vineri, 26 septembrie 2014

TVR dorește să lanseze un servicu VOD, având ca bibliotecă video arhiva televiziunii

TVR dorește să lanseze un servicu VOD, având ca bibliotecă video arhiva proprie, dezvoltand astfel latura online a televiziunii publice , in vederea cresterii veniturilor.

In acest scop, va fi infiintat un departament de afaceri, care va oferi de asemenea televiziunilor nationale si o echipă mai mare pentru vânzarea publicității si a diverselor servicii.

Monetizarea arhivei va fi doar unul dintre sarcinile noii echipe de marketing si comunicare, aceasta ocupandu-se si de cresterea veniturilor din serviciile in care televiziunea publica poate oferi calitate, cum ar fi productia sau studiourile.

Proiectul arhivei VOD e posibil sa fie lansat prin intermediul actualei platforme tvrplus.ro, insa diferenta este ca va oferi continut de tip premium, care va fi accesat de doritori pe baza unei plăți.

Pentru ca arhiva VOD a TVR sa fie digitalizată si sa devina o realitate in mediul online, proiectul trebuie aprobat de Consiuliul de Administratie TVR si e necesar sa respecte programul de redresare economica si memorandumul Guvernului din 2012.


19 comentarii despre subiectul „TVR dorește să lanseze un servicu VOD, având ca bibliotecă video arhiva televiziunii”:
Anonim

o alta modalitate de a spala bani in TVR

Florescu

Sincer, eu m-am plictist de comentariile negativiste ale românilor. 99% din comentariile pe care le citesc oriunde pe internet sunt Gigă Contra. Oamenii nu sunt in stare decat sa critice, asta le-a fost implantat in minte in ultimii 10-20 de ani. Aproape toata lumea doar critica, iar cand cineva incearca sa faca ceva, sa realizeze un proiect si culmea, unul care ar putea aduce bani, incep acuzele si criticile. S-a ales praful de neamul românesc, creierele le-au fost deja spalate.

O arhiva VOD la cerere, din imensa arhiva TVR, ar putea oferi materiale video clasice la care nu ai acces niciunde altundeva si care ar avea o imensa importanta pentru cei care sunt pasionati si de altceva decat mizeria de cancan si avalansa emisiuni pentru inculti de la posturi private.

Arhiva TVR contine sute de mii de filmari pe care fac pariu ca generatia actuala si poate nici cei trecuti de 40 de ani nu le-au vazut si nu au de unde sa le obtina.

Eu doresc sa vad emisiuni care nu se gasesc in alta parte, scenete clasice de umor romanesc, emisiuni cu lumea de altadata, utile din punct de vedere documentar si istoric.

Anonim

Subscriu. e specific romanilor sa fie carcotasi. Nu se mai doreste sa moara capra vecinului, ci sa moara vecinul sa-i luam capra.

cornel

Da, sunt perfect de acord, meteahna romanului e sa critice si sa fie carcotasi.Un serviciu ca acesta VIDEO ON DEMAND exista la toate televiziunile mari din Europa si costa destul de mult.Probabil TVR va impune un cost modic, accesibil pe abonament, insa merita acest lucru,vorba celui mai de sus Florescu, nu gasesti oriunde o arhiva cu fimari din deceniile anterioare ale TVR. Asa si de LIGA I se discuta degeaba, mult si prost, si in occident televiziunile private au transmisii sportive cu plata unui abonament la canalele tv pe care le detin, mult mai scumpe decat ce imupne ca pret pachetul LOOK TV.De ce ne mira normalitatea, nimic nu e gratis in lumea asta,si internetul pe care intrati si va spuneti opiniile bune sau rele costa.

Anonim

Sunt o gramada de emisiuni istorice, interviuri cu personalitati care intre timp nu mai sunt, emisiuni culturale, etc. Eu zic ca initiativa e foarte buna. In schimb ar trebui sa plateasca tvr-ul doar cei care doresc sa se uite. Ca tot se trece la televiziune digitala...

Anonim

Florescu si Cornel ca sa ne comparam ca occidentul trebuie sa invatam ce-i aia calitatea. Posturile publice de afara nu spala bani cu porcarii dinastea ce face TVRul si daca te duci acolo si te uiti la ele "chiar ai ce sa vezi la ele". Nu e vorba de negativism, de carcoteala.. e aiurea sa ridici, sa relansezi o aberatie de TVR care a ramas cu emiusini si oameni din vremea lu' Ceasca. Spui in Parlamet ca n-ai bani, ceri marirea taxei tv si tu ce faci? relansezi noi posturi si platforme online in loc sa-ti faci curat in curtea ta

cristi7

Eu personal nu consider niciun post tv romanesc la nivelul TVR, cu exceptia Digi24, care e cam la acelasi nivel calitativ.

Ce alte canale tv romanesti iti plac tie, care ridica mult peste TVR la calitatea emisiunilor ? Astept exemplu de astfel de televiziuni romanesti, dar obligatoriu cu emisiunile aferente, care crezi tu ca sunt mai de calitate decat ale TVR. Doresc 5 emisiuni exemplificate pentru fiecare canal care crezi tu ca e mai tare decat TVR, macar sa le urmaresc si eu si sa nu ma mai uit la TVR.

claudia

Imi place emisiunea "TALK SOC " de pe NATIONAL 24 PLUS, "TONIK SHOW" de pe LOOK TV cu Bendea, "ROMANIA DE POVESTE" cu Sabin Gherman de pe LOOK TV, e bunicica si emisiunea "TEO SHOW" cu Teo Trandafir de pe KANAL D, "OPRITI TIMPUL" de pe NATIONAL TV cu Corina Chiriac.Cinci exemple CRISTI7.
Urmaresc DIGI 24 pe TELEKOM TV IPTV si recunosc ca este un post tv de stiri bun.

Anonim

Pai i-ai dat 5 exemple de pe diferite posturi. El te-a intrebat sa alegi un post tv care e mai bun decat TVR si sa dai 5 exemple de emisiuni de pe acel canal, nu de pe mai multe canale, ca sa dovedesti ca respectivul canal e mai bun ca TVR. Sunt de acord ca mai multe canale cumulate sunt mai bune ca TVR, dar un singur canal e mai bun ? Asta a vrut sa spuna.

cristi7

Exact asta am vrut sa spun. Uite 5 emisiuni pe care le urmaresc eu la TVR: Teleenciclopedia, Exclusiv în România, BiziDay, Romania turistica, Poveşti de istorie.
Fara sa mai vorbesc de documentare traduse de pe Euronews, ca nu sunt produse de TVR, desi sunt senzationale, dar nu le punem la calcul.
Astept si eu sa vad ce exemplu de televiziune dai, care are cel putin 5 emisiuni la calitatea celor pe care le-am enumerat mai sus.

Anonim

buey fratilor duceti-va generatia cu program tv de 3-4 ore la culcare :)) astea sunt emisiuni =)) lol muoama :-s

Anonim

exista o fata pe forum Claudia care prinde look tv :)

cristi7

Ba da, sunt cele mai bune emisiuni, insa doar pentru oameni cu educatie, adica pentru 1% din populatia Romaniei, si interzise celor cu deficiențe intelectuale. E greseala TVR ca nu specifica cu un text la inceputul emisiunii, ceva de genul "Cat face radical din 25 ?". Apoi, dupa 5 secunde, sa apara rezultatul, adica 5, cu un mesaj: "Daca nu ati stiut raspunsul, schimbati canalul. Emisiunea nu este recomandata pentru dvs". Sunt bune si intrebari de genul: "Ati cumparat vreodata vreun tablou pictat? Sau ati citit o carte in ultimii 5 ani ? "

Apropo, anonim, poate a fi surprins sa afli ca nu am decat 27 de ani, deci nu am prins nicio emisiune pe timpul dictaturii comuniste, eram prea mic sa inteleg ceva. Sper ca poti sa reusesti sa calculezi cati ani aveam la Revolutie.

Astept in continuare exemplul unui canal cu 5 emisiuni mai bune decat ale TVR.

Anonim

1% astia inteligentii nu vor sa plateasca ei abonamentul TVR si sa ne lase pe noi astia mai meltenii sa ne uitam la ce vrem????? e aceeasi chestie ca programele Discovery, faceau aia scandal ca i-au scos RCSul din grila cand aveau audienta 1-2% si la fel ca TVRul aveau pretentii sa fie retransmisi. Ce sa retransmiti? 1% audienta? Nu ms platiti voi abonamnetul uitati-va la ele si lasati-ne pe noi restul de 99% sa ne uitam la ce vrem. Corect?

cristi7

Deci se pare ca nu poti da exemplu de un canal cu 5 emisiuni mai bune decat ale TVR. Asta ma interesa, sa demonstrez ca TVR un canal cu emisiuni calitative, mai bune decat ale majoritatii, dar neapreciate de publicul larg, care este avid de incultura si scandal.
Legat de abonamentul radio-tv, nu cred ca aici e locul sa discutam. Oricum, discutia e deja offtopic, de fapt in stire fiind vorba despre un posibil viitor serviciu VOD, al carei plata va fi voluntara si va oferi acces la materiale video care se gasesc rar sau deloc in alta parte, cum zicea cineva mai sus.

Anonim

eu as plati abonament la acest vod ca sa vad toate editiile Teleenciclopedia de la inceputurile emisiunii si pana astazi !!

george

Unii cand aud de cultura la televizor sau de citit o carte fug ca dracu de tamaie. E drept asta necesita multi neuroni in plus si nu doresc asa ceva ca le dau dureri de cap si cititul le strica vederea.Uite ca Mircea Eliade( autorul romanului autobiographic "Romanul adolescentului miop") chiar avea miopie poate ceva ereditar, poate chiar de la prea mult studiu, dar nu s-a plans de asta si prin munca asitua este o valoare a nemului nostru.
Cei 99% de care sevorbea mai sus se feresc de carti si cultura prefer ceva ieftin si de duzina care nu le solicita intelectul prea multi, de aia Mircea Badea este apreciat de multi romani fiinda le vorbeste pe limba lor, la un nivel foarte jos.
Apropo Mircea Badea e un model pentru tineri, eu as spune un model negative.
Scuze daca cineva replica contra la acest mesaj, inseamna ca se numara printre cei 99% care urmaresc cu asiduitate "Un show pacatos".
Sa nu pierdeti nici o emisiune, va cresc circumvolutiunile.

Anonim

Sincer si eu as vrea sa vad Telenciclopedia de la prima emisie !

Anonim

intr-o era a internetului numai baba floarea din varfu dealului se mai uita la teleenciclopedia. TVR-ul dpdv economic este un post de televizune care ori trebuia inchis de mult, ori privatizat, legile economiei de piata spun clar ca statul nu poate interveni in falimentul unei institutii si c-am asa ceva a facut statul Roman din 89 incoace

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile