marți, 2 septembrie 2014

Va mai fi lansat Windows 9 ?

Este prima dată când Microsoft a facut un anunt oficial despre Windows 9, viitorul său sistem de operare.

Microsoft China, in ideea de a trage discutii despre Windows 9, a postat astazi un mesaj teaser pe Weibo:

"Cel mai nou sistem de operare Microsoft Windows 9 va sosi în curând, crezi ca meniul de start din partea stângă-jos va reveni?"

Microsoft va organiza pe 30 septembrie 2014 un eveniment de presă în care este de așteptat să facă introducerea pentru Windows 9, la care face referire sub numele de cod Windows Threshold.

Acest eveniment nu se va prezenta doar de pe noul sistem de operare, ci probabil va înmâna versiuni Preview ale acestuia catre dezvoltatori și companii. Această distribuție a fost deja anuntata pentru sfârșitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie. Asadar, este foarte posibil ca evenimentul să coincidă și cu distribuția variantei Preview, despre care se crede ca va avea un meniu de start mini, împreună cu alte câteva modificări de interfață ale utilizatorului și noi caracteristici.

Specialistii cred ca Microsoft va lansa Windows 9 pentru publicul larg în primăvara anului 2015.

Update 30 septembrie 2014: Windows 9 nu va mai fi lansat. Se va lansa direct Windows 10. Detalii găsiți AICI.


7 comentarii despre subiectul „Va mai fi lansat Windows 9 ?”:
Anonim

Defapt Microsoft are intentia sa faca un sistem operativ 2 in 1:
- popular si fiabil ca Windows XP (nu cu atatea sute de mii de vulnerabilitati de securitate si de siguranta a datelor);
- utilizarea sistemului windows pe device-uri mobile (tablete, smartphone);
- Ultra-High-Definition pentru utilizarea continului UHD si a jocurilor de inalta definitie;
- Inbunatatirea conectivitate (Bluetooth, Wi-Fi, DLNA, LAN Gigabit, USB 3.0, etc)
- implementare interfata fiabila.

Windows Vista, Windows 8 si Windows 8.1 sunt un esec
Windows XP nu merita sa fie dezvoltat datorita sutelor de mii de brese de securitate si atunci Microsoft a decis ca trebuie refacut din temeli dar si adaptat cerintelor din zilele noastre asa ca sisteme gen Windows Vista, Windows 7, Windows 8 si Windows 8.1 sunt rezultatele etapelor de portare a Windows XP pentru cerintele din zilele noastre! Meniul START precum si Windows-ul va fi dupa finalizarea etapelor de dezvoltaere un Windows XP dar mult mai sigur si cu multe functionalitati noi care necesita timp pentru dezvoltare si implementare.

Anonim

Imi pare rau sa te contrazic dar Windows 8.1 nu este un esec. Eu il folosesc de mai bine de 1 an de zile si este foarte fiabil si usor de folosit.Comparatia cu Windows XP in 2014 este cel putin cretina. Nucleul NT 6.3 si viitorul NT 6.4 sunt dezvoltate pentru noile seturi de instructiuni din procesoarele moderne de la Intel: AVX, AVX2 si AVX-512. Legat de grafica saltul va fi imens cand se va introduce DirectX 12. Probabil ca Windows 8.1 nu va suporta nativ DirectX 12.

Anonim

Raman la ce am scris mai sus! Comparatie se va putea face si in 2020 atata timp cat compari evolutia sistemelor dezvoltate de aceasi companie (Nu vad ce este cretin in asta).
Referitor la DirectX 12 cand va fi introdus Windows 8.1 va fi istorie, in maxim 12 luni nu vei mai putea face mare lucru cu Windows 8.1 pe partea de jocuri si grafica! Pentru detaliile maxime a jocurilor viitoare va fi necesar un Windows nou care sa suporte nativ un DirectX superior. Jocurile vor rula fluent la detaliile maxime pe noile hardware care vor iesi. Ceea ce pe Windows 8.1 nu se poate face inca se va putea face pe viitoarele sisteme Windows pentru ca sistemul este in dezvoltare si va ajunge la populariatea Windows XP. in anii viitori.

Anonim

Atunci foloseste Windows XP pana in 2020 si nu mai spune despre Windows 8 ca e un esec.
Legat de jocuri eu detin un ASUS GTX 780 Ti si imi permit orice detaliu maxim chiar si in rezolutie UHD cum ziceai tu mai sus chiar in Windows 8.1. Asta e unul din motivele pentru care Windows 8.1 sau Windows 9 nu poate fi comparat cu xp-ul tau fiabil pana in 2020.

Anonim

Windows 8 si 8.1 or sa aiba soarta la Windows Vista, un windows care la prima deschidere daca ai si ecran tactil iti da impresia ca "esti la un joc de pacanele" cu patratele in care bifezi poate castigi ceva, un sistem in care marea majoritate a aplicatiilor merg cu erori
Daca Windows 9 o sa fie ;la fel esecul Microsoft o sa fie garantat

Anonim

Da windows 8 nu este un esec e o noua fereastra spre societate nu ca xp cu bara start 7 cred ca si 9
cea mai veche .. Oricum windows 9 va fii un esec ve-ti vedea

Anonim

S-a anuntat ulterior ca Windows 9 nu se va mai lansa, se va sari direct la Windows 10.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile