marți, 14 octombrie 2014

iPhone 6 si iPhone 6 Plus se lansează la Vodafone, Telekom și Orange România pe 31 octombrie 2014

Orange Romania a anuntat că aduce iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cele mai noi smartphone-uri iPhone, incepand cu 31 octombrie 2014. Clientii pot inregistra precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus din 24 octombrie pe site-ul companiei.

Telekom Romania Mobile Communications a anunțat că va oferi iPhone 6 și iPhone 6 Plus, "care reprezintă cea mai avansată tehnologie din istoria iPhone", începând cu data de vineri, 31 octombrie 2014. Clienții pot precomanda iPhone 6 și iPhone 6 Plus începând de vineri, 24 octombrie 2014.

De asemenea, iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt disponibile la Vodafone din 31 Octombrie 2014, ora 00:01.


"iPhone 6 nu este doar mai mare, ci și mult mai bun, din toate punctele de vedere. Mai impunător, dar foarte subțire. Mai puternic, dar cu un incredibil randament al energiei. Mai aspectuos, cu o suprafață metalică ce se îmbină la perfecție cu cel mai avansat display Multi-Touch. iPhone 6 reprezintă noua generație, mai bună din toate punctele de vedere. Designul unitar îmbină perfect ecranul cu corpul din aluminiu, accentuând dimensiunile excelente ale noilor modele. Ecranele ambelor modele, Retina HD, atât cel de 4.7 cât și cel de 5.5 inch, sunt cele mai subțiri și totodată cele mai avansate ecrane Apple la ora actuală. Chip-ul A8 cu arhitectură 64-bit nu doar considerabil mai rapid decât un chip A7, dar și cu 50% mai eficient din punct de evedere al consumului. Coprocesorul de mișcare M8 te ajută să știi permanent viteza sau distanța până la destinație, iar cu noul barometru, chiar și altitudinea. Cameră nouă de 8MP iSight, cu Focus Pixels, are autofocus mai rapid și înregistrare video 1080p HD la 60 fps sau slow-motion la 240 fps. Wireless-ul este mult mai rapid. Rețelele 4G au viteze de până la 150 Mbps, iar cele Wi-Fi sunt mult mai rapide cu noul standard 802.11ac. Touch ID-ul te ajuta sa deschizi telefonul, cumperi aplicații sau cântece din AppStore și iTunes și multe altele, doar cu amprenta, iar iOs 8este mult mai ușor de folosit, cu și mai multe funcții și sincronizare iCloud", descrie compania Vodafone noile telefoane.

Nicuna dintre cele trei companii nu a precizat incă prețul de comercializare a telefoanelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

UPDATE 24 octombrie 2014: Orange aduce pe piața din România iPhone 6 și iPhone 6 Plus din 31 octombrie, iar începând de astăzi, 24 octombrie, se pot lansa deja precomenzi. Împreună cu noile modele iPhone, clienţii Orange se vor bucura de claritatea sunetului prin HD Voice și internet la cele mai mari viteze în rețeaua 4G  din România .

Odată cu oferta curentă pentru iPhone cu un abonament pe 2 ani, în perioada 31 octombrie – 31 decembrie, Orange a pregătit noi avantaje pentru clienți:
- prin programul special Buy-Back iPhone pentru vechiul iPhone se oferă un voucher cu valoare mai mare
- 2 luni gratuite la Asigurarea basic
- 3 luni gratuite pentru opțiunea Universe HD Go prin care pot urmări programe, filme, seriale și emisiuni TV în mișcare

Programul Buy-back e valabil pentru clienții care vor să-și schimbe vechiul iPhone cu unul nou, cu activarea sau prelungirea unui abonament din oferta comercială pe 2 ani. De exemplu: pentru un iPhone 5s 16 GB folosit, prin programul special Buy-Back iPhone se primește un voucher în valoare de 280 euro, la cumpărarea unui iPhone 6 16GB. Voucherul primit se poate folosi pentru achiziția iPhone 6 16GB la doar 69 euro cu abonamentul Panteră 41, pe 2 ani, în loc de 349 euro.

Pentru clienții existenți care doresc să achiziționeze ultimul model de iPhone, Orange oferă noul serviciu Early Upgrade prin care pot cumpăra un nou iPhone oricând, indiferent de perioada contractuală actuală.

Cu Early Upgrade clienții pot achiziționa un telefon nou la preț Thank You oricând doresc, fără să mai aștepte terminarea perioadei contractuale. Contravaloarea serviciului este calculată în funcție de taxa lunară a abonamentului pe care clientul îl deține în prezent și numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care Orange aplică un discount de 60%.

Clienții Orange au astfel posibilitatea să fie mereu în pas cu ultimele schimbări ale tehnologiei, având acces în fiecare an la cele mai noi modele de smartphones.

Orange va oferi modelele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus împreună cu o gama variată de abonamente dedicate, care vor permite conectarea la internet cu viteze 4G.

Precomenzile pentru noile iPhone 6 şi iPhone 6 Plus se pot lansa începând de astăzi, 24 octombrie, pe www.orange.ro/iphone, şi produsele vor fi disponibile din 31 octombrie 2014.


4 comentarii despre subiectul „iPhone 6 si iPhone 6 Plus se lansează la Vodafone, Telekom și Orange România pe 31 octombrie 2014”:
Anonim

Nu va achizitionazi nimic de la telekom sau nu incheiati contracte cu ei. E jaf la drumul mare. O sa regretati grav dupa aceea

Anonim

Da la ceilalti e bine, ha ? Nu va puteti abtine cand lucrati la o firma sa o denigrati pe alta? Ca se vede de la 100 km ce comentati.

Anonim

Iphone 6, o mizerie pentru prostime, pentru superificiali, pentru cei care cumpara un produs doar pentru numele lui nu si pentru calitate.
Nu fiti prosti, nu mai cumparati toate rahaturile doar pentru ca sunt de la americani.

Anonim

Îmi place cum o arte tipu' cu telekom-ul...
Jaf pe față? Păi cum naiba se face că eu am 2 abonamente mobil free L + tv maxim si extraoptiunea hbo si hd + internet 22 mb + fix voce zero la 154 ron?
Usor de aruncat cu rahat!
P.S. abonamentele free L au minute nelimitate in orice retea nationala si internationala zona 1 (fix si mobil), 250 min internationale zona 2, 2 gb trafic internet si dupa expirarea traficului tot consumul de trafic gratuit dar cu viteza limitata la 256 kbps. Asta doar la 11 euro cu tva (conditia este sa ai toate serviciile de la ei, altfel este 26 euro cu tva).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile