vineri, 26 septembrie 2014

Vodafone va oferi abonaților din Germania receivere 4K Ultra HD

Vodafone a dezvăluit viitorul receiver 4K Ultra HD, ce îl va oferi abonatilor săi din Germania.

Receiverul va avea denumirea de "Vodafone TV Center" și va fi destinat în primul rând clienților tv prin protocol IP ai Vodafone Germania. Insa receptorul poate procesa si reda nu doar televiziune prin protocol IP.

Prima mare surpriza o consituie intrarea twin-tuner pentru semnal de satelit, receiverul fiind de fapt conceput ca un dispozitiv hibrid, pentru receptie satelit și tv prin protocol IP. În interiorul receptorului produs de compania franceză Sagemcom funcționează un chipset de la Broadcom, care oferă suport pentru noul codec video HEVC, ce este folosit de o mare parte din transmisiile actuale și viitoare Ultra-HD. Noul receiver Vodafone poate receptiona si decoda astfel si semnal de satelit, putând sa fie utilizat pentru receptia prin satelit a canalelor Ultra HD, la rezolutie 3840 × 2160 pixeli.

A doua surpriză, dar mult mai mică, este reprezentată de diversele caracteristici ale receptorului Vodafone. Pe lângă deja clasicul conector HDMI si placa de retea Gigabit Ethernet, iesire S/PDIF și iesiri video ori audio analogice, receptorul are interfață standard USB 3.0 in partea din spate, pe lângă conectorul USB 2.0 plasat în partea din față, slot CI+ si slot pentru smartcard. Receptorul poate fi echipat cu un hard-disk de 2,5 inch, cu 500 GB de stocare.


5 comentarii despre subiectul „Vodafone va oferi abonaților din Germania receivere 4K Ultra HD”:
Anonim

oare ce ti-ai mai putea dori? :D

Anonim

Ce ti-ai mai putea dori? Peste maxim 5 ani un receptor 16k...

Anonim

Sau peste alti maxim 10 ani un receptor 32l.....

Anonim

Important e ca Vodafone va oferi in Germania asa ceva, cred ca e exclusivitate si la ei, nu stiu daca alt operator ofera asa ceva la ei si probabil ca si pe plan international nu sunt asa multi operatori ce dau la clienti receptoare 4K. Bravo lor !

Anonim

Germlania este o piata stabila pentru telecom.In RO(jungla DTH si CATV) unde migratia este la cote alarmante ,se vor oferi receptoare 4k ,cand nu le vor mai folosi nemtii.Romanii sunt invatati cu deseurile .Doar cumpara masini sh la greu din DE,ce mai conteaza niste receptoare....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile