joi, 18 septembrie 2014

Eurosport 360 HD la Telekom Tv Interactiv

Eurosport 360 HD a intrat in grila Telekom Tv Interactiv ( tv prin protocol IP ). Sunt in total 8 fluxuri video ( deși Eurosport 360 HD foloseste la operatori din alte țări chiar si 9 fluxuri ), care transmit diverse competitii sportive, in calitate High Definition.

E posibil ca nu toate fluxurile sa aiba continut continuu. Pot exista momente cand unul sau mai multe fluxuri nu difuzeaza nimic.

Eurosport 360 HD permite vizionarea unor competitii simultane, care nu ar putea fi transmise in acelasi timp pe Eurosport HD sau Eurosport 2 HD, De exemplu, la Marele Şlem din tenis, toate terenurile de joc sunt filmate, iar telespectatorul alege ce meciuri doreste să vizioneaza, pe oricare dintre cele 7 terenuri ale French Open sau cele 6 terenuri de la turneele US Open sau Australian Open.

De asemenea, Eurosport 360 HD permite vizionarea multifeed a aceleiasi competitii sportive ( de exemplu transmisii din diverse unghiuri, la alegerea telespectatorului, filmate cu camere diferite ). Aceasta ultimă variantă va fi ocazională, doar la anumite competitii, in care se ofera telespectatorului controlul total asupra unor transmisiuni live din evenimente sportive precum Bundesliga, Premier League, Australian Open, FIA WEC, FIA WTCC, Basketball Eurocup, US Open, Roland Garros, Tour de France, 24 H Le Mans şi competiţiile de iarnă.

Clientii la pachetele de televiziune M si L au Eurosport 360 HD inclus, iar cei care au televizune S trebuie sa plateasca 7 lei ( TVA inclus ) in plus, pentru a-l putea accesa.


8 comentarii despre subiectul „Eurosport 360 HD la Telekom Tv Interactiv”:
Anonim

E și pe aplicații (telekom tv pe android și iOS) și exista și pe eurosport player ceva asemănător, disponibil românilor!

Anonim

Îl aștept și la UPC!

Anonim

Pentru cine a zis ca nu e la UPC...sa stii ca e de vreo 2 luni. Ambele eurosporturi sunt de vreo 2 luni in HD. Asa ca...ciocu mic. In plus, au si Liga 1. Care pe la altii nu se prea gaseste :)

Anonim

anonim 11:57 ai nota 4 stai jos

Anonim

un multumes e de ajuns :P

Unknown

Anonim 11.57, esti treaz ? Sau ai prizat ceva. Citeste stirea de zece ori si apoi sa comentezi...

Anonim

Daca asa vrea Telekom sa ia fata concurentei, mai are de lucru. Nu exceleaza la niciun capitol.

Anonim

Anonimul de la 11:57 tare îmi miroase mie a... un celebru user "utopic" de pe forumuri. Mi-aș pune apartamentul pariu că e el. Poate nu chiar tot apartamentul, dar măcar o cameră, o baie și juma' de hol.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile