marți, 30 septembrie 2014

TVR negociază transmiterea de meciuri din Liga 1

TVR negociaza cu reprezentanţii Look TV pentru a transmite din retur cel putin un meci din Liga 1, a precizat producătorul general al TVR (Cristian Zgabercea ), citat de către Mediafax, la sedinta de astazi a CNA, ca raspuns al unei întrebări adresate de membrii Consiliului.

"Am încercat să facem un barter, să le oferim servicii de difuzare, pentru că ei au nevoie de servicii şi să ne permită să difuzăm măcar un meci. Din păcate, operatorul pay TV (UPC, n.r. Mediafax) cu care lucrează a refuzat (...) Cei de la Look TV sunt deschişi la discuţii şi sperăm ca măcar din retur (din primăvară, n.r.) să oferim publicului un meci. Dar vom oferi publicului rezumate de la toate partidele", a spus Cristian Zgabercea, care a mai precizat că, în prezent, TVR "a reuşit să ia tot ce înseamnă meciuri de calificare ale echipei României" şi încercă să ia şi drepturile de difuzare ale Cupei Mondiale de Rugby şi alte competiţii la care "este drapelul României prezent pe unul dintre catarge".

În cazul că o astfel de intelegere ar fi incheiată si întrucât canalele Televiziunii Române sunt in lista must-carry, meciurile selectate din Liga 1 ar fi difuzate la toti operatorii de cablu tv ( si bineinteles, si la cei DTH, principalele canale TVR fiind incluse in grilele acestora, chiar daca la acestia din urmă nu este aplicabil principiul must carry).


9 comentarii despre subiectul „TVR negociază transmiterea de meciuri din Liga 1”:
Anonim

Daca TVR da meciuri din liga 1 a doua zi dispare de pe DTH de la RCS mai mult ca sigur...dar nici o problema avem si alte optiuni din ianuarie...

Anonim

Cum ai dedus tu ca ar disparea TVR de pe Digi Tv, daca ar transmite meciuri din Liga 1, cand ar fi in avantajul RCS ? Ce DTH romanesc crezi tu ca si-ar permite sa nu mai transmita televiziunile nationale? Ce logica ilogica mai aveti unii...

Anonim

:)) prea tare stirea, cand v-am spus ca returul o sa fie moaca cui credeati ca o sa vanda look tv drepturile de retransmisie la o liga de r@h@t???? la UPC? la RDS?... la Romtelecoama pardon Telekom? ... NUU... LA TVR FALIMENT :)) =))

Anonim

Ce este tare ?
Este tare ca UPC a refuzat colaborarea cu TVR ?Este tare ca UPC controleaza Intel Sky Broadcasting?
Hmm.Liga nu va fi niciodata gratis ! S-au investit milioane de euro.Sa nu avem surpriza ca toti operatorii sa scumpeasca pachetul liga I din 2014 !

Anonim

S-au investit milioane in posturi TV si s-au inchis ce te face sa crezi ca nu poate da faliment si astia cu drepturile de autor? iar la ce audiente de record au falimentul e asigurat, acum incearca sa-i pacaleasca pe astia de a TVR macar sa-si scoata prima transa de bani :))

Anonim

Tvr nu negociaza, e doar un zvon neverificat. Liga 1 se poate urmari in continuare, la nivel extins, doar pe Upc si Rtc. Atat

Anonim

Tu nu stii sa citesti ? Ce zvon neverificat, cand a anuntat negocierile oficial producătorul general al TVR, Cristian Zgabercea ?

Anonim

cui se puteau vinde drepturile de televizare a unei ligi 1 de 2 lei decat la TVR FALIMENT :)). De aia este bine sa nu se privatizeze TVR-ul. Vrei sa faci o smenozeala in afaceri si nu-ti iese, simplu, faci afaceri cu statul roman, in cazul de fata TVR :)). Credeti ca daca era privatizat discuta TVRul sa retransmita meciurile atata timp cat stiu ca din start liga 1 e de tot rasul

Anonim

se mai poate urmari si pe Orange TV

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile