miercuri, 20 august 2014

RCS-RDS va crește acoperirea rețelei PROPRII Digi Mobil 3G 900 Mhz

RCS-RDS a anunțat că va creste acoperirea rețelei proprii Digi Mobil, pe baza frecventei de 900 Mhz in tehnologie 3G, pe care a castigat-o anterior prin lictatie publică. De fapt RCS-RDS dezvoltă, incepand cu anul 2014, acoperirea retelei 3G digi Mobil, ca urmare a câstigării, prin licitatie publica, a dreptului de a utiliza frecventa radio de 900 Mhz, in plus față de frecventa actuală de 2100 Mhz.

RCS-RDS specifică mai exact că îmbunătățeste acoperirea la nivel urban, în principalele orașe, pentru mai mult de 500 de site-uri dintre cele peste 1600 ale retelei principale.

In acelasi timp, abonatii vor putea utiliza, ca si pana acum, serviciul de voce in roaming national fara costuri suplimentare, in ariile geografice care nu beneficiaza de acoperirea retelei Digi Mobil.

RS-RDS mai precizeaza că pentru a beneficia pe deplin de semnalul Digi Mobil, abonatii trebuie sa utilizeze un telefon compatibil 3G 900 Mhz.



7 comentarii despre subiectul „RCS-RDS va crește acoperirea rețelei PROPRII Digi Mobil 3G 900 Mhz”:
Anonim

Daca ar lua si LIGA 1 ar fi perfect … asa pot sa se extinda si in bulgaria si tot nu ma intereseaza.

Anonim

Ii perfect si fara liga de cacao. As renunta la servicile lor daca m-ar obliga sa platesc in plus ca sa vad niste amatori care alerga pe teren. Fotbalul adevarat ii cel din Italia, Spania, Germania si Champion League.

Anonim

Din pacate pana vor oferi servicii de telefonie la calitatea Vodafone,va mai dura.5 lei dai de 5 lei ai!Sintagma perfect adevarata.
Norocul lor ca au incheiat contract cu Vodafone pentru roaming national ! Asa au mai scos capul.
In oras cu retea mobila si prin "sarme" de la RCS nu exista semnal suficient in casa de caramida pentru internet mobil.Sunt la 2 km de statie si se afiseaza 2 linii !

Anonim

Astia din RDS ar face orice doar sa nu dea Liga 1. Extind retea de telefonie, fac angajari la nivel national. In loc sa investeasca banii aia in sportul romanesc si in acelasi timp sa isi multumeasca abonatii. Asta daca-i mai pot multumi dupa ultimele dezamagiri indurate

daniyl

Depinde in cat timp vor creste aceasta acoperire .Eu sunt clientul lor de mai multi ani si chiar stau prost la capitolul semnal in interiorul blocurilor in marile orase .Sper sa faca acest lucru,sa le mai dea peste nas celor de la orange,vodafone si cosmote .Si eu chiar cred ca aceasta firma rds e va da o mare lovitura acestora .

Anonim

Primit mesaj de la RDS ca in cateva zile Digi Mobil va fi accesibil exclusiv pe telefoane 3G. Textul integral: ... Avand in vedere ca reteaua Digi mobila e o retea exclusiv 3G, in cateva zle serviciul Digi Mobil va fi disponibil doar folosind un telefon 3G. utilizarea serviciului cu un telegon de tip 2g/GSM numai in roaming natonal nu este permisa, nefiind compatibila cau reteaua 3G RCSRDS. .... Sa intelegem ca dispare romaningul national Digi pe telefoanele 2G asa cum mergea pana acum?

Anonim

Am auzit de la un angajat RCS ca monteaza deja emitatoare de mai mare putere, le inlocuiesc pe cele actuale mai slabe pana pe la mijlocul verii, iar acestea mai puternice nu sunt 2G, posibil sa fie asta explicatia.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile