luni, 29 septembrie 2014

Las Fierbinți, sezonul 6

Al șaselea sezon din "Las Fierbinți", unul dintre cele mai vizionate seriale in anul 2013, va fi lansat pe 2 octombrie 2014, începand cu ora 20:30, anunță Pro Tv.

"Cele mai simpatice personaje din productia de la PRO TV se pregatesc sa dea nastere altor si altor situatii pline de umor, puse pe hartie de scenaristul Mimi Branescu si coordonate de regizorul Dragos Buliga. În acest al saselea sezon personajele interactioneaza mai mult intre ele, adica se mai renunta la bisericuțe. Cu alte cuvinte, il veti vedea pe Bobita carciumarul in diverse situatii comice alaturi de Celentano sau Aspirina, de exemplu. Si mai cred ca “Las Fierbinti” nu o sa se opreasca aici, poate doar cand lumea nu va mai dori sa rada. Noi continuam filmarile si povestea Las Fierbinti merge mai departe", precizează Pro Tv.

Supriza constă in difuzarea pe Pro TV a doua episoade din "Las Fierbinti", in fiecare joi, si nu doar unul, cum era difuzat in sezoanele trecute. Echipa Las Fierbinți deja realizează sezonul 7.


8 comentarii despre subiectul „Las Fierbinți, sezonul 6”:
Anonim

super la mai mare..!!

Anonim

o porcarie de serial!

Anonim

SUPER PROSTIE DE LA PRO TV

Anonim

e o vorba, cand ceva nu mai merge lasa-te. au fost k-lumea sezoanele 1 si 2 din acest serial pe urma, numai aberatii. toate au o limita

Anonim

Foarte tare serial ! E cel mai tare serial de comedie romanesc actual. Suprinde destul de bine viata la tara in unele localitati. In rest, din partea mea, nota 10 si la cat mai multe sezoane!

Cui nu ii place, poate sa se uite la alte seriale de comedie romanesti, pline de urlete, pe care producatorii le considera umor, filmate doar in platouri inchise si nu in spatiu liber, asa cum se filmeaza in Las Fierbinti, ai carui producatori mai au si "tupeul" sa filmeze chiar si cadre cinematografice in serial. :)

Sunt curios cati dintre cei care comentati ati realizat vreodata un film sau un serial. Bineinteles, veti spune ca nu e treaba voastra. Treaba voastra e sa comentati negativ, ca restul romanilor, sa nu va pierdeti antrenamentul de critic.

Anonim

bravo lor

Anonim

Super tare serialul , cui nu-i place sa nu se uite !!!

Anonim

Probabil cea mai de succes productie romaneasca din ultimii 20 de ani !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile