luni, 1 septembrie 2014

Concerte interactive la schimbarea denumirii din Cosmote și Romtelecom în Telekom Romania

Pentru a marca schimbarea numelui din Cosmote în Telekom Romania Mobile Communications, iar din Romtelecom în Telekom Romania Communications, compania, care a anunțat de luna trecută rebrănduirea, va organiza concerte interactive, în mai multe orase, pe 13 septembrie 2014.

Avand sloganul "Cu toții aprindem magenta", cu referire la culoarea noilor logo-uri ale companiei, spectacolele sunt prezentate ca "primul karaoke interactiv intre orașe":

"Tu vei controla show-ul cu telefonul mobil. Facem karaoke cu alţi fani magenta aflaţi la sute de kilometri distanţă: 4 oraşe diferite, o singură melodie, distracţie cât cuprinde. Vrem să ne bucurăm de experienţe împreună, aşa că la eveniment ne vom face şi un mare selfie împreună: îi zicem share-fie şi va fi cel mai mare din România. Smiley, Loredana, Alex Velea şi mulţi alţi artişti ne vor face ziua de 13 septembrie de neuitat şi ne vor lăsa pe noi să alegem melodiile pe care ei le vor cânta la cel mai interactiv show din România. Ţine minte, ne vedem pe 13 septembrie, de la ora 18:00! Pentru prima dată în România, tu faci show-ul, controlându-l cu telefonul mobil, prin aplicaţia Hai!. Descarc-o, confirmă că vii şi hai să trăim experienţe împreună! Şi pe 13 septembrie, şi după", precizeaza Romtelecom.

Aplicatia "HAI !" a evenimentul Fan Magenta se poate descarca pentru Android de AICI si pentru iOS de AICI.

Orasele nominalizate pentru eveniment sunt Bucureşti ( Piaţa George Enescu ), Cluj ( Piaţa Unirii ), Iași ( Esplanada Palatul Culturii) si Berlin ( Umspannwerk Kreuzberg ).

In Bucuresti vor concerta Inna, Loredana, Smiley, Vunk, Antonia si Alex Velea. In Cluj vor sustine recitaluri Jukebox, Anna Lesko, Horia Brenciu. La Iasi vor canta LalaBand, Connect-R, 3SudEst, iar la Berlin vor concerta E.M.I.L., Paula Seling & OVI și Miss Platnum.

Campania de repbranding "Cu toții aprindem magenta" a fost anunțată si prin SMS-uri trimise abonaților Cosmote.

UPDATE 11 septembrie 2014, ora 17:00 - Show-urile live au fost anuntate ca vor putea fi urmarite pe pagina Facebook a Telekom Romania, dar și pe ZU TV, insa joi, 11 septembrie 2014, aceasta transmisie a disparut din programul afisat pe websiteul Zu TV, iar pe pagina de Facebook a Telekom Romania s-a precizat ulterior că doar cei din respectivele orase vor putea viziona spectacolele. Detalii AICI.


14 comentarii despre subiectul „Concerte interactive la schimbarea denumirii din Cosmote și Romtelecom în Telekom Romania”:
Anonim

Colaci ,tigai nu dau ?Cu astea sunt invatati romanii !

BOGDAN

@Anonim, eu cred ca altfel sunt învățati românii: ei s-au născut critici si comenteaza răutăcios și negativist pe la ce stiri apucă.

Anonim

Astia de la Romtelecom in loc sa reduca abonamentele ne dau lautari.

Anonim

Pai ai vazut tu deja viitoarele oferte? Eu nu cred ca nu vor face nici o promotie cu ocazia asta.

Anonim

Nemtii nu vor sta cu mainile in san.Preturile vor fo adaptate pietei.Sa vedem carei piete !Legat de Cosmote ,este cea mai slaba retea telecom.Sunt praf la multe capitole si ar trebui sa traga cu ochiul in curtea vecinilor.De abia astept sa termin contractul de telefonie(pe firma am 10 abonamente) si am zburat de la ei definitiv.
Este frustrant sa apelezi de 3-4 ori si de abia sa reusesti sa vorbesti la orele de varf......
Sa aprinda ce vor ! Grecii au folosit cele mai slabe sisteme telecom -Huawei.Nu poti sa ai performanta cu chinezismele.Vodafone au Sony Ericsson .Orange Alcatel !
Sa vedem !

Anonim

Bucurie mare la cocalari!
Pe telefonul lor va scrie "Telekom" in loc de Cosmote.
Haules-Baules

Anonim

La ce servicii au la Cosmote si Romtelecom nu stiu daca concertele ii fac fericiti pe abonati.

Anonim

Vrem mai multe minute nationale.

Anonim

Retea praf Cosmote.DIGI MOBIL este cea mai buna...la 5 euro ai minute nelimitate nationale inclusiv Europa fix si mobil... ca bonus 5 gb net.

Anonim

de la digi este praf reteua/am primit factura-nu are legatura cu tariful scris in contract/unde functioneaza pe reteua Vodafone-se plateste/un deranjament mi-a fost solutionat in 5 zile/relatii cu clientii -praf/nu-I mai laudati pe rds-rcs daca nu lucrati cu ei....va scriu o carte...daca vreti...cu cat de ineficienti sunt

Anonim

Retea praf, ineficienti, bla bla.... Eu sunt la ei si nu e asa. E cea MAI TARE RETEA ! CELE MAI BUNE OFERTE ! EXTRAORDINARI ! MIRIFICI ! Scuza-ma, dar nu trebuie sa motivez afirmatiile, asa cum nici tu nu o faci, ci doar arunci slogane si lozinci.

Anonim

La ofertele de telefoane s
unt 0 fata de ceilalti

Anonim

Cosmote cel mai tare pentru ca are internet nelimitat pe luna pe cartela !

Anonim

Va "rebrănduiti" si voi? Un pic de mov nu strica... Cine stie, stie, cine nu...sa invete...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile