miercuri, 1 octombrie 2014

Canale noi la Focus Sat: Paramount Channel, Comedy Central Extra și Megamax ( versiunea internațională )

Operatorul DTH Focus Sat a introdus in grila de canale televiziunile Paramount Channel, Comedy Central Extra și Megamax ( versiunea internațională, din cauză că variantei pentru România i-a fost anulată licența, începând cu 1 octombrie 2014 ).

Paramount Channel și Comedy Central Extra sunt transmise pe frecventa 11747, polarizare orizontala, SR 28000, FEC 5/6, DVB-S QPSK, satelit Thor 6, provider ESS, criptat Conax, CAID 0B02.

Paramount Channel difuzează peste 2000 de filme Paramount, adresându-se publicului masculin cu vârsta de 18-49 de ani. Filmele difuzate sunt de toate genurile, incluzând și cele mai de succes 150 de producții ale Paramount, dar si filme de categoria A produse în ultimele două decenii de cele mai renumite studiouri de la Hollywood. De asemenea, sunt difuzate si emisiuni despre actori si cinematografie, precum si publicitate si promotionale in limba română.

Comedy Central EXTRA este un post de televiziune american prin cablu și satelit ce difuzează în general programe de comedie. Nu este acelasi canal cu celebrul Comedy Central, ci un frate mai mic al acestuia.

Paramount Channel este in pachetul Familia, iar Comedy Central Extra in pachetul Mozaic.

Începând cu 1 noiembrie 2014, pachetul Familia va fi disponibil la prețul de 29 lei / lună ( TVA inclus ). De asemenea, in perioada 1 octombrie 2014 - 31 decembrie 2014, dacă încarci online pachetele tv preferate, primesti 5% reducere la valoarea totală a facturii, conform unui anunț Focus Sat.


De mentionat că a fost introdusă și noua varianta internatională a Megamax ( cu denumire Megamax RO, necesită rescanare ), cu dublaj audio si texte în limba română, maghiară si cehă. Insă nu există incă niciun anunț oficial in privinta acestei versiuni internationale a Megamax la Focus Sat.

Consiliul Autoritatii de reglementare media din Cehia a aprobat încetarea licenței, incepand cu 1 octombrie 2014, pentru varianta televiziunii Megamax ce era dedicata exclusiv pietei românesti, dar si prelungirea perioadei de emisie la 24 de ore pe zi pentru televiziunea Megamax in varianta multilingvă, inclusiv in româneste. Acest canal Megamax, la care a fost adaugată pista audio in limba română, este transmis prin satelitul Thor 5 de la 0.8 ° Vest, prin capacitatea inchiriată de catre UPC Direct, pe frecventa 12188, polarizare verticala, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S / QPSK, denumire Megamax RO, criptat.

Diferenta principală față de canalul Megamax de pe frecventa 12072 ( cel care imparte timpii de emisie cu Sport 1 ) va consta in durata de emisie extinsă la varianta internationala ( 24 ore pe zi ), până cel mai târziu pe 1 noiembrie 2014, cand Sport 1 va înceta sa mai fie transmis la Focus Sat si implicit și difuzarea canalului Megamax pe vechea frecventa ce împarte timpii de emisie cu acesta.

Televiziunea Megamax a fost cumpărată de către AMC la pachet, impreuna cu alte canale, in momentul achizitiei Chello Central Europe de la Liberty Global ( companie care detine si UPC Romania si Focus Sat ).


8 comentarii despre subiectul „Canale noi la Focus Sat: Paramount Channel, Comedy Central Extra și Megamax ( versiunea internațională )”:
Anonim

la mine sunt in lista ambele nu in teste sunt deja in grila Focus Sat!

Anonim

Confirm, canalele au aparut in lista pe receptoarele oficiale, Paramount se deschide cu pachetul Familia.

Anonim

Anunt de pe focussat.ro: Începând cu 1 noiembrie 2014, difuzarea canalului Megamax va fi extinsă la 24 de ore și va fi disponibil pe noi coordonate de satelit: frecvența 12187 MGz, simbol rată 28000, polarizare verticala. Tot de la această dată, distribuția canalului Sport 1 va fi închisă.

Anonim

De la 1 noiembrie se vor majora tarifele cu 2 ron/luna Familia va fi 29 ron !Praf in ochi canalele astea.

Anonim

Au pierdut 22.600 abonati de la 31 martie pana in prezent plus 11.000 pana la 31 martie.Aprox 30.000 de abonati in 6 luni.Le va fi foarte greu sa-si revina !

Anonim

Focus Sat si Upc nu sunt in aceeasi barca? Daca o tin in ritmul asta, vor ajunge primii pe piata la nivelul ofertelor promovate

Anonim

inseamna ca or sa apara si-n grila UPC de cablu

Anonim

Focus Sat are o oferta extrem de rigida in momentul de fata.
Daca vrei sa devii abonat platesti la instalare cartela de activare 80 ron.ai 3 luni gratis(1-full,2mozaic+familia).Daca vrei liga I platesi 39 ron lunar.
Acum vine greul:Ai in casa 3 tv-uri.Nu te poti abona la Focus Sat.Ai in casa 2 tv-uri,te poti abona la ei,dar,,,,,,platesti la instalare cartela de activare 350 ron si ai 4 luni vizionare.
Acum socoteala: 350 +(8x29)=582 ron pentru primul an de vizionare,pachet familia !
Pai 582 ron/12 luni =48,5 ron lunar pentru 2 stb-uri pachet familia in primul an.
Anul doi nu il mai socotim ca nu se stie ce se va intampla si este posibil sa nu mai stai la ei.
Deci iti ia ochii cu 29 ron lunar,dar de fapt este mult mai scump !
Oferta este cea mai ieftina de pe piata ,pentru cine doreste doar un receiver si are doar un tv.
Sunt curios cum o sa se dezvolte in urmatorii ani.
Deocamdata au luat-o in freza in jumatatea asta de an !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile