daca vrei un serviciu platesti pentru el, alfel se numeste furt. Furand nu ajuti fotbalul romanesc.

Anonim

Fotbalul românesc ?! Hai că m-ai făcut să râd.

Anonim

Piţurcă tu eşti?

Anonim

Voi sunteti afoni rau unii. GOOGLE nu transmite NICIUN MECI. Meciurile sunt transmise de niste siteuri pirat, pe care le gasesti tu in indexarile motoarelor de cautare, pe care le fac diverselor milioane de siteuri exitente, cu continut piratat sau nu, Deci le gasesti prin intermediul Google, Yahoo Search, Baidu, Bing si a altor motoare de cautare.

Anonim

Unii sunt prea papă-lapte ca să priceapă mesaje cu subînţeles.

Anonim

Look plus se vede la Romtlexom la orice tip de abonament. Si este deja in grila. Look tv, va costa 9,5 lei. Diferenta dintre HD si SD este data de tipul receptorului folosit. Practic daca ai stb hd nu mai platesti nimic in plus. Daca ai SD, mai platesti o diferenta de 3 lei...asta daca ai STB-ul in chirie

Anonim

Zic unii mai sus ca Liga I nu are valoare,meciurile sunt aranjate.Puneti-va intrebarea: Voi ca Romani mandri si pretentiosi ,ce "valoare" aveti in ochii occidentalilor ?Ce valori reprezentati voi ?
Ca sa ai pretentii de la altii trebuie sa fii tu insuti un model.Evident iti este ciuda ca un fotbalist castiga intr-un an cat tu in 15 ani,dar asta este,astia sunt oamenii ce activeaza in campionate fara valoare !
Nu ma uit la liga decat sporadic.Desi am pachet maxim,gratuit de la un provider important pentru care lucrez !Putin respect din partea celor "cu valoare"pentru oamenii ce platesc taxe,impozite,pensii parintilor ,bunicilor,(intreg mecanismul Ligii I)nu ar strica !

Anonim

@anonim ora 08:00 : dumneata crezi ca toti inghitim palavrele si pildele dumitale ? Ca toti suntem fraieri ? Nu anonim, cu ce drept aperi dumneata INFRACTORII din fotbalul romanesc ? Nu e vorba de puscariasii ce sunt deja la zdup ci de MAJORITATEA celor ce fac parte din "fenomen"... Care "fenomen" ? MAFIA PARIURILOR ! Multi stim cum isi completeaza veniturile "jucatorii", ca pana si maseurii echipelor isi incaseaza comisionul afferent de la Mafie.... Unii dintre noi stim cine este Dan Tan, ce inseamna Singapore, China etc si ce rotita reprezinta campionatul romanesc in cangrena mondiala, in tumora asta benigna !!! Dumneata stii de afacerea Karabatici din handbal ? Componenti ai campioanei Frantei la handbal au intrat la zdup, e adevarat, pentru scurt timp, ca au platit cautiune.... Da,anonimule, unii dintre noi avem pretentii inca la o intrecere ONESTA dar acest lucru e aproape imposibil astazi.... Asa ca scuteste-ne dumneata cu pildele despre moralitate si modele...
Mai bine ai sprijini investigatiile jurnalistice oneste despre OMERTA jucatori - antrenori - maseuri etc

Anonim

La cat au negociat cei de la Romtelecom nu au castigat nimic in comparatie cu concurenta. Din contra la Romtelecom pachetul extra are 2 programe iar la UPC are 3 la preturi sensibil egale.

Goos

Sper ca RDS sa nu cedeze santajului si sa nu bage jegul lor de "fotbal" si sa scumpeasca abonamentul, ca cei de la RTC si UPC. N-as da nici 5 bani in plus.

Anonim

Care santaj? Faptul ca abonatii le cer Liga1 nu este santaj. Daca le-ar pasa vreun pic de abonati ar merge si ar negocia un pret bun pentru ei. Din cate se pare nici macar atat nu sunt dispusi sa faca.

Anonim

Goos pana acum cateva luni cand Liga1 se vedea doar la Digi era cel mai tare campionat. Acum cand il da Look a ajuns "jeg". Daca baga si Rds look in grila si scumpeste abonamentul ce faci? Cunoastem, strugurii acri. :)

Anonim

cam tarziu…

Anonim

Goos ... de santajat RDS-ul santajeaza. Santajeaza pe toata lumea ca ei au multi abonati si ar trebui sa primeasca lumea cadou. Li se pare ca au ajuns stapanii universului.

Anonim

nuaieri vreau liga de c.... sa plateasca fraieri de liga 1

Horia

Treci mai întâi pe la școală, că oricum școala celor 7 ani de acasă nu o ai.

Anonim

Multa frustrare din partea abonatilor RDS. Nu e vina noastra. Daca aveti ceva de reprosat mergeti la operatorul vostru de cablu.

Anonim

SUNT ASA DE FRUSTRAT CA ABONAT RDS DE NU MAI POT SA DORM NOAPTEA CA N-AM LIGA 1, PUR SI SIMPLU TREBUIE SA IAU SANAX CA SA POT DORMI CA NU POT SA-L VAD PE MUTU CUM JOACA FOTBAL DUPA CE CU O NOAPTE INAINTE ERA IN CRASMA IN LOC SA FIE CU ECHIPA LA ANTRENAMENTE.
SUNTETI PENIBILI PE BUNE, ATATA TAM-TAM CU O LIGA 1 DE TOT RASUL SI PE BANI.... CAND V-A CERUT RCS-ul BANI CAND IL TRANSMITEAU EI??? PANA-N RETUR O SA FIE MOACA SI UPC SI ROMTELECOM SE VOR ALEGE CU O MARE TEAPA
PARTEA SI MAI NASHPA ESTE CA SE MARESTE SI ABONAMENTUL DE BAZA PE BAZA ABERATIEI ALEIA DE LOOK PLUS IAR CHESTIA CU TAXA DE StALP O SA O MAI PLATITI INCA ODATA CAND O SA INTRE IN VIGOARE

Goos

Eu am fost vreo 6 ani abonat la Romtelecom, pana au bagat RDS-ul fibra optica si pe strada mea.
La aia aveam preturi enorme si servicii slabe. La un moment dat ne-au scos o parte din programe (inclusiv Dolce Sport 1) din abonamentul de baza, motivand ca au bagat alte pachete si ne-au bagat implicit la cel mai slab. La telefonie fixa ne-au scos fara sa anunte minutele gratuite in retea seara si in week-end de ne-am trezit cu facturi de zeci de euroi.
Cand am reziliat in sfarsit contractul, m-am trezit cu o factura de cateva sute de lei cum ca chipurile n-as fi predat echipamentele, desi le predasem la magazinul lor. Noroc ca pastrasem procesul verbal de predare, ca-mi trimisesera firma de recuperatori.
Cei de la RDS nici nu se compara cu aia, am facturi mult mai mici si servicii mult mai bune, inclusiv zeci de programe HD, internet de 5 ori mai rapid ca la RTC si telefonie mobila la preturi incredibil de mici.
Deci nici ca ma intereseaza liga de "fotbal", nu m-am uitat nici cand era doar la RDS, nu o sa ma uit nici acum, desi am gasit programele la calitate HD pe internet.

Anonim

Cine stie dacfa in Spania se mai poate receptiona RDS-ul televiziune?

Anonim

Daca te refei la RCS-RDS cablu tv, nu se poate. Daca te referi la Digi Tv satelit RCS RDS, cresc ca se poate, eventual cu o antena mai mare.

Anonim

Goos sunt de acord ca Romtelecom ofera servicii slabe si la preturi mari dar sincer nu inteleg nici decizia RDS de a nu transmite Liga1. Daca oamenii care vor sa vada meciurile sunt dispusi sa plateasca pentru ele de ce nu le ofera aceasta posibilitate?

Goos

Oricine vrea sa plateasca pentru meciuri are de vreo luna posibilitatea sa plateasca si sa vada legal faimoasele Look TV, daca nu vrea sa le vada pe internet pe stream-uri gratuite. Exista aplicatia SeeNow, care se poate instala pe tablete, telefoane sau televizoare smart. Costa de la 3 euro pe luna, functie de perioada pe care se plateste.

Goos

http://www.seenow.ro/cumpara-abonament-5514

Anonim

Goos la tara 5% au tablete si smart-tv. SeeNow e o alternativa pentru cei care au dare de mana dar pentru abonatul obisnuit nu e solutie viabila. Cei care au acces la net intr-adevar pot intra pe stream-uri ca doar romanul nu e fraier sa plateasca. Si mai ramane abonatul de peste 40 de ani care era obisnuit sa stea in week-end pe fotoliu cu berea in mana si ochii in televizor ca sa vada Rapidul cum joaca iar in Liga1. E genul de abonat care nu prea le are cu tehnologia si care atunci cand RDS a luat drepturile tv de la Liga1 a fost primul care s-a mutat ca sa vada meciurile. Datorita lui numarul de abonati a crescut la RDS cu 25%. In 2008 RDS avea 35% din numarul total de abonati iar acum are peste 50%. Acum daca se poate abonatul sa treaca numai pe la casierie si sa nu comenteze. E vorba de respect. Asta le lipseste celor de la RDS mai presus de Liga1.

Anonim

Chiar are de munca departamentul de PR al romtelecomului dar e destul de tarziu. Cei interesati de fotbal au cam plecat dupa fotbal. Oricum e usor penibil sa mai faci atata caz dupa ce au trecut cateva etape si dupa ce ai incercat sa santajezi.

Anonim

Acum aia de la rds chiar sunt ultima gaina din cotet. Sunt penibili sa fie singurii care tipa ca s-au facut aranjamente cand restul cablistilor au kluat LookTV si LookPlus. Dintre toti astia doar upc si-a dat seama de la inceput ce inseamna campionatul romanesc?

Anonim

Cu o floare nu se face primavara. Nu a mai stat nimeni dupa voi. Miscare tarzie

Anonim

Tarzie? ha ha ha.. ce ultimaturi apocaliptice faceti unii dintre voi... Cica "nu a mai stat nimeni la voi". Cum, deja nu mai au abonati ? :)))))))))))) Credeti ca daca ati plecati doi - trei care spuneti asta, are vreo influenta ? :)) ce minte de copii aveti unii...

DOREL DIN VARFU' DEALULUI

LA ANU' DE SFANTA MARIA RCS-RDS O SA BAGE IN GRILA DE PROGRAME MECIURI DIN LIGA 1 LA PRETUL DE ZERO LEI IN 24 DE RATE :)) BONUS O SA VA DEA SI O TABLETA SI UN SMART TV PENTRU TOTI IUBITORII DE LIGA 1 :))

Anonim

cine a facut aranjamente cu Liga 1 se vor alege cu o mare teapa, RCS-RDS a transmis cativa ani aceasta liga in exclusivitate, n-au cerut bani si s-au ales cu o mare gaura, gaura pe care astia care transmit acum vor sa o scoata din abonamente suplimentare si ca sa fie siguri ca ajung macar la zero maresc si abonamentul de baza cu 2-3 lei mintindu-va la telefon ca sa bagat taxa de stalp sau ca vrea protvul bani pe programele sale

ionut L

Ma puteti lamuri si pe mine ce operator transmite Look Tv prin cablu analogic? Am inteles ca la UPC vine prin mediabox, asta inseamna transmisie digitala, nu? Asta inseamna "digital cable (DVB-C)" ? Nu ma pricep insa daca ma puteti lamuri aas fi recunoscator. Multumesc anticipat.

Anonim

Da, DVB-C inseamna televiziune digitala prin cablu. Dar acel mediabox cu televiziune DVB-C functioneaza si pe televizoare analogice. Deci treci la televiziune digitala, ca merge prin mediabox si pe televizoarele cu tub sau altele analogice, plus ca vei receptiona mult mai multe canale, iar calitatea va fi mult mai buna.

Ionut L

Mie imi trebuie pentru munca iar la DVB are un delay prea mare, de asta as vrea analogic. E vreo posibilitate sa prind look tv in format analogic de la vre-un provider?

Anonim

Nu.

Ionut Lupu

Am inteles. Dar sa scap de acel mic delay pe care il are postul prin mediabox e vreo sansa?

Anonim

Delayurile apar din cauza timpului necesar de transmisie a semnalului. Semnalul, chiar daca este transmis cu viteza luminii, din cauza distantei parcurse pana la satelit si inapoi, de unde preiau si firmele de cablu semnalul digital si il retransmit apoi digital sau analogic ( ma refer la alte canale, nu la Look Tv, care nu este transmis analogic ), dar MAI ALES din cauza prelucrarilor pentru compresie - decompresie digitala in diverse dispozitive si receptoare, sunt provocate intarzieri semnificative. Inclusiv o eventuala transmisie analogica este preluata tot din aceeasi sursa digitala, deci cu delay fata de evenimentul sportiv in direct. De ce iti trebuie atat de in direct, esti comentator sportiv ? Nu ai ce face. Fara delay nu exista decat o solutie: comentariu direct din tribune.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile