vineri, 19 septembrie 2014

Digisport transmite 5 meciuri din Cupa României

Cinci partide din şaisprezecimile Cupei României la fotbal vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport. Două dintre echipele cu pretenții la podiumul Ligii 1, Petrolul și CFR Cluj, par a avea misiuni ușoare, anunță televiziunea de sport detinuță de catre RCS-RDS.

Petrolul, câștigătoarea trofeului din urmă cu două ediții, se va deplasa la Cluj, acolo unde va da piept cu Unirea Jucu. Micuța echipă nu dispune de un stadion cu nocturnă și de aceea a fost ales Clujul.

CFR Cluj va juca contra celor de la Viitorul Axintele și par că nici ei nu vor avea probleme, dacă ne raportăm la faptul că elevii lui Miriuță sunt în formă.

Programul meciurilor din ”16-imile” Cupei României, transmise la Digi Sport 1:

Marți, 23 septembrie

CSM Rm. Vâlcea - CSMS Iași 16:00
ASA Târgu Mureș - Concordia Chiajna 18:30

Miercuri, 24 septembrie

Viitorul Axintele - CFR Cluj 16:00
Unirea Jucu - Petrolul 18:30

Joi, 25 septembrie

FC Bihor - U Cluj 16:00


Televiziunea Digi Sport va transmite partide din cadrul Cupei României Timişoreana, ediţia 2014-2015, după ce a câştigat licitaţia pentru atribuirea drepturilor TV organizată, vineri, de Compania Sport Evolution Group (SEG), partener al Federaţiei Române de Fotbal.

Cristian Gheorghe, country sales manager al SEG team, a declarat că Digi Sport va avea opţiunile 5-16 din cadrul 16-imilor Cupei României Timişoreana.

Conform site-ului oficial al FRF, partidele din cadrul şaisprezecimilor de finală ale Cupei României Timişoreana, care se vor disputa în perioada 23 - 25 septembrie, vor fi transmise în direct de televiziunile Sport.ro, Pro TV şi Digi Sport.

Tot vineri au fost scoase la licitaţie pachete cu drepturile internet şi cele de telefonie mobilă ale meciurilor din Cupa României şi Supercupa României începând cu faza şaisprezecimilor de finală, acestea fiind câştigate de SeeNow.

Pentru pachetul cu drepturile radio, SEG nu a primit nicio ofertă. În consecinţă, conform oficialului companiei SEG, fiecare club participant în Cupa României îşi va comercializa separat drepturile radio.


23 de comentarii despre subiectul „Digisport transmite 5 meciuri din Cupa României”:
Anonim

Pai si ce cred ca isi spala pacatele cu asta? Liga 1 unde este?
5 meciuri intr-un an e o mare realizare :)))))

Anonim

Pe Steaua tot nu o dau. Noroc cu ProTv. De Liga1 nici nu mai vorbesc.

Anonim

pai si de ce nu transmit si LIGA 1? Adica ei cred ca ne intereseaza exclusiv cupa?

Anonim

Daca nu dau pe Steaua degeaba. Cine da pe Steaua ProTV -ul?

Anonim

Pe mine nu ma intereseaza nici Cupa, nici Liga 1, nici un meci de fotbal obosit romanesc. Sper ca fotbalul romanesc sa fie desfiintat, iar "sportivii" privitori la tv, aka microbisti fani telespectatori, sa mearga sa faca si vada sport adevarat, nu sa priveasca "sport" televizat. Nu ma intereseaza sa introduca in grila RCS Look TV si Look Plus si sa imi mareasca mie abonamentul de baza, cum au facut ceilalti care le-au bagat in grila, motivand prin prezentarea de diverse pretexte, numai a adevarului nu, adica bani in plus pentru Look Plus in grila de baza, la toata lumea. Nu, multumesc, nu vreau Look Tv si nici Look Plus. Poate doar gratis 100%. Altfel, nu le vreau in grila.

Anonim

Deci gratis iti place Liga 1 … pe bani insa 'nu e fotbal adevarat'. Vezi ca si UPC si Dolce dau vreo 4 meciuri gratis pe etapa. Poate iti plac alea. Cata ipocrizie frate.

Anonim

Asa e romanul ... daca ii dai ceva gratis te voteaza. Si se si convinge singur ca el de fapt te-ar fi votat oricum tot pe tine. Mentalitatea asta se aplica la orice inclusiv la faza cu Liga 1.

Anonim

Ai inteles gresit. NU doresc Look TV si nici Look Plus si nu imi place LIGA 1 sau CUPA ROMANIEI, dar le ACCEPT GRATIS in grila, nu pentru mine, ci PENTRU VOI, am indulgența sa le accept pentru a va bucura voi de ele, asa cum accept si Taraf Tv sau alte canale, atata timp cat nu ma afecteaza la pretul abonamentului. Nu le doresc si nu imi place LIGA 1. Chiar daca ar fi gratis, tot STERGERE din lista ar capata din partea mea. Dar am indulgenta sa le accept, pentru romanii care le doresc in grila, daca Look TV si Look Plus sunt gratis si nu imi maresc mie abonamentul. Daca imi maresc abonamentul chiar si cu 1 cent, desi oricum eu le-as da stergere din lista, atunci nu le doresc. Asa ca hai sa lasam la o parte catalogarile privind ipocrizia, atata timp cat ne prefacem ca nu intelegem ce comunica altii, dar comentam in ideea sa fim in tendința care a acaparat postaticii pe internet, aceea de a exploda de prea mult criticism in tot ce comenteaza.

Anonim

Sa dea LIGA 1 ca nu rezolva nicmi cu 5 meciuri … si nici nu dau pe Steaua in astea cinci meciuri. Cred ca au rama fara bani grav de tot daca nu isi permit sa mai cumpere nimic ca lumea.

Anonim

:)))) E de ras. Sincer imi vine sa rad. E ras amar pentru ca sunt abonat si vreu Liga1, nu cupa si Liga a 2-a.

Anonim

Incearca Seenow sau al operator si lasa rasul pe forumuri, ca ai destule alte optiuni.

Anonim

Sa fie de capul lor. Cupa?? Noi vrem Liga1

Anonim

Repet, incearca Seenow sau al operator, nu iti interzice nimeni sa te abonezi la altii.

Anonim

E marfa asta cu "aboneaza-te la altii". Dar daca ar da rds si Liga 1, ar fi sfarsitul lumii? Abonatii rds nu au voie sa ceara Liga1?

Anonim

Asta inseamna ca nu vor transmite Liga1. Din pacate :(

Anonim

Deci pa-pa Liga1. Naspa

Anonim

Tot nu inteleg de ce nu aduc Liga1 daca tot sunt clienti dispusi sa plateasca?? E de neinteles

Anonim

Hai frate! E o gluma? Luati si Liga1 si mergeti in paralel si cu actiunea impotriva LookTv. Pana va rezolvati problemele, abonatii pot vedea Liga 1.

Anonim

Mda. Sperante naruite

Anonim

Daca tot vor sa dea meciuri romanesti sa dea si LIGA 1.

Anonim

Abonati-va la altii si nu va mai plangeti ca babele la poartă.
Si pentru aia care nu inteleg de ce nu vrea sa aduca RCS LIGA 1, o sa va scriu mare si boldat, din nou:

PENTRU CA AIA DE LA LOOK TV SI LOOK PLUS VOR SA BAGE PE GAT FORTAT LOOK PLUS SD, CU BANI, LA TOTI ABONATII, IN PACHETUL DE BAZA, IAR RCS NU VREA SA MAREASCA ABONAMENTUL LA TOTI.

AIA cu meciurile nu vor doar pachet separat, ci sa introduca MACAR LOOK PLUS SD IN BAZA , CU MARIRE ABONAMENT la TOATA LUMEA.

ASTFEL A FACUT LA TOTI CEILALTI.

RCS NU VREA SA ACCEPTE ACEASTA TAXA FORTATA SI NICI EU NU VREAU.

HD Satelit România

Mulțumesc, am adăugat-o la articolul dedicat:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/05/digi-mobil-fost-interzis-in-belgravistan.html

Anonim

Liga1? Pofta in cui. Pacat pentru ca sunt abonaat vechi si nu voiam sa plec

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile