luni, 8 septembrie 2014

Vestul Sălbatic se află la nord de Bucureşti, împreună cu protagoniștii din noua Cronică a cârcotașilor

Prima TV a anunțat că echipa Cronicii a filmat promo-ul pentru noul sezon pe platourile unde s-a turnat si celebra peliculă „Cold Mountain”.

Asadar, Vestul Sălbatic se află la nord de Bucureşti: acolo s-a turnat „Cold Mountain”, acolo au filmat Cârcotaşii promo-ul pentru noul sezon care debutează pe 17 septembrie, la Prima TV.

Atmosfera unui oraşel din sălbăticia americană a fost recreată până la cele mai mici detalii. Bebeluşele şi-au adecvat costumaţia la perioada Goanei după Aur, iar colegii lor au primit arme şi instrumente, fiecare după cât de bun ţintaş sau virtuoz s-a dovedit a fi.

Pe cât de intense au fost filmările, pe atât de relaxante au fost pauzele. Hrubaru a furat un banjo pentru a poza în strămoşul rockerului de azi, iar Unguru’ Bulan a încercat să facă pe îmblânzitorul de cai, dar s-a ales doar cu un selfie. Momentul muzical a aparţinut trupei Jukebox, care a oferit un recital folosindu-se de pistoalele colegilor de platou.

Cârcotaşii au trecut şi prin momente care le-a pus rezistenţa la încercare. Puştiu’ a folosit un întreg tub cu spumă de ras pentru dublele pe care le-a tras, în timp ce Oana Paraschiv profita de pauze pentru a-şi scoate mâinile din apa rece în care spăla o cămaşă.


Un comentariu despre subiectul „Vestul Sălbatic se află la nord de Bucureşti, împreună cu protagoniștii din noua Cronică a cârcotașilor”:
Anonim

Buna,le doresc multa bafta in noul format dar imi pare foarte mult desi sunt fan de cei trei care nu mai sunt(sper sa se revina din nou ca probleme sunt pe toate partile si trebuie rezolvate fie ele deorce natura)sper ca pot sa mai raman fan si in lipsa lor dar eu cred ca in acesti trei ani dela castastrofa au tinut fani cat mai aprope posibil si nu au facut lipsa lui huidu pe sticla.va doresc cat mai multe transmisi dar misu,dezbracatu si mistretu nu uitati de emisiune cand ati facut pentru continuare emisiuni si incercati o metoda dea reveni in familia cronicii caci sigur lipsa se va simti deja,va pup, flutur.fluturas

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile