joi, 25 septembrie 2014

Orange TV are peste 110000 abonați

DTH-ul Orange Tv Romania ( serviciul de televiziune cu plata prin satelit) are peste 110000 abonaţi, a declarat pentru Ziarul Financiar directorul general al operatorului amintit, Jean Francois Fallacher, la evenimentul International Digital Forum 2014. Orange nu precizase niciodata până acum numărul de abonati ai DTH-ul său, dedicat țării noastre.

De asemenea, Fallacher a mai arătat ca 60% dintre abonati vizioneaza serviciile de televiziune online Orange Tv pe smartphone-uri, 30% pe tablete, iar restul de 10% pe calculatoare sau laptopuri.

Alte anunturi interesante ale lui Jean Francois Fallacher:
- în curând utilizatorii Orange TV vor putea viziona seriale americane precum “Grey’s Anatomy” sau “Agents of the S.H.I.E.L.D.”
- În luna septembrie, 50% din vânzările companiei au fost reprezentate de vânzările de smartphone-uri. Unu din doi români care îşi reînnoiesc un abonament sau îşi fac un abonament nou, aleg să cumpere şi un smartphone.
- Orange nu va participa la licitaţia care va fi organizată de ANCOM pentru noi licenţe de televiziune digitală.

“Cred că transferul la televiziunea digitală este o veste bună pentru România. Aşa cum am mai spus, trecem printr-o revoluţie digitală, iar această schimbare va reprezenta o oportunitate atât pentru români, cât şi pentru compania noastră”, a completat Fallacher.


17 comentarii despre subiectul „Orange TV are peste 110000 abonați”:
Anonim

Propagandă ieftină.
Eu am fost abonat Orange şi m-am convins de ei.

Anonim

Aici e vorba despre Orange Tv. Ai avut tu Orange Tv ? Eu am si au super imagine, au o gramada de canale HD la DTH.

Anonim

Ceva nu e foarte clar... din cei 110000 abonați la televiziunea prin satelit (DTH), 60% se uită online la programele TV pe smartphone, 30% pe tablete, iar restul până la 100% pe PC? Și la clasicul televizor cine se mai uita, dacă tot și-au pus antena pe casă? Sau pe lângă televizoare, absolut toți abonații mai folosesc fie un smartphone, fie un laptop pentru a se uita online la posturile TV? Ce se știu lăuda...

Anonim

pt anonim 11:19:
toti abonatii Orange TV au acces si la Orange TV Go care se poate accesa si de pe online. pe linga televizoare clientii(cel mai mult copii acestora) se uita p e telefoane, tablete si PC. Ca si cifre poate fi adevarat din moment ce se promoveaza foarte intens in magazine de catre operatori ca are acces si asa, uni au doar TV doar la un televizor legat iar cineva isi face cont pe tvgo si se uita de pe o tableta calculator sau smartphone ;)))

Anonim

În concluzie, absolut toți abonații (100%) la DTH Orange, nu doar ca au acces la TV online dar chiar și au activată/folosesc această opțiune? Care culmea, nu e gratuita, costa niște bani în plus (doar primele 3 luni sunt gratuite sau la pachet cu telefonie și internet).

Anonim

Eu cred ca unii faceți zgomot inutil. Orange the Best!

Anonim

Nu stiu de ce unii dau cu vorba fara sa aiba o informatie corecta. Orange tv go este gratuit pentru toti cei care au abonament tv orange sau abonamente de voce tip Pantera. Orange tvgo este cu plata doar pentru cei care nu au tv si vor acest serviciu pe device-uri.
La calitate OrangeTv depaseste cu multi ceilalti provideri din Romania. Ma refer aici la calitatea tehnica (imagine, sunet, epg). Providerii ca Dolce, Digi, Focus inghesuie multe canale pe banda disponibila, astfel calitatea lasa mult de dorit. Unele canale, sd, sunt imposibil de urmarit au o imagine atat de slaba. (Dar arata bine pe hartie ca e in oferta). Cunoscatorii stiu de exemplu ca un canal SD de pe Astra 19.2 are de multe ori calitate superioara fata de un canal HD de la noi.
Problema la Orange tv e la grila. Desi are pret pentru buzunar de bucurestean lipsesc programele HBO, Cinemax, Fox.
Cu ce se lauda seful orange, ca au 110.000 abonati se datoreaza faptului ca se vinde "pe ascuns". Cei mai multi din acesti oameni nu ar fi optat pentru acest serviciu insa li s-a vandut cu "e gratuit" (desi nu e, doar cateva luni sunt..), daca va luati un smartphone primiti tv pe el, doar asa merge etc. Altfel fara o oferta competitiva nu ai cum sa convingi oamenii sa schimbe un provider cu care s-au obisnuit, iar Orange Nu are o oferta competitiva pentru cei mai multi. Majoritatea nu schimba de dragul unor argumente legate de calitatea imaginii de exemplu.

Anonim

De unde ai venit ?Esti de la concurenta ?
Hai sa spun cum sta treaba cu Orange tv,pentru ca instalez pentru ei inca de la infiintare.La oficial in shop local HD este 5 euro abonament+1,5 euro chirie cu Liga I inclusa in pachet.
La caravana Orange preturile incep de la 2,5 euro+1,5 euro chirie pentru pachetul minim in primul an si intreg in al doilea.
Clientii Orange voce primesc 6 luni gratuite in primul an de abonament si 6 luni intr-al doilea(contracte numai in shop).Astfel daca optezi pentru un abonament world de 9,5 euro(chirie inclusa),platesti 12 luni din 24 luni.Adica un cost de aprox 5 euro lunar.
Ai gasit ceva mai ieftin la DTH ?
Spune-ne si noua,dar cu argumente !
Telekom are aprox 46 ron pentru pachetul minim ce include liga sau cca 39 ron fara liga.
Focus Sat are 27 ron sau 39 ron cu liga inclusa.
Digi ......sunt aproape de faliment cu divizia lor DTH,deci nu mai intra in discutie.
Am Orange tv in casa,am inca 4 sateliti cuplati la stb si crede-ma ca momentan sunt cei mai buni,cele mai multe HD-uri din Romania !Asa poraste cum sunt hd-urile Orange sunt cele mai multe !Pana sa ajunga ceilalti sa difuzeze 40 de programe HD vor mai trece 10 ani.
HBO este o mizerie.Il am gratis de la alt provider.4 premiere pe luna,in trei luni de vizionare ,vezi tot ce se difuzeaza pe acest canal.

Anonim

Doar la formula 1 sau sport de calitate sa nu vrei sa te uiti..

Anonim

Confirm ce spune colegul instalator. Ba, mai mult, au in rural chiar pachete integrate de net si tv pe la 15 euro, fara chirie la primul receptor. Nu uitati ca sunt singurul DTH care are compresia mpeg4, deci folosesc numai receptoare HD. Sigur ca este loc de o imbunatatire a grilei, dar, una peste alta, concurenta este cu mult mai slaba. Se intelege din ce zice seful lor, ca vor veni in curand si cu alte canale. Problema este ca nu au pachet HBO ( dar va veni si ala inevitabil), iar softul receptorului este prea restrictiv. O sa vedem ce mai urmeaza. La preturi, daca le combini serviciile, sunt cei mai buni.

Anonim

Orange tv go este gratuita pentru toti abonatii la tv.

Anonim

De unde au facut ei atitia abonati in 1 an si 3 luni? Este o pacaleala si o minciuna una spune la semnarea contractului si alta e pe factura la plata .Si apropo cu atatea canale HD.la noi in Romania este exact ca in bancul cu'" Bula''la scoala cand il intreaba ce lipsuri are acasa el zice nimic ca a venit tata beat aseara si a facut nevoile in mijlocul casei si Mama a zis ""ASTA NE MAI LIPSEA CA IN REST LE AVEM PE TOATE!'"Asa si noi cu HDurile de la Orangi TV.Su-nt Instalator si spun in cunostinta de cauza.

Anonim

Daca esti instalator, ai impresia ca esti in cunostiinta de cauza si cunosti situatia la nivel national ?
Si daca ai fi instalator la Orange Tv, nu ai stii ca se numeste Orange Tv si nu "Orangi Tv"? Pfffff.....

Anonim

SI in plus cand tara e pe marginea prapastiei noi nu mai putem de HDurii si nu alt ceva

Anonim

Mi se pare hilar sa comentati cand habar nu aveti de realitate.Intr-adevar tara este pe marginea prapastiei,dar trebuie sa stiti ca oricat de sarac ar fi romanul ,la tv se uita si alege preturile cele mai mici.Daca maine iese un provider,ce va lansa un pachet cu 25 de programe la 15 ron,intr-un an face 200.000 de abonati !Tinta DTH este mediul rural si mai putin urban !

Anonim

Oare? Pai exista Freesat cu 25 programe si 9 lei pe luna, de ce nu are 200.000 abonati ?

Anonim

De mai bine de 3 luni Orange tvgo se vede execrabil pe internet...Am facut nenumarate sesizari si nimic..

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile