vineri, 29 august 2014

ProTV Plus a fost lansat

Platforma video online ProTv Plus, aproape de sfarsitul lunii august, dupa cum HD Satelit a anuntat anterior AICI.

Websiteul are adresa protvplus.ro.

Platforma ProTv Plus este una de tip AVOD si prima de acest tip din portofoliul Pro TV SA, oferind continut video local ce a fost difuzat de catre televiziunile AcasaTV, Sport.ro si Pro Tv.

ProTv Plus ofera gratuit seriale si emisiuni difuzate pe canalele mentionate, la 7 zile dupa ce au fost difuzate in premiera, fiind sustinuta din publicitate.

Nu trebuie creat nici macar un cont de utilizator.

Pe Pro Tv Plus gasiti sectiuni precum Stirile ProTV, Seriale ( arhiva cu seriale produse de catre AcasaTV si Pro Tv, precum Las Fierbinti ), Emisiuni ( o arhiva cu emisiuni precum Vocea Romaniei, MasterChef sau Romanii au talent, La Maruta, Romania te iubesc, ApropoTV, Ce se intampla doctore?, I like IT sau Dansez pentru tine).

Diferenta dintre Voyo si Pro Tv Plus este ca Voyo iti ofera in premiera cele mai noi episoade din serialele si show-urile preferate marca ProTV, dar pe baza unui abonament, iar pe ProTV Plus poti vedea gratuit toate episoadele, incepand cu 7 zile dupa difuzarea lor pe ProTV si Voyo. De exemplu, Romanii Au Talent debuteaza vineri si este instantaneu disponibil pe Pro TV si Voyo. La 7 zile dupa aceea, acel episod apare si pe ProTV Plus, unde il poti vedea gratuit.


7 comentarii despre subiectul „ProTV Plus a fost lansat”:
Anonim

Neinteresant. Baga prea multa reclama cei de la pro tv

Anonim

Nimic în HD, păcat!

Anonim

Ce reclama? M-am uitat la Servicul Roman de comedie peste o ora si nu a fost nicio reclama.

Anonim

Imaginea e foarte buna. Nu e HD, dar e SD de calitate.

Anonim

S-ar putea sa fie HD, ca sunt de fapt clipurile de pe Voyo, postate pe Pro Tv Plus cu o saptamana mai tarziu. Se folosesc de hostingul de la Voyo, am vazut cateva clipuri care au dat eroare si arata link pe Voyo cu nume HD.

[img]http://1.bp.blogspot.com/-8F0LB_AvFAw/VADXMZT9zhI/AAAAAAAAjXQ/n9J9mGovUic/s1600/voyo.jpg[/img]

Unknown

Și deci, care-i mai bun, Voyo sau Protv Plus!? ... că nu-nțeleg, care-i diferența!

Florin77

Voyo e cu bani, dar fara reclame, cu mai multe producții adăugate mai rapid, și are și aplicație, inclusiv pentru unele tv Smart.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile