marți, 9 septembrie 2014

Audiențele Look Tv și Look Plus au început să fie măsurate

Televiziunile Look PLus și Look TV, care dețin drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I, vor avea audiențele măsurate. De asemenea, vânzarea de publicitate pentru cele două televiziuni va fi gestionată de Media Sales Factory, regie deținută de Laurențiu Ionete, anunță Pagina de Media.

Look Plus și Look TV sunt disponibile în grilele UPC, Romtelecom, Orange TV și Ines tv prin protocol IP și online pe Seenow, mai anunță sursa citata.


11 comentarii despre subiectul „Audiențele Look Tv și Look Plus au început să fie măsurate”:
Anonim

ce sa masoare la ele? :)) o liga1 de tot rasul cu fotbalisti si meciuri cu scoruri de curtea scolii, o liga 1 in care nimeni si nimic n-are treaba cu fotbalu, fotbalistii vor doar sa-si ia salariu fara sa faca performanta iar patronii daca mai capata un fotbalist experienta abia asteapta sa-l vanda sa se imbogateasca de pe urma lui fara sa investeasca un ban in pregatirea tineretului sau in club investind in echipamente de astea ocupandu-se sponsorii

Anonim

Ar fi necinstit sa judecam cele doua televiziuni doar prin prisma fotbalului de liga 1 (foarte modest, e adevarat). Cat am mai urmarit eu, mi se pare ca nu au o grila chiar asa de rea, au cateva emisiuni interesante, sau daca nu interesante, macar exista o mininima decenta.. In orice caz, parca mai bine urmaresc Look Tv decat porcariile de la Antene sau Pro Tv. Cu timpul, sunt sigur ca si cei de la Look isi vor imbunatati continutul in timp, odata cu ridicarea audientei.

Anonim

PS:Scuzati-mi greseala de exprimare din comentariul anterior.

Anonim

Am impresia ca cele mai mari audiente le face Look-ul cu abonatii Upc.

Anonim

Bravo. Sa vada si oamenii ce audiente face Liga 1. Ca am vazut ca erdeiesii sustin ca LIga 1 nu face audienta

Anonim

Liga intiia face audienta la azilele de batrani

Anonim

Audientele vor creste intrucat timp de 5 ani vor fi singurii care transmit Liga1.

Anonim

Mie imi place imaginea cu Steaua conducand Rapidul. :)

Anonim

Audientele vor fi mai jos decat in anii trecuti. Acum Liga 1 este pe bani. UPC da numai 4 meciuri pe etapa gratis restul sunt pe Look TV care este pe bani.

Claudiu mos

Asa de siguri sunteţi? Look tv s-au bazat foarte mult pe RDS, fără RDS sunt în faliment, deoarece nu cred că toţi abonaţii UPC sau Dolce au optat pentru Extra fotbal! Daca nu au un minim de 1.000.000 de cereri nu-şi vor permite să plătească următoarea tranşă către LPF!

x360

de ce urmarim noi fotbal? de ce urmarim campionatul romanesc ? ce echipe urmarim in campinatul romanesc ? cit suntem dispusi sa platim pentru a vedea un meci din campionatl romanesc.
Se pare ca unii dintre noi vom primi niste respunsuri la aceste intrebari iar cei ce investesc in fotbal vor vedea si ei pentru cine se zbat atita si cit de profitabila este intradevar activitatea lor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile