joi, 4 septembrie 2014

MTV România, UTV HD si Duck Tv, eliminate din grila UPC, dar au fost introduse alte canale

Televiziunea MTV România a fost eliminată din grilele analogice si digitale de televiziune prin cablu ale furnizorului de servicii tv cu plata UPC.

De asemenea, si televiziunea pentru copii Duck Tv a fost retrasa din grilă, precum si televiziunea UTV HD.

A fost introdusa televiziunea Kanal D HD.

Au fost efectuate unele modificari in pachete, unele canale fiind acum necriptate ( nu stim daca temporar sau definitiv ) sau mutate in pachete mai ieftine. Unele dintre aceste canale sunt HD.

Operatorul UPC anunțase de acum o luna abonatii că începand cu 1 septembrie 2014 vor fi operate următoarele schimbări în grila de programe:

- Canalul UTV HD va fi înlocuit cu Mooz Dance HD
- Canalul UTV va fi eliminat din pachetul Optim HD
- Canalul Kiss Tv va fi introdus în pachetul Optim HD
- Canalele Duck Tv și MTV Romania vor fi eliminate din grilă
- Canalul Film+ va fi eliminat din pachetele Familia HD si Maxim HD

Anterior, UPC a introdus Look TV si Look Plus pe cablu tv si satelit, iar incepand cu 1 septembrie 2014 televiziunile Intact (Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle, ZU TV și Antena 3 ) au intrat la DTH-ul Focus Sat.

De asemenea, UPC va lansa oferta de toamnă in data de 9 septembrie 2014, care se va axa pe personalizarea pachetelor, ce se doreste "noul standard" al companiei.

Noua posibilă oferta de toamna se poate studia AICI.


Update 4 septembrie 2014,  ora 13:30 -  A fost introdus in grila digitala si canalul Credo Tv, la pozitia 810.


41 de comentarii despre subiectul „MTV România, UTV HD si Duck Tv, eliminate din grila UPC, dar au fost introduse alte canale”:
Anonim

incet da' sigur or sa dispara toate programele din trustul MediaPro

Anonim

A intrat și Credo la poziția 810.

HD Satelit România

Mulțumesc anonim, l-am adăugat in articol.

Anonim

vor baga si National Geographic HD, Eurosport HD 1, Eurosport HD 2, CNN si Kiss TV.

Claudiu

@Anonim 4 septembrie 2014, 13:36 Unde ? Ca deja sunt !

Anonim

pe ce canale sunt ca nu le gasesc
leau bagat azi ?
scrieti in stire si peastea daca leau bagat

Anonim

cred ca sunt in pachetul maxim
nu stiu pe ce pozitii ca nu sunt acasa poate te ajuta cineva cu pozitiile National Geographic HD, Eurosport HD 1, Eurosport HD 2, CNN si Kiss TV.

Anonim

eu tot nu gasesc National Geographic HD, Eurosport HD 1, Eurosport HD 2, CNN si Kiss TV.

cand leau bagat ?

Anonim

Demult. De ce sa le mai scrie ? Ca alea sunt de mult timp in grila. Uite aici grila:

http://www.upc.ro/televiziune/abonamente/dtv-maxim-hd/

Anonim

Nat GEO, Eurosport si celelate mentionate se vad la mine. Eu am pachetul Optim HD. poate de asta nu le gasesti.

Anonim

La mine au mai aparut doua posturi: Samanyolu si Rai Uno.

Anonim

Samanyolu si Rai Uno erau si alea, doar au fost mutate si in pachetul tau.

Anonim

Cine se mai uita la duck tv ?:))))))))
Pentru mine e de ajuns Discovery si Look tv ca da meciuri din campionat. Si din cand in cand, Eurosport. Bine ca avem si HD acum ambele programe

Anonim

Daca avem National Geographic HD avem tot ce ne trebuie in materie de documentare.
Fac oamenii aia niste emisiuni, zici ca nu-i adevarat. Poti spune ca e arta curata...

Anonim

Ne baga CNN ? Acum putem sa-l urmarim si noi pe Obama ce explicatii ne mai ofera ca nu ia niciun fel de masura legat de situatia dintre Rusia si Ucraina, care a degenrat foarte mult in opinia mea

Anonim

Eu am citit discutia voastra, dar tot n-am inteles: National Geographic HD, Eurosport HD 1, Eurosport HD 2, CNN si Kiss TV au fost sau nu au fost in grila inainte de 1 septembrie 2014 ? Da sau nu ?

Poate ma lamureste si pe mine cineva care stie exact situatia.

Anonim

Eu am inteles ca urmeaza sa le bage in grila.

Anonim

Bineinteles ca au fost in grila (National Geographic HD, Eurosport HD 1, Eurosport HD 2, CNN si Kiss TV) doar ca de acum incolo ele pot fi vizionate si de cei care au pachetul minim adica Optim :) De asemenea Rai Uno si Samanyolu TV pot fi receptionate si de cei care au pachetul Familia. Anuntul este pus si pe UPC Info.

Anonim

Multumesc, asa raspuns imi place. Acum am inteles.

DOREL DIN VARFU' DEALULUI

Deci... deja incep sa nu mai pot dormi la noapte, de 10 ani de zile ma rog la Dumnezeu sa am in grila de programe canalu CredoTV si cu UPC s-a intamplat minunea.
Multumesc "barbosule" ca mi-ai scos DuckTV si MTV Romania mi-ai bagat in grila de programe UPC canalu CredoTV care impreuna cu Liga1 de pe LookTV deja incep sa ma simt respectat ca abonat de catre UPC Romania

Anonim

Se mai uita bunica la MTV romania :).

Anonim

Adevarul este ca acum sunt putini cei care mai deschid televizorul ... pentru muzica.

Anonim

Dand si eu o scanare am observat ca si canalul dolcesport a intrat in grila la pachetul familia

cris

Anonim, Dolcesport e canal al Romtelecom, nu are ce cauta in grila UPC.
Cred ca ai gresit subiectul de discutii.
Iti acord buna-credinta in postarea comentariului, fiindca sper ca ai gresit din neatentie si nu faci misto, in ideea ca te va crede cineva.

Anonim

Eu nu inteleg cum e cu inlocuirea UHD cu Mooz Dance HD. N-au inlocuit nimic. Mooz Dance HD era deja. Doar au scos UHD si atat. La Duck se uita baiatul meu cand avea intre 1 si 2 ani. Era fascinat. In plus era o muzica linistitoare si adormea usor pe acest canal. Acum nu ma mai afecteaza ca deja merge in clasa 0 si nu se mai uita. Dar este al canal similar parca Baby TV. In schimb a aparut un alt post MEGAMAX sau ceva cu MEGA de desene animate.
Ciudat este ca o perioada destul de lunga TVR3 era la pozitia 922 inainte de canalele xxx acum vad ca l-au pus la 22. Sa vedem unde or sa bage Moldova 1.

Anonim

Poza aia e de cand au anuntat ei, de acum o luna. Intre timp a intrat Mooz Dance HD, dar oficial de pe 1 septembrie e schimbarea.

Anonim

Mooz Dance HD este in grila inca din februarie in acel pachet neoficial cu Arte HD, Etno TV HD, Auto Motor Sport HD, Shorts HD, dar Mooz Dance HD va fi lasat pe liber in locul lui U TV HD in zilele urmatoare posibil din 9 sept cand lanseaza oferta de toamna. @Anonim 4 septembrie 2014, 23:15 - Megamax era si el in grila doar ca a fost mutat de la sport la desene mai ales ca Sport 1 se va inchide din noiembrie iar Megamax va emite non stop.

Anonim

Schimbarile sunt binevenite. New-entry-urile depasesc programele care au fost eliminate din grila.
MTV-ul oricum se cam plafonase. Cam asta ar fi viitorul tuturor posturilor de muzica, pentru ca sincer acum, cati mai ascultati muzica la TV?

Anonim

Cum se prinde acel pachet neoficial cu Arte HD, Etno TV HD, Auto Motor Sport HD, Shorts HD, dar Mooz Dance HD?... ca mie-mi apare sa sun la ei pentru abonare. Nu mi se pare corect am ales pachetul maxim HD si vad ca lipsesc aceste programe

Anonim

Pai probabil te abonezi ? Sau poate e pachetul de test, la care au acces doar colaboratorii si nu e in oferta?

Anonim

Nu este in oferta dar poti sa te abonezi la el si costa 5 lei, se numeste Pachet Extra HD (cam asa e din februarie dar speram sa le bage in pachetele existente).

Anonim

Personalizarea pachetelor inseamna ca pot sa imi configurez eu ce vreau in pachet sau numai selectii de pachete?

Anonim

Asa ceva nu face nici un operator din lume, adiaca sa dea voie la abonati sa aleaga canal cu canal, ce canale exact vrea sa vada. Ar fi operatorul perfect, nu exista inca niciunde in lume.

Sunt pachete cu diverse canale, asa cum se procedeaza peste tot in lume. Ai citit articolul dedicat ?

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/09/oferta-de-toamna-upc-personalizarea.html

Sa asteptam sa apara si oficial oferta, sa ne lamurim mai exact.

Anonim

Citez de la anonimul precedent: "Asa ceva nu face nici un operator din lume, adiaca sa dea voie la abonati sa aleaga canal cu canal, ce canale exact vrea sa vada."

Sa nu uitam ca nimeni nici o companie inainte de aparitia avionului nu oferea posibilitatea de a zbura cu avionul... Toate au un inceput si tehnologia digitala permite sa-ti personalizezi oferta pana la nivel de canal. Ca nu face nimeni asta e alta treaba. Dar tehnic este posibil. Gruparea se face in special din ratiuni comerciale.
Vreau sa am dreptul sa nu vad anumite canale e greu asta? Si nu sa le blochez eu din tv ci pur si simplu sa nu le pot vedea.

Legat de faptul ca daca cumperi la pachet mai multe canale iese mai ieftin imi aduc aminte de un banc (aproximativ):

Unul la piata vrea sa cumpere rosii. Vanzatorul ii spune: Cu cat cumparati mai mult cu atat o sa fie pretul mai mic. Si cumparatorul: Atunci puneti pana e devine gratis....

Anonim

Tehnic e posibil, dar ar fi foarte multa munca pentru operatori, in lipsa unui sistem automat. Si hai sa fi sinceri, nu poti reprosa astora de UPC Romania ca nu sunt pionieri si deschizatori mondiali de drumuri in privinta asta. Stiu ca s-a mai discutat si aici pe blog despre un ipotetic operator perfect, daca voi gasi articolul iti dau linkul.

Anonim

Am gasit. Nu era vorba de tv cablu perfect, ci de DTH perfect, dar aceeasi idee:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/06/dth-ul-perfect.html

Anonim

Pe partea de DTH cei de la UPC au bagat iar Antenele ceea ce mi se pare ok. Chiar daca multora nu le plac sunt si mai multi care le urmaresc.

Anonim

Pentru Anonim din 5 septembrie 2014, 17:46 ....
Daca acele programe ar face parte din extraHD si ar costa inca 5 lei atunci de ce MoozDance HD care a inlocuit UTV HD conform anuntului lor nu se vede si-mi apare acelasi mesaj ca la Arte HD, Etno TV HD, Auto Motor Sport HD, Shorts HD
Vede vreun abonat UPC aceste programe?

Anonim

Deocamdata grila e in schimbare, de aia nu e inca la nimeni Mooz Dance HD in vreun pachet oficial (Optim, Familia sau Maxim)(exceptie cei care au Extra HD activat, ei vad toate cele 6 mentionate adica Etno HD, Mezzo Live HD, Mooz Dance HD, Arte HD, Shorts HD si Auto Motor Sport HD). Azi au postat pe situl oficial in Maxim HD 4 canale din acel ExtraHD: Etno HD, Mezzo Live HD, Mooz Dance HD si Arte HD. O sa fie aiurea pentru cei care dau 5 lei pe pachetel si unde practic raman 2: Shorts HD si Auto Motor Sport HD. Dar vedem pe 9 sept. varianta finala de schimbari atat la tv cat si la net si telefonie.

George

Kanal D HD a intrat UPC.

Anonim

A intrat acum 8 zile la UPC Kanal D HD :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile