vineri, 17 octombrie 2014

Dog Tv, televiziunea pentru câini, ajunge în Europa

Dog Tv, televiziunea pentru câini, a anuntat expansiunea în Europa de Vest, deja fiind semnat contractul cu primul operator care o va difuza, respectiv Deutsche Telekom.

Conținutul televiziunii este conceput special pentru ochii și urechile cainilor, fiind difuzate in special videoclipuri din trei categorii: relaxare, stimulare si anti-stres, cu un echilibru corect între ele. Reprezentantii televiziunii arată că rolul principal al Dog Tv este de a diminua stresul și anxietatea de care câinii pot suferi cât timp rămân singuri la domiciliu.

În Statele Unite si Asia, televiziunea DogTV este transmisă deja de catre diversi operatori, urmând ca în Europa de Vest sa devina cunoscută initial in Germania, incepand de luna viitoare, cand canalul mentionat va fi distribuit prin intermediul serviciului tv prin protocol IP Entertain de la Deutsche Telekom. Următoarele țări europene in care Dog Tv se va lansa sunt Marea Britanie, Irlanda și Franța, iar apoi canalul va fi disponibil, in functie de cerere, și în alte state europene.

"Suntem bucurosi că Dog Tv își extinde acoperirea și oferă continut de stimulare și relaxare pentru animalele de companie îndrăgite ale abonatilor la televiziune cu plată. Astfel, milioane de familii vor avea posibilitatea de a-și mentine câinii fericiti și activi mental, protejandu-i de depresie și plictiseala, în timp ce stăpânii nu sunt acasă", a declarat Gilad Neuman, CEO al DogTV.


4 comentarii despre subiectul „Dog Tv, televiziunea pentru câini, ajunge în Europa”:
Andrei

Sper sa fie introdus si in Romania pentru toti iubitori de caini si nu numai.

patrocle

woof woof

Anonim

eu sper sa bage si sunete cu pisici pentru cine are caini de lupta prin casa si copil mic langa caine ::)))

Anonim

Nu au asa ceva. Gasesti aici demo cu videoclipuri pe care le difuzeaza Dog TV:

https://www.youtube.com/user/DOGTVWORLD/videos

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile