luni, 13 octombrie 2014

A+E Networks va lansa televiziunea H2 în România ?

A+E Networks lansează televiziunea H2 in alte țări, conform unui teaser care rulează de câteva zile pe actualul canal History.

H2 este prescurtarea denumirii canalului american History 2, deținut de A+E Networks si operat ca un joint-venture între Hearst Corporation și divizia Disney–ABC Television Group a The Walt Disney Company.

Canalul difuzeaza documentare istorice si de știință, precum și programe de divertisment pseudo-științifice. H2 oferă sute de ore de programe originale, unele reluări ale celor difuzate anterior pe History Channel, mai ales cele de dupa anul 2005 ( dar si din perioada 1995-2005 ), precum si pseudo-documentare sau programare "de investigație".

Televiziunea a fost lansată în anul 1996, cu denumirea de History International ( HI ), fiind inițial axată pe programe dedicate istoriei lumii. Pe 26 septembrie 2011, canalul a fost rebranduit ca H2, iar programele oferite au fost reorientate si spre alte nișe ( de exemplu reality, știință etc ). Există si H2 HD, varianta High-Definition a acestui canal, difuzată in diverse țări.

De mentionat că pe 29 octombrie 2014, H2 se va lansa în Polonia ( urmat de canalul pentru femei Lifetime Channel, in noiembrie 2014) si in piețe nordice, ceea ce vine ca o confirmare a posibilității lansării canalului H2 si pentru piata din Romania, până la sfârșitul anului. Însă cum nu există un comunicat in care sa fie precizată expres lansarea si in România, asa cum a fost specificată pentru Polonia, considerăm că informatia trebuie tratată deocamdată ca zvon, o simplă presupunere cu șanse mici de îndeplinire.

UPDATE 10 noiembrie 2014: Pe 12 noiembrie 2014 va fi lansarea televiziunea H2 in diverse tari, dar din pacate nu si in Romania ( cel putin nu de la aceasta dată calendaristica, după cum reprezentantii History Romania au explicat pe pagina de Facebook a televiziunii ).


21 de comentarii despre subiectul „A+E Networks va lansa televiziunea H2 în România ?”:
Anonim

ar fi interesant daca l-ar baga si ar da si documentare mai vechi pe care nu le-am vazut
ar fi distractiv insa daca au dat promoul ala din greseala pe canalul romanesc :-) oricum l-am vazut si eu azi pe history hd romania acel promo de mai multe ori

Anonim

la ce provider de televiziune prin cablu sau satelit ati vazut reclama?

Anonim

ar fi calumea sa bage RCS&RDS History2 si Crime & Investigation...macar variantele SD :-) , pe asta ultimu l-am vazut odata intamplator la un prieten care are UPC-ul si mi-a placut

Anonim

@Anonim 13 octombrie 2014, 23:30, eu am vazut-o pe canalul History HD Romania, nu pe un canal propiru ce apartine vreunui operator. Sunt abonat RCS, dar asta nu conteaza, ca nu a intrerupt RCS programul sa difuzeze toata ziua promouri peste canalul History Romania si sa il mai si incadreze promo-ul ca timp exact pana sa inceapa urmatorul promo. Hai sa fim seriosi. Promo-ul a fost difuzat de History Romania.

Anonim

Promo am vazut si eu dar pe History HD, deci nu cred ca se refera si la noi. http://en.wikipedia.org/wiki/H2_(TV_network) On October 28, 2014, H2 will launch in Poland.

Anonim

Pai si daca l-au difuzat pe History HD care e pe cablu la noi, ori e adevarat si se lanseaza, ori l-au difuzat din greseala.

Anonim

Nu e o greseala, acel History HD este difuzat in mai multe tari, nu e exclusiv pentru Romania, de aceea se da si acel promo dar nu se refera la Romania. Se lanseaza in Polonia atat H2 cat si Lifetime.

Anonim

Ba e o greseala sa difuzezi in Romania, pe un canal subtitrat in romaneste, un promo care nu e valabil in Romania, fara sa precizezi ca e valabil doar in Polonia. Dar daca e valabil ?

Anonim

Acel promo e vazut in fiecare tara unde e difuzat aceasta versiune. Corect ar fi sa precizeze, altfel ne intrebam si asteptam. Daca ar fi fost si pentru Romania s-ar fi anuntat, ca pentru Polonia se stia deja de cateva luni. M-as bucura insa sa avem si noi H2, dar ma indoiesc sa se lanseze.

Anonim

vb serios? adica nu se lanseaza sigur ? ca am vazut pe tv reclama la H2 si am cautat pe net despre asta si am ajuns aici si inteleg din stire si din ce spuneti voi ca e posibil sa nu fie si la noi h2 asta
adica ziceti ca nu e valabil 100% ca va fi si la noi ? ca asa inteleg din ce zice in stire
eu din ce am vazut la tv credeam ca e pentru noi acum cu stirea asta a voastra sunt in dubi ca voi ziceti ca e doar zvon si sa nu intelegem gresit din reclama aia de la tv de pe history

Anonim

De asta e si pus semn de intrebare in titlu plus ca la sfarsit scrie asa:

''Însă cum nu există un comunicat in care sa fie precizată expres lansarea si in România, asa cum a fost specificată pentru Polonia, considerăm că informatia trebuie tratată deocamdată ca zvon, o simplă presupunere cu șanse mici de îndeplinire.''

History HD = destinat pentru mai multe tari
History SD Romania = localizat pentru Romania

E simplu.

Anonim

Asii amanetului in reluare pe H2 ,si toate emisiunile tv cu, un bogat.... ''continut istoric''..... mai bine pas!

Anonim

DA intradevar numai emisiuni cu specific istoric nu transmit astia!!!

Anonim

Voi nu stiti ca asii amanetului si tot felul de transportatori,s-au razboiul depozitelor,dinastia ratelor si tot felul de rahaturi americane sunt ISTORIE! ;))))

Anonim

Bine punctat!

George

cand apara Disney XD.

Anonim

pentru George maine de la 3 la 2 =)) apare Disney XD

titi

Chiar ieri am vazut un spot pe Kanal D facand referire la History 1 si nu 2

Anonim

Uau!Nici acum nu le baga in romania ca-i februarie 2015

Anonim

Nu cred ca il baga curand, ramane in asteptare probabil mult si bine.

Kalman2007

Se pare că o să fie lansat dar abia la anul http://www.paginademedia.ro/2016/09/se-pregateste-un-frate-pentru-history-un-oficial-al-grupului-ne-dorim-sa-lansam-in-romania-h2-canal-inrudit-cu-history

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile