miercuri, 10 septembrie 2014

Pe 13 septembrie 2014 are loc schimbarea denumirilor Romtelecom și Cosmote în Telekom România

Spectacolul "Aprinde magenta" va avea loc sâmbătă, 13 septembrie 2014 si va fi difuzat pe canalul ZU TV, intre orele 18:00 - 23:00, dupa cum este afisat in programul de pe websiteul respectivei televiziuni, precum si pe port.ro.

Există totusi un semn de intrebare, din cauza că anterior Romtelecom mentionase pe pagina sa de Facebook că "puteți urmări show-urile live pe pagina noastră de Facebook, dar și pe ZUTV", apoi mesajul a fost modificat astfel: "Show-urile vor fi live numai pentru cei aflați în orașele respective".

Transmisia, daca va fi efectuata de catre Zu Tv, ar trebui sa fie simultana din Bucureşti ( Piaţa George Enescu ), Cluj ( Piaţa Unirii ) si Iași ( Esplanada Palatul Culturii). 

Si in Berlin ( Umspannwerk Kreuzberg ) va fi sustinut un spectacol.

In Bucuresti vor concerta Inna, Loredana, Smiley, Vunk, Antonia si Alex Velea.

In Cluj vor sustine recitaluri Jukebox, Anna Lesko, Horia Brenciu.

La Iasi vor canta LalaBand, Connect-R, 3SudEst, iar la Berlin vor concerta E.M.I.L., Paula Seling & OVI și Miss Platnum.

Concertele sunt interactive: puteți participa la acestea de la distanță, prin intermediul aplicației HAI! ( detalii AICI ).

Magenta este culoarea de brand a noii identitati sub care vor comunica Romtelecom si Cosmote, ca viitor Telekom Romania, Mai exact, va fi schimbata denumirea din Cosmote în Telekom Romania Mobile Communications, iar din Romtelecom în Telekom Romania Communications.

Intre timp, magazinele partenere si cele proprii ale Romtelecom si Cosmote isi schimba bannerele si panourile publicitare. Magazinele partenere vor avea in plus pe lânga sigla "T" de la Telekom si cuvantul explicativ "partener". De exemplu, in imaginea de mai jos se observa cum a fost realizata conversia unui magazin partener.

Romtelecom a precizat că procesul de rebranding este supravegheat îndeaproape de reprezentanți ai Deutsche Telekom. Incepand de duminica, magazinele care vor fi reamenajate isi vor deschide usile sub noul brand. Din cauza acestui proces, foarte multe magazine Romtelecom si Cosmote vor fi închise sâmbătă.

În ceea ce privește bugetele alocate rebrandingului, Romtelecom a precizat că nu le poate comenta.

Intrebat daca rebrandingul reprezinta motiv de rezilere a contractelor, Romtelecom a explicat: "Modificarea denumirii juridice a companiilor si a datelor de contact nu reprezinta o modificare unilaterala a contractului de natura sa schimbe in vreun fel tarifele sau beneficiile contractate de catre clienti. Prin urmare, o solicitare de reziliere fara penalitati sau despagubiri din cauza schimbarii numelui furnizorului este neintemeiată."

Romtelecom si Cosmote au schimbat adresele paginilor de Facebook ( detalii AICI ), precum si avatarul folosit in relatia cu clientii pe respectivele pagini, noua reprezentare grafica fiind sigla Telekom ( text alb pe fundal magenta).

UPDATE 11 septembrie 2014, ora 14:00: După unele zvonuri, transmisia spectacolelor pe ZU TV s-ar fi anulat.

UPDATE 11 septembrie 2014, ora 17:00: Transmisia a fost eliminata de pe programul afisat pe websiteul ZUTV.ro. Asadar, se confirma ca a fost contramandata difuzarea acestui eveniment prin Zu Tv.

UPDATE 12 septembrie 2014, ora 13:00:  Noile oferte Telekom Romania le gasiti AICI.


Un comentariu despre subiectul „Pe 13 septembrie 2014 are loc schimbarea denumirilor Romtelecom și Cosmote în Telekom România”:
Anonim

Am trecut azi noapte prin Bucuresti pe la 4 dimineata. Erau aprinse toate patratele alea pe Magheru... era extraordinar de frumos. Am crezut ca anul asta Craciunul vine mai devreme... ;)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile