marți, 12 august 2014

Meciuri din Liga 1, difuzate pe Dolce Sport

Se pare că acordul dintre Romtelecom si Dolce Sport nu s-a limitat doar la distribuția canalelor Look Tv si Look Plus.

Intr-un promotional difuzat pe canalul Dolce Sport HD este anunțată difuzarea in weekendul viitor a unor meciuri din Liga 1.


Meciurile sunt anunțate ca fiind transmise pe Dolce Sport 1, mai exact pe canalul 101 din grila de programe DTH ( televiziune prin satelit ) si tv prin protocol IP a Romtelecom.

În promoțional se anunță că "fotbalul românesc revine la televiziunea ta de sport" și că sâmbătă, 16 august, va fi transmis pe Dolce Sport 1 meciul Astra Giurgiu-CSMS Iasi, incepand cu ora 18:30. În acelasi promotional este precizată si difuzarea meciurilor ASA Tg. Mures - Concordia Chiajna si Oțelul Galați- FC Botoșani, incepand cu orele 17:00, respectiv 19:00, tot pe Dolce Sport 1.

UPDATE 13 august 2014, ora 11:00 - Nextgen, companie Romtelecom, a anunțat extraopțiunea Fan Fotbal. Detalii găsiți AICI.

UPDATE 24 iunie 2015 - Televiziunile Dolce Sport va transmite în direct toate meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii. Detalii găsiți AICI.


31 de comentarii despre subiectul „Meciuri din Liga 1, difuzate pe Dolce Sport”:
Anonim

Macar daca ar fi fost meciuri care se difuzau pe Look TV, nu cele de pe Look Plus, tipic RTC...

Anonim

Da, dar poate vor fi HD, ca pe Look Plus sunt SD.

Anonim

poate da si de pe look tv

Anonim

Pai meciurile de pe Look Tv sunt cu bani. Ar fi culmea sa difuzeze meciurile care sunt pe bani, de pe Look Tv, pe Dolce Sport. Cine s-ar mai abona atunci la Look Tv ? Poate dau vreun meci cateodata de pe Look TV pe Dolce Sport, asa ca sa atraga mai multi abonati catre Look Tv, ca reclama :-)

Anonim

pai si atunci de ce da de pe look plus..nu e tot una de pe look tv sa dea macar 1 meci

Anonim

reclama ar fi sa dea un meci pe etaap de pe look tv un timp..asta e reclama

Anonim

Nu stiu asta, intraba-i pe ei... Poate asa, ca sa spuna ca sunt singurul canal de sport din Romania care difuzeaza meciuri din Liga 1?

Anonim

oricum de cumparat au cumparat unii deja ce rost mai are...ori ca da de pe un post ori ca da de pe altul!!

Anonim

Pai nu se stie, poate vor fi si meciuri de pe Look Tv, nu doar de pe Look Plus, in etapele viitoare.

Anonim

cam ciudat rau..poi daca da numa dp look plus degeaba au luat meciurile zic eu!!

Anonim

@Anonim 12 august 2014, 10:45 deaia se explica dece nu exista look+HD la rtc ;)

Anonim

Tipic RTC, sublicentiaza competitii :-&

Anonim

Ce paradox:

Cu cat fotbalul rRomanesc e mai neinteresant datorita comunelor si satelor care au ajuns sa joace in Liga 1 cu atat e mai scump .... TREBUIE sa ai ceva la cap sa vezi UCL , seria a , ,etc GRATIS si sa dai bani pe comunalele din Liga 1 ....

Anonim

Cel putin Dolce 1 se vede la foarte multi cablisti mici, care nu transmit Looktv..

Anonim

Buna ziua,o data ce Looktv & Lookplus NU AU APARATURA CU CARE SA TRANSMITA MECIURILE DE LA FATA LOCULUI in HD nu avem cum sa vedem HD ...deci In concluzie NU SE MERITA PRETUL
!!!

Anonim

Mai e mult pana departe. Anunturi de acest gen au mai dat ei multe si ati vazut ce s-a intamplat dupa prima etapa

Anonim

Daca au intrat si la Dolce in grila, e clara treaba. Doar RDS-ul a ramas fara Liga 1. Exact cum s-a stiut de la bun inceput. Jalnic, atat e de spus

Laurdog

Nu e copiat, au citat sursa, lucru perfect normal. Am luat si eu Look tv de la rtc dar vad doar varianta sd si nici ei nu stiu sa-mi explice de ce. Evident ca am stb hd

HD Satelit România

Nu e nicio problemă, este o onoare să fie citată comunitatea noastră de către sport.ro. :)

Anonim

Sau trezit si cei de la romtelecom si au anuntat si ei la ora 14 :-)

Anunț important pentru abonații Dolce: începând din acest weekend, Dolce Sport va transmite în continuare Liga I, trei sau chiar patru meciuri în direct pe etapă, elementul de noutate fiind acela că în emisiunile postului nostru vor fi difuzate imagini din toate partidele. De asemenea, tot ca element de noutate, dar la nivel de online, pe www.dolcesport.ro vei avea faze VIDEO în timp real din toate meciurile
Fotbalul din Liga I revine la Dolce Sport din acest weekend cu patru partide (mai jos ai lista)! Totodata, in emisiunile de analiza ale Dolce Sport, telespectatorii pot urmari imagini de la toate confruntarile campionatului national, insotite de analize grafice si reactii prompte, precum și de la partidele din Cupa Ligii, o alta noutate fata de ceea ce a fost pana acum la postul nostru!

In mediul online, pe www.dolcesport.ro si pe Facebook Dolce Sport, va vom tine la curent cu absolut tot ceea ce este important pe stadioanele Ligii 1, in timp real, cu informatii de ultimă ora, cu reactii imediate si cu imagini spectaculoase. De asemenea, pe www.dolcesport.ro vei avea faze in timp real de la toate partidele etapei.


Ce meciuri vezi în acest weekend pe Dolce Sport 1:

Sambata
Ora 18:30 Astra Giurgiu - CSMS Iasi

Duminica
Ora 17:00 ASA Targu Mures - Concordia
Ora 19:00 Otelul - FC Botosani

Luni
Ora 21:00 FC Viitorul - CFR Cluj

http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-intern/dolce-sport-transmite-in-continuare-liga-i-vezi-noutatea-in-plus-pe-dolcesport-ro-vei-avea-faze-video-din-toate-meciurile-38071/

DOREL DIN VARFU' DEALULUI

MECIURILE DIN LIGA 1 VOR FI DIFUZATE GRATUIT PE DIGISPORT INCEPAND CU RETURUL :))

Anonim

Dau si pe dolce tv meciuri pt Akta Tv

Anonim

da se vad si in reteaua akta.nu se stie pt cat timp.

Abac

@Laurdog
au adaugat sursa dupa un comentariu postat la ei in articol, imediat ce l-au publicat nu era specificata si sursa...tocmai asta mi s-a parut urat din partea lor

Anonim

Bravo Digisport nici pana acuma nu putem vedea liga 1 cans osa mai vedem la fel ati facut si cu Eurosport voi ati fost ultimii care ati tramzmis ciar asa nu va pasa de noi

cristi7

Deci Look TV si Look Plus au pierdut exclusivitatea? Ca erau singurele care trasmiteau meciurile din Liga 1. Acum le mai transmite si alta televiziune, adica Dolce Sport. Deci nu mai sunt meciurile exclusiv pe Look Tv si Look Plus.

Anonim

Meciurile tari sunt tot pe LookTV pentru care trebuie sa platesti. Nu stiu ce castiga Dolce din treaba asta intrucat presupune cheltuieli de transmisie pe care trebuie sa le recupereze iar ei difuzeaza meciurile care se vad si pe LookPlus. Daca nu merge treaba bine poate ne trezim iar cu vreo marire de la Rtc.

Anonim

Poate impart cheltuielile de transmisie cu cei de la Look. Vom vedea in week-end daca este aceeasi transmisie pe ambele posturi. Probabil e o intelegere din care castiga ambele posturi.

Anonim

Din cate stiu eu cei de la Look nu detin aparatura necesara pentru transmisia HD, asa ca poate au facut vreo intelegere sa transmita Romtelecom cu aparatura HD si ei sa preia. Si cine stie poate pe viitor or sa difuzeze toate meciurile pe canalele Dolce Sport, atunci ar fi o adevarata lovitura data celor de la RDS.

Anonim

Nu-i mai suport pe dolce sport pentru gafa pe care au facut-o la inceputul campionatului, dupa prima etapa. Unde s-a mai vazut sa dai o etapa si dupa aia sa suspenzi transmisia? Asa ceva nu pot trece cu vederea si mi-am reziliat abonamentul la ei

Anonim

Am vizionat un meci din prima etapa Premier Ligue pe Eurosport,dupa care pe net am urmarit un meci din Liga 1 Ro,jalnic incepand cu fotbalul terminand cu comentariul si transmisia,jalnic jalnic chiar si ptr un...nestiutor,probabil de la anul le va veni mintea la cap sa nu mai tina asa de pret,caci oricum vor avea profit...sunt abonat rds/rcs si ma bucur ca nu au introdus asa o porcarie in grila cu sau fara extra cost.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile