luni, 13 octombrie 2014

FunBox 4K, viitorul canal Ultra HD al FilmBox Live

SPI International a anuntat ca are capacitatea de a livra continut Ultra HD pe dispozitivele de streaming IP compatibile, cum ar fi televizoarele smart 4K.

Tehnologia utilizată de companie va oferi abonaților acces VOD la conținut 4K, prin intermediul serviciului FilmBox Live, folosind internet în bandă largă sau chiar rețele de telefonie mobilă de mare viteza.

Potrivit lui Berk Uziyel, directorul executiv al Filmbox International, "noua tehnologie de streaming 4K, ce utilizeaza o lățime de bandă redusă, va oferi utilizatorilor de internet posibilitatea de a reda conținut 4K prin streaming, folosind conexiunea obisnuita de Internet".

"Suntem în prezent in discutii cu mai mulți producători de hardware importanti, care sunt dornici sa lanseze aplicația noastră pe dispozitivele lor", au mai precizat reprezentantii SPI International, care au mentionat că deja au obtinut pentru serviciul FilmBox Live o biblioteca de clipuri video filmate nativ in 4K si că deja pregătesc primul canal Ultra HD, denumit FunBox 4K.

"SPI International este una dintre putinele companii care ofera streaming 4K de calitate, disponibil pentru orice operator care il doreste si prin orice dispozitiv compatibil 4K", au mai precizat reprezentantii companiei.

UPDATE 3 septembrie 2015: Televiziunea Funbox 4K este deja in teste prin satelit. Detalii gasiti AICI. Dupa finalizarea testelor, in anul 2016, televiziunea va fi criptata.

UPDATE 29 octombrie 2016: Televiziunea Funbox 4K, difuzată prin satelitul Hotbird 13B de la 13 grade Est, a fost criptată temporar în data de 28 octombrie 2016, în sistemul Viaccess 5.0. Dar de a doua zi, din 29 octombrie 2016, este din nou necriptată. Probabil se fac teste de criptare a transmisiei.

UPDATE 30 ianuarie 2017: Televiziunea Funbox 4K, difuzată prin satelitul Hotbird 13B de la 13 grade Est, a fost criptată din nou.


Un comentariu despre subiectul „FunBox 4K, viitorul canal Ultra HD al FilmBox Live”:
Anonim

Super! Ce se mai poate spune? Era si timpul!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile