miercuri, 3 septembrie 2014

Prețul Digi Mobil Optim Nelimitat scade la 4 euro / lună, dacă optezi pentru două abonamente și esti client Digi TV sau cablu TV RCS-RDS, precum si la Digi Net

Începând de astăzi 03 septembrie, preţul abonamentului Digi Mobil Optim Nelimitat de la RCS RDS scade de la 5 euro la 4 euro/lună (TVA inclus), cu anumite condiții.

Reducerea pretului de la 5 euro la 4 euro/lună (TVA inclus) este aplicabil[ tuturor clienţilor persoane fizice care optează pentru cel puţin două abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat şi sunt clienţi la serviciile de internet Digi Net şi televiziune Digi TV Cablu sau Satelit.

Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS, a precizat: “Prin acestă reducere de preţ dorim să îi încurajăm pe clienţii noştri să comunice nelimitat cu membrii familiei şi cu prietenii, la cele mai accesibile preţuri. De asemenea, continuăm să ne răsplătim abonaţii pentru loialitatea şi încrederea pe care o arată, aşa cum am făcut-o întotdeaua prin diverse iniţiative, de la creşterea gratuită a vitezelor la internet, la extinderea grilei de canale TV sau prin conţinut variat, exclusiv şi de calitate”.

Abonaţii RCS & RDS la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care achiziţionează doar un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, plătesc 7 euro/lună (TVA inclus), iar la încheierea celui de-al doilea abonament Digi Mobil, vor achita doar 5 euro/lună (TVA inclus) pentru fiecare abonament în parte.

Persoanele care încheie un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat şi nu sunt clienţi la serviciile de internet fix sau televiziune, plătesc un tarif de 10 euro/lună (TVA inclus) şi 7 euro/lună, (TVA inclus) dacă achiziţionează două abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat.

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în unele reţele internaţionale, internet mobil nelimitat în reţeaua proprie, primii 5 GB trafic fără limitare de viteză, cu viteză de acces de până la 21,6 Mbps şi 100 MB/lună pentru date în roaming naţional, pe care clienţii îi pot utiliza gratuit până la 30 septembrie 2014.

Abonaţii existenţi care întrunesc condiţiile enumerate mai sus, vor beneficia automat de această scădere începând cu data de 1 octombrie 2014, fără a fi necesar un demers din partea lor.

Mai mult, RCS & RDS oferă persoanelor care încheie contract pe 24 de luni pentru abonamentul Digi Mobil Complet 3, posibilitatea de opta fără niciun cost pentru telefonul smart Allview A4 Duo sau pentru Nokia 208, iar pentru telefonul smart Allview A5 Duo/A5 Smiley doar 50 RON (TVA inclus), cu plata integrală.

Cu abonamentul Digi Mobil Complet 3, de numai 3 euro/lună, TVA inclus, clienţii beneficiază de 150 minute naţionale şi internaţionale incluse, convorbiri nelimitate către reţeaua Digi, mobil şi fix (Digi Mobil şi Digi Tel), internet mobil cu trafic nelimitat inclus şi viteze de până la 21,6 Mbps pentru traficul până la 3 GB şi 100 MB/lună pentru date în roaming national, pe care clienţii îi pot utiliza gratuit până la 30 septembrie 2014.

Serviciile Digi Mobil pot fi comandate în contul de client, ContulmeuDigi.ro, telefonic, la *777 şi în orice punct de prezenţă RCS & RDS sau apelând *111#.

UPDATE 23 noiembrie 2014: RCS-RDS a trimis o instiintare prin SMS catre abonati, in care precizeaza limitarea la 3000 minute international / lunar ( aproximativ 1 ora si jumatate pe zi ).
In SMS se prcizeaza ca daca nu este de acord cu modificarea, abonatul poate renunta in 30 zile la abonament, fara plata de despagubiri.


2 comentarii despre subiectul „Prețul Digi Mobil Optim Nelimitat scade la 4 euro / lună, dacă optezi pentru două abonamente și esti client Digi TV sau cablu TV RCS-RDS, precum si la Digi Net”:
Anonim

Iar in roaming vine limitat accesul destul de des.Se pare ca problema apare mai des in afara oraselor.Asadar beliti bine ochii inainte de a semna contract pe 1 sau 2 ani.Eu momentan nu stiu cum sa scap de ei.Am semnat ca fraierul pe un an de zile convins ca o sa mearga brici in roaming..
Repet e perfecta oferta cu conditia sa fii in aria de acoperire digi.

Anonim

vorbesti prostii, totul merge snur ... si poti renunta la contract cand vrea muschiuletzul matale, garantat!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile