vineri, 12 septembrie 2014

Noile oferte ale Telekom România

Colegii de hobby de pe forumul Softpedia ( sursa imagini aici ) au publicat cateva imagini ale pliantului cu noile oferte ale Telekom Romania. In aceste pliante se observă mai multe oferte de tip nelimitat, precum si diverse tipuri de abonamente de mobil si internet.

Unul dintre slogane este "De 4 ori nelimitat cu pachetul Ultra All Inclusive Fix - Mobil", pentru abonamente familiale triple play ( 3 abonamente mobil nelimitate, internet, televizune, 3 telefoane si o tableta ), la pretul de 444 lei / lunar.

Este mentionat si Telekom Tv Web & Mobile ( "21 de canale TV pe toate ecranele"), precum si pachetele de tip 2play ( televiziune si telefonie ) de doua tipuri, ambele la acelasi pret, respectiv 67 lei:

 - televiziune M ( pana la 104 canele, Telekom Tv Mobile & Web - , Eurosport 360 online, pachet online Disney Movie on Demand, pana la 7 canale HD  ) cu voce S ( nelimitat in Telekom Romania si retele fixe si televizune S in afara orelor de varf, 100 minute nationale si internationale )

- televiziune S ( pana la 88 canale tv, Telekom Tv Mobile & Web, 2 canale HD) cu voce M (  nelimitat in Telekom Romania si retele fixe, 200 minute nationale si internationale )

Televizunea mai este oferită si in varianta L ( pachet pana la 126 canale, Telekom Tv Mobile & Web, Eurosport 360 online, pachet online Disney Movie on Demand, pana la 12 canale HD ).

Mai este mentionat si serviciul "joyn by Telekom" ( anterior era Joyn by Cosmote ), respectiv apeluri video HD, chat si transfer fisiere intre prieteni).

La internet traficul aditional nu va fi tarifat, dar viteza de transfer scadea la 32 kb/s, 128 kb/s sau 256 kb/s, in functie de abonamentul de Internet Nelimitat ( XS, S, M, L, XL, XXL) pana la trecerea in luna urmatoare, cand revine la normal ( in limita traficului alocat abonamentului, respectiv 0,7 GB, 4GB, 6GB, 12 GB, 25 GB, 100 GB, cu preturi intre 6 euro si 30 euro ).

In oferta apare si tableta Samsung Galaxy Tab 4 T335, cu ecran de 8 inch, la pretul de 129 lei, cu abonament Internet T ( 3 GB de trafic cu viteza standard), precum si telefonul Samsung Galaxy Trend Lite.

De asemenea, poate fi achizitionat trafic de internet suplimentar, la viteza standard a abonamentului.

Dintre abonamentele de voce, mentionam Nelimitat S, Nelimitat Date M, Nelimitat Voce M, Nelimitat L Promo, Nelimitat XL, Nelimitat XXL, cu preturi intre 9,95 euro si 49,95 euro.

De asemenea, clientii pot opta pentru Voce S ( 34 lei ), Voce M (48 lei ), Voce L ( 58 lei ).

In privinta televiziunii "clasice" prin satelit ( DTH ) si interactiva Telekom Tv, oferta este oarecum comuna:

Televiziune S - 31 lei ( 61 canale pe satelit, 81 canale pe digital ): Conform ofertei ( neverificat practic), fata de Romtelekom Tv interactiv, pe satelit lipsesc National 24 Plus, 6 TV, Bloomberg, TV City, CCTV News, Travel Mix, Hit Music Channel, Inedit TV, Kiss Tv, Mooz Dance HD. Music 1. Mynele Tv, UTV, DW, France 24, Alfa Omega TV, Credo Tv, Speranta Tv, dar exista in plus pe satelit Mooz Hits.

Televiziune M - 42 lei ( 79 canale pe satelit, 104 canale pe digital ): Conform ofertei ( neverificat practic), fata de Romtelekom Tv interactiv, pe satelit lipsesc in plus Acasa HD, Bollywood Tv, Bollywood Classic, National Geographic Wild, Mooz Hits, Mooz HD, UTV HD,d ar este pe satelit in plus Kiis TV

Televiziune L - 59 lei ( 105 canale pe satelit, 126 canale pe digital ): Conform ofertei ( neverificat practic), fata de Romtelekom Interactiv ar lipsi Discovery ID, dar ar fi in plus canale precum Kool Tv, M1 , M2 etc

Pachetele de televiziune sunt HD ( 12 lei ), EXTRA LIGA 1 ( 9,5 lei ), MAXPACK ( 28 lei ), HBO ( 10 lei ), MIDNIGHT ( 6 lei ), VIASAT ( 2 lei ), HUNGARIAN ( 6 lei ).

Receiverele se ofera in chirie sau pentru achizitie, in numar de maxim 4 bucati / abonament:

- receiver SD - chirie 8 lei/luna sau 221 lei achizitionat / bucata
- receiver HD fara functie e inregistrare  - chirie 12 lei/luna sau 356 lei achizitionat / bucata
- receiver HD cu functie e inregistrare  - chirie 21 lei/luna sau 671 lei achizitionat / bucata

Antena de satelit si LNB-ul se ofera in custodie gratuit.

Ca pachete Triple Play sunt de mentionat cel la 109 lei ( televiziune L, internet L, telefonie L ), cel de 93 lei ( televiziune M, internet M, telefonie M ), cel de 87 lei  ( televiziune S, internet L, telefonie S ) si cel de 79 lei ( televiziune L, internet L, telefonie M ).

La aceste oferte triple play se poate achizitiona optional si tableta metionata mai sus, in 24 rate a 25 lei.

Alte oferte, preturi si detalii găsiti in imagini. Oricum, oferta este destul de complexă, o veti gasi completa si exact pe websiteul telekom.ro, dupa ce va fi lansat.

Logo-ul oficial va "T", iar sloganul "Life is for sharing" a fost tradus in limba română ca "Experiențe Impreună".

Procesul de rebranding va fi marcată de evenimente interactive ce au loc în București, Cluj și Iași, precum și un eveniment special la Berlin.

Comentand cu privire la rebranding, Claudia Nemat, membru al consiliului Deutsche Telekom, a declarat: "Adăugarea României pe harta Magenta este un pas firesc in evolutia acoperirii Deutsche Telekom in Europa. Acesta pas este în concordanță cu strategia noastră de a oferi cea mai bună experiență clienților. Fiind furnizor de telecomunicații lider în Europa, aducem experienta și capacitatea noastră pe piața românească. Ne-am angajat puternic in proiectul Telekom România, care va avea o contribuție semnificativă in societatea românească".

UPDATE 13 septembrie 2014: Websiteul telekom.ro a afisat in sfarsit noile oferte. Va invitam sa le accesati pe siteul oficial, fiindca acolo vor fi updatate de catre Telekom Romania si sa le ignorati pe cele mentionate mai sus, care pot sa devina in timp neactualizate.


38 de comentarii despre subiectul „Noile oferte ale Telekom România”:
Anonim

pt dth nu vad eu sau nu este nici o oferta...??

Anonim

Pai cred ca e aia cu televiziune.... Acum sunt comune probabil. cine stie...

Anonim

Ba da, tocmai ca acum asocierea e mai puternica, se pune accent pe servicii integrate fix-mobil.

Anonim

Din moment ce prețurile încep de la 10€ mă lasă rece cu magenta lor cu tot. La operatorul albastru am complet nelimitat la 5€ așa că oferta magenta e fix pix.

Anonim

vine rds cu oferte low cost.si toata lumea este multumita.au preturi mari.

Anonim

Mi se par foarte interesante ofertele. Oare trebuie sa trecem la ele sau le pastram pe cele actuale? Eu am gasit o oferta medie mai buna decat ce am eu acum.

Anonim

sunt praf, aslti care au venit sa se imbogateasca in romanica

Anonim

Oferta nu e spectaculoasa de loc m-am asteptat sa fie Wow la telefonie si internet tot Rds ramane Rege poate daca au pachete tv mai interesanta fata de ceilelalti operatori dar ma indoiesc...In Concluzie: RDS (telefonie mobila/fix, internet) 5 stele
NextGen/UPC Cablu/ dth tv 4 stele
RDS cablu tv/dth 3 stele
UPC telefon fix/ internet 2 stele

matthew

RDS telefonie mobilă 5 stele? Păi wifiul meu de acasă are măcar 4 stele atunci, când de pe mobilul RDS sun de 5 ori ca să prind linie.

Anonim

Baiatul vorbea ca raport/calitate/pret in Romania intre operatori locali :)

Anonim

RDS e praștie cu oferta lor de 5 euro ceai dacă e nelimitat cât timp suportul tehnic e praf. Prefer sa plătesc mai mult și sa am calitate. Și la net acel pppoe care moare când are chef...

BOGDAN

Spui numai abureli. Sunt abonat la RCS de 3 ani , folosesc internetul intensiv zilnic si nu a picat in total in 3 ani decat maxim 2 ore, vreo 3 pene in total , prin pppoe. Ori nu esti abonat RCS si inventezi, ori ai nimerit intr-o zona proasta, ori esti postac de la concurenta.

Si ce legatura are ce spui tu si ALTII. despre RCS, cu ofertele noului Telekom, ca nu pricep offtopicul ? Ori nu rezistati pana nu comentati oftopic, denigrator, plini de venin, interes si rautate, despre altii ? Gen barfa de la sate, despre ce se intampla in curtea vecinului ? Eu zic sa lasati prostiile unii si sa mai evoluati putin, ca omenirea a depasit de mult Evul Mediu.

Anonim

Vedeti ofertele Nexinter sunt foarte multumit au chiar internet nelimitat fara restricti si au si viteza 4G,
Alte compani se mai straduiesc sa aiba 4G in orase mari eu pe cand acolo la tara am internet nelimitat fara sa fiu taxat sau limitat sau incetinit.
www.nexinter.ro

Anonim

Vodafone si Orange abia asteapta sa creasca Telekom preturile. Ei mereu au scazut ca sa nu piarda teren. O sa vedeti ca dupa o saptamana dupa ce se lanseaza Telekom, atat Vodafone cat si Orange vor avea si ei alte oferte. Asa a fost mereu de cand a aparut Cosmote pe piata. Ei dictau preturile si ofertele, restul se aliniau.
p.s: RDS nu e retea! RDS e o teapa nationala. Daca si dupa zecile de mii de reclamatii lumea inca mai pune botu' la nelimitatul lor de 5 euro/luna inseamna ca sunteti naivi rau.

cornel

Anonim 12 septembrie 2014, 16:42, de ce crezi ca intereseaza pe cineva un spam cu o oferta locala din localitatea Carei ??

Anonim

Cornele spamul de care vorbeai este din localitatea Carei dar macar are acoperire pe tara cu internet 4 G si eu te linistesc stau langa Cluj si chiar are acoperire si este adevarat cele din reclamele spam

cornel

Acoperire pe tara ??? Sau la tara ??? Pai de cand au luat ei licenta pe tara ? :-))) N-am auzit sa aiba o astfel de licenta. O fi vreun operator national ascuns.... :-))) Eu la Ghindeni, in Dolj am acoperire de la firma aia de nu am auzit de ea ? Sau nu e adevarat spamul ca au aia acoperire nationala ? :-)))))

Anonim

Eu am vrut sa ma abonez la Romtelecom si mi s-a spus ca imi vor trimite acasa echipa de instalare.Am asteptat dupa care m-am lasat pagubas.Fiind abonat RCS RDS am crezut ca imi voi lua decodorul,cartela si mi le pot instala eu.Am impresia ca cei de la Focus sat au preturi bunicele,oferta variata si te lasa sa alegi daca vrei echipa de instalare sau te descurci singur

Anonim

scumpi.foarte scumpi!la altii e mult mai bine!deci nu totul e roz!sa fiti iubiti!

Denis

Abonamentul de 8,8 euro l-au făcut 9,9 euro. Abonamentul de 15 euro este 14,95 euro. Asta se cheamă ofertă?

Anonim

Pe astia scrie faliment.

Anonim

Oferte tari frate! Te uiti si pleci.

Anonim

De tata, daca suntem fraieri si. Baietii stiu sa vinda tot ce avem in tara. Sa ma scuteasca cu promisiunile lor. Grecii ne-au cumparat Romtelecomul, ne-au dat afara angajatii, si-au luat banii si ne-au dat pe mana americanilor, care au continuat restructurarile la Romtelecom; in schimb au angajat pustani si pustoaice, la un salariu pe care nu il merita pentru ceea ce fac( conving cetatenii de la tara sa -si instaleze internet) si li s-au dat masini de serviciu aproape personale, in sensul ca "domnii" noi angajati(care se cred Directori), fac naveta cu masina de serviciu. (Mai rau ca la Guvern; nici ei nu au toti masini cu care sa plece si sa vina la serviciu) Acum suntem pe mana nemtilor care au schimbat parcul auto, ca de, masinile nu mai corespund dupa 5 ani. La ce sa ne asteptam? La internet cu viteze "cosmice". Aiurea. Despre abonamentele oferite nici nu vreau sa mai discut. Pacaleste tinerii care sunt naivi si raman incantati de faptul ca le raspunde "mandra" repede pe net. In rest un om care foloseste netul in scopuri inteligente si benefice, va spun eu ca tot nu o sa aibe viteza optima. In plus pentru ce imi dai tu 100 si, de canale ( din care cu timpul, parca vad ca vor fi nemtesti majoritatea), cind un om normal care are serviciu si alte treburi de facut, nu are timp sa le urmareasca. (Departe de gadul de a se limita numarul lor.) Dar nu vad un argument de reclama, de genul: vai cate canale Tv aveti de la noi. Si discutia ar putea continua. Parerea mea este ca ai nostrii ne-au vandut din nou. Noi romanii nu mai suntem in stare sa facem nimic, noroc cu altii mai destepti?

Anonim

asa e,pe partea de net sunt VARZA .cine mai schimba acun TOATA infrastructura din tara ,centrale vechi etc.

Anonim

Stati linistiti, n-au integrat ofertele de fix si mobil pentru servicii mai bune si ieftine. Asa "folosesc"profiturile mari din telefonia mobila pentru achizitii de servicii si produse inutile si exorbitante, facute exclusiv de la firme straine (cheltuieli care in zona mobila erau mai greu de justificat): asistenta de la fime de consultanta, pachete de soft, consolidare cladiri nefolosite, etc., totul, totul numai de la firme straine.

Astfel scot imensul profit din tara, fara a mai plati impozite statului roman, care mai detine ceva procente din romtelecom dar nu si din cosmote. Obligatiile legale cerute de autoritatea nationala de reglementare in telecomunicatii (ANC) se reduc sau dispar de vreme ce ele se aplicau pentru operatori de fix sau de mobil dar nu si pentru operatori de fix+mobil.

Un fost director ANC demis pe motive politice a scos si el aceste lucruri in atentia mass-mediei acum vreo 2 ani, dar s-au uitat.

Anonim

Lista Satelitilor folositi de catre Telekom

Astra 19,2° Ost
Eutelsat Hot Bird 13° Ost
Astra 23,5° Ost
Astra 28,2° Ost
Türksat 42° Ost
Eutelsat 16° Ost
Eutelsat 9° Ost
Thor/Intelsat 0,8° West
Astra 4,8° Ost
Eutelsat 5° West
Hispasat 30° West
Hellas Sat 39° Ost
Astra 31,5° Ost
Eutelsat 10° Ost

Pentru cunoscatori as avea o intrebare pe care satelit sunt cele mai multe canale netraduse ?

Cosmin

Anonim, tu au habar despre ce vorbesti ? Telekom Romania, fostul Romtelecom DTH, mai pentru necunoscatori fostul Dolce Tv, foloseste doar satelitul Hellas Sat 2 de la 39° est.

Cel mai mare interes in canale necodate il prezinta Astra 19,2 grade est. Sunt in special canale germane, dar de calitate pentru niste canale la liber.

Multe canele necodate, dar pentru care ai nevoi de antena mai mare, sunt pe Astra 28,2 Est, in special de muzica si indiene. Mai sunt multe si pe Hotbird 13 est, dar abureli, mai mult arabe.

Sa revenim la subiect, la ofertele Telekom Romania.

Anonim

Ma asteptam la ceva schimbari in grila de programe tv.Dar se pare ca este "Aceeasi Marie dar cu o alta palarie".Aste este ramane de vazut ce va fi.

Anonim

Foarte interesante ofertele, foarte frumos rebrandingul ! Cui nu ii convine, sa se muta la altii ! Bravos Telekom Romania ! Succes !

Anonim

,,oferta,, telekom romania,o gluma proasta pt prosti. traiasca rcs!

Anonim

Oferta este foarte buna, dar nu e pentru oameni necivilizati, care vorbesc urat, asa ca tine.

Anonim

noi am ajuns sa fim niste prosti. ne jupoaie astia cum vor, dar asta e daca ne-au vazut punctul slab

Anonim

noile abonamente si extraoptiuni telekom sunt o gluma proasta, foarte proasta. pe Cosmote erau aprox.4,5 milioane de cartele active...sunt curios cate or sa mai ramana peste 6 luni...

Anonim

cat despre ce ofera telekom in plus la abonamente...minute si sms uri in afara tarii...cati abonati le folosesc? 10 procente, poate? ei stiu foarte bine ce fac...ne taxeaza pt ceva ce nu folosim...bataie de joc. solutia este sa migreze cat mai multi spre alte companii, indiferent care ar fi ele, daca nu, telekom o sa ne mulga la fel cum ne sug austriecii petrolul

Anonim

Foarte buna oferta, restul sunt comentarii interesate de la concurenta.

Anonim

Slaba oferta. Ma asteptam la mai mult. Dar la pomul laudat sa nu te duci cu sacul.

Anonim

Credeai ca e Bradul de Craciun cu cadouri gratis sub el ? Mie mi se pare OK oferta.

Anonim

Daca ti se pare Ok, ia de incheie...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile