sâmbătă, 27 septembrie 2014

Telefoane TRIPLE-SIM ( 3 SIM ) și QUAD-SIM ( 4 SIM )

Întrucât din anul 2012 au început sa fie lansate telefoane TRIPLE-SIM, iar din anul 2013 chiar si telefoane QUAD-SIM ( doua modele de la LG ), care permit introducerea si utilizarea a trei si respectiv patru cartele, am decis sa deschidem acest subiect, in care sa purtam discutii despre aceste telefoane ( inclusiv, din experienta celor care le-au achizitionat, care si cum permit stand-by activ Triple SIM si Quad SIM si pe câte dintre cartele, pe care dintre SIM-uri functioneaza 2G, 3G sau 4G ) si să întocmim si actualizăm o lista cu modelele care oferă aceste posibilități.



Telefoane Triple SIM


Motorola MOTOKEY 3-CHIP EX117 ( Mini-SIM )


Parla Spriz P430 (mini-SIM)


Acer Liquid E700 (micro-SIM)


Yezz Ritmo 3 TV YZ433 (Mini-SIM)


Philips X2300 (mini-SIM)


Parla Mist P330 (mini-SIM)


LG L40 Dual D170 ( optional exista acel model si cu triple SIM )


Plum Genius (mini-SIM)


Yezz Fashion F10 (mini-SIM)


Samsung Galaxy Star Trios S5283 (mini-SIM)


Icemobile Storm (mini-SIM)


NIU LIV 10 (Mini-SIM)


LG A290 ( mini-SIM, triple stand-by)


BLU Brooklyn Q333W (mini-SIM)


LG Tri Chip C333 ( mini-SIM )


Parla Zum Bianco P130 (mini-SIM)


Parla Gala P730 (mini-SIM)


LG Optimus L4 II Tri E470


Yezz Classic C30 (mini-SIM)


LG Optimus L1 II Tri E475


Parla Zum P130 (mini-SIM)




Telefoane QUAD SIM


LG A395 (mini-SIM)


LG C299 (mini-SIM)


13 comentarii despre subiectul „Telefoane TRIPLE-SIM ( 3 SIM ) și QUAD-SIM ( 4 SIM )”:
DAN

ce faci cu atatea SIM-uri intr-un telefon? atata timp cat toti operatorii au bagat extraoptiuni de n-ai cu cine sa vorbesti atatea minute. Incet da' sigur revine moda "caramizilor mobile"

Anonim

Ma gandesc ca daca au lansat atatea telefoane cu 3 si 4 SIM, exista piata de desfacere si persoane interesate.

Anonim

ce poate fi mai frumos decat sa stai la o masa la o terasa si-n dobitacia ta sa scoti 2 telefoane cat toata masa, unu Iphone6 si altu un quad sim =)), chiar ca snobizm

Anonim

nu vorbi asa
eu am nevoie de unul cu 3 cartele
sint taximetrist si trebuie sa am si pe vodafone si cosmote si orange ca nu prea suna lumea de pe o retea pe alta
asa e mai mare sansa sa ma sune mai multi din aceasi retea trebuie si trebuie umblu cu trei telefoane
intrebarea mea e care dintre ele o merge pe toate trei cartelele in acelasi timp
daca stie cineva

Taz

Da, la tine e cam necesar. Cumpara mai bine unul cu 4 cartele bagi si Digimobil sa ai tot tacamul :)

Anonim

Si mai sunt o gramada de persoane de la firme unde pot suna clientii, in plus uneori e necesar sa ai mai multe cartele de la mai multi operatori ca sa ai semnal macar de la unul. Sunt zone unde fie ai semnal de Vodafone fie de Orange fie de Telekom ori Digi, mai ales zone muntoase. Si este nevoie sa fii gasit la telefon de aceea trebuie sa ai sim-uri de la toate retelele. Roamingul intern inca nu e activ decat intre Digi si Vodafone mai precis in sensul in care Vodafone permite celor de la Digi sa intre pe reteaua lor. In rest degeaba ai semnal Orange daca tu ai sim de Digi de exemplu.
Exista totusi o piata buna pentru telefoane cu mai multe sim-uri. Plus ca poate cineva calatoreste des in strainatate inclusiv in tari non-ue si n-are chef de roaming la supra-pret. Blochezi roamingul la toate si in functie de tara in care te afli se activeaza cartela unde e semnal a tarii respective.
Asta asa la prima strigare... daca mai stau sa ma gandesc mai sunt o gramada de alte situatii in care e nevoie de mai multe cartele.

Anonim

N-am avut niciodata un telefon macar dual-sim. Cum e cand te suna simultan de pe ambele retele? Si cand suni alegi reteaua sau setezi una implicita pentru apeluri?
Sau cand vorbesti pe o retea si te suna de pe alta cum e?

Anonim

Cand vorbesti pe o retea si te suna pe alta, daca telefonul are stand-by activ, primesti un bip in apelul in care vorbesti, care te avertizeaza ca e apel pe cealalta cartela. Telefoane cu 3 - 4 sim nu am avut, dar par interesante.

Anonim

:)) la cate minute au extraoptunile astea cu sute si mii de minute nu mai pun abonamentele de bussiness trebuie sa n-ai tiglele pe casa sa-ti telefon cu minim dualsim =))

Anonim

E avantajul primirii de apeluri, te suna clientii in reteaua lor, nu e vorba sa ii suni tu pe ei. Mai degraba te suna cineva de pe Cosmote pe Cosmote decat de pe Cosmote pe Orange. E normal ce spune acel taximetrist si cu siguranta ii ajuta pe taximetristi astfel de telefoane. Probabil unii au doar cartele prepay, pe care nu le incarca decat o data pe an, sa nu se dezactiveze, si ei primesc apeluri pe ele, nu au nevoie de extraoptiuni scumpe sau abonamente de acelea cu mii de minute in orice retea. Au nevoie sa fie sunati in orice retea, nu sa sune ei pe altii.

Anonim

Si eu am doua cartele :orange si cosmote pentru a fi sunat de clienti.Ar fi ok un unul cu 3 simuri asa as lua si o cartela vodafon.
Digimobil au doar cei saraci pe care nu ai doresc ca si clienti .

Anonim

Pentru ultimul anonim: Digi mobil au persoanele inteligente, care nu sunt cocalari si nu isi iau abonamente scumpe desi sunt saraci in rest

Unknown

Eu sunt taximetrist deci am 3 simuri. Mai lucrez si in alta parte deci inca unul de serviciu, Si am si numar personal. Asa ca nu e snobism sa am 3 telefoane.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile