miercuri, 20 august 2014

Update Firmware CAM CI+ RCS-RDS - DIGISMART Software Update

A fost lansat un update firmware ( software ) pentru CAM-urile CI+ utilizate in decriptarea televiziunilor codate din grila de canale digitale prin cablu tv a RCS-RDS TV. Noua versiune de firmware pentru acest CAM este 07.00.50.00.01.09.

Changelog neoficial:

- Posibilitatea opririi controlului parental al CAM-ului ( nu afecteaza utilizarea Controlului parental dedicat al televizorului, daca se doreste folosirea acestuia in continuare ). Se acceseaza "Setari modul", apoi "Control parental", apoi "Opriti controlul parental", se introduce codul PIN ( implicit 0000, daca nu l-ati schimbat ) si se apasa OK pe telecomanda.
- Probabil au fost rezolvate unele buguri, fiindca deseori mai primeam anumite erori, care acum vad ca nu au mai aparut ( cel putin momentan, trebuie verificat in continuare ).
- Zappingul intre canalele criptate parca este puțin mai rapid ( opinie subiectivă, trebuie confirmata si de catre alti cititori).
- To be completed....

Versiunea anterioara de software a CAM-ul CI+ ( Common Interface Plus ), cea dinainte de update, era 07.00.50.00.01.05.

1. Comutati pe canalul CNN sau pe alte canale de pe frecventa respectiva ( in acest moment HBO HD, Digifilm HD, Film Cafe, AXN White, Nickelodeon, Mezzo sau SuperOne HD).

Accesati din televizor meniul CAM-ului si dati OK pe "Actualizare software".

2. Dati OK pe "Cauți o nouă versiune de software?"

3. Va incepe cautarea noi versuni de firmware. Procesul de căutare va dura maxim 1 minut.

4. Dupa ce noua versiune va fi gasită, va incepe automat actualizarea software-ului. Procesul de actualizare va dura maxim câteva minute.

5. Cand apare mesajul "Actualizarea software-ului s-a realizat cu succes", procesul este finalizat.
Comutati pe un canal criptat si verificati daca functionarea CAM-ul este corectă. Este posibil sa primiti un mesaj de eroare ( noi am primit eroare 3 ). Astepati cam 1 minut si ar trebui sa dispară eroarea, iar canalul va fi decriptat, folosind noul firmware 07.00.50.00.01.09.


25 de comentarii despre subiectul „Update Firmware CAM CI+ RCS-RDS - DIGISMART Software Update”:
Unknown

pe cand un can pentru satelit?

Anonim

Nu se stie cand va fi CAM si pentru satelit Digi Tv sau daca va fi.

Revenind la subiect, adica la CAM CI+ pentru cablu DVB-C de la RCS-RDS, am facut update, merge super.

Oare care o fi changelog-ul updateului ? Daca observa cineva ceva modificari in bine sau posibile probleme, ar trebui sa le scriem aici, sa le aflam toti.

Nick

este un serviciu de DTH din Romania care are CAM CI+ pentru satelit?

Anonim

Da, Focus Sat si cred ca si Freesat Romania. Cred ca ar trebui sa revenim la subiect. Ati vazut ceva modificari ? Se misca mai bine?

Anonim

Am facut update-ul ieri 19 aug, de pe Digi film, corect dureaza in jur de un minut, nu am observat modificari

Anonim

pai e modificarea cu controlul parental una dintre ele

Alexyss

L-am facut cum a, aparut, deschide mai rapid programele codate acum.

Anonim

dar la digital nui schimba softu

Anonim

ce televizor este cel din imagine. LG model ?

HD Satelit România

Televizor LG LM620S din anul 2012.

Anonim

Pe lg660s nu mai apar anumite erori si canalele criptate apar mai repede

Anonim

Inainte de update daca porneam televizorul pe un canal codat, de exemplu Digi Film, nu il decoda. Trebuia sa schimb cananul pe unul necodat si sa revin pe el, acum dupa o pauza de cateva secunde porneste si imaginea. Alte modificari nu am simtit

Anonim

La mine apare versiunea 07.00.50.00.01.08 si nu gaseste firmware nou. Am incercat update de pe toate programele criptate.
Ce-i de facut ?

Anonim

Am rezolvat.
Am facut update firmware 07.00.50.00.01.09 de pe programul AXN White.

Unknown

Buna seara,as dori ca sa va intreb ce Tip de Modul se potriveste pentru cartela Focus sat?Mi-am cumparat un Televizor Samsung UE-32J6250 LED-TV si as vrea ca sa renunt la Aparatul Focus Sat.
Va multumesc Ana

Anonim

Probabil modul Conax CAS7 Synaps. Cei de la firma aceasta ( sper sa nu fie considerat reclama, vreau doar sa ajut ) spun ca e compatibil cu Focus Sat:

http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=1137&category_id=54e771b96b6296bc0f7917607e81dace

Intrebati pe cei de la respectiva firma daca va garanteaza 100% ca functioneaza in televizorul dvs. cu cartela Focus Sat.

Anonim

Pot folosi CI de la alt abonat la alt abonat ?

Anonim

Nu merge.

Unknown

de ce nu prind hbo cu camul?

Anonim

Daca ai abonament la pachetul HBO si CAM de la RCS pentru cablu, trebuie sa suni la ei sa iti activeze pachetul pe cardul din CAM.

Anonim

am un tv nou finlux 48 ffa 5500 si nu sesizeaza cam ci plus de la digi. stie cineva ceva ?

Anonim

Aseară, adică pe 9 ianuarie 2020, pe ecranul smartTV ului meu Sony a apărut un mesaj care cerea să accept update CAM. În 2 minute acest update s-a făcut. Sunt in rețeaua DIGI.

Emil Raevschi

Da si la mibe s-a efectuat update lz software-ul CAM IRDETO. La ele s-a efectuay. La celelalte tipuri de CAM urmeaza update in zilele urmatoate.

doio77

Anonim
Inainte de update daca porneam televizorul pe un canal codat, de exemplu Digi Film, nu il decoda. Trebuia sa schimb cananul pe unul necodat si sa revin pe el, acum dupa o pauza de cateva secunde porneste si imaginea. Alte modificari nu am simtit

Aceeasi problema o am si eu pe HBO, daca porneste pe el acolo ramane , ecran negru si scrie Program codificat. TV Lg web os 2016, update la zi. Oare cel nou IRDETO repara problema asta?

Anonim

Eu am LG din 2019 cu Webos 4.0 si nu are problema asta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile